Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
Hikaye Ekle

Altın Konu Camp Sunshine İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1f120fd17f8e08496.jpg

Oyun, Jez'in gece yarısı kampta kan donduran bir çığlıkla uyanmasıyla başlıyor. Bir şeylerin ters gittiğini kısa sürede anlarsınız. Jez'in kabin arkadaşı vahşice öldürüldü! İş kabin arkadaşıyla bitmiyor, kamptaki görevlilerin neredeyse tamamı katledildi. Katilin kampın ayı maskotu kostümü giymiş ürkütücü bir adam olduğunu çok geçmeden öğreniyoruz. Gizemli adamın kim olduğunu anlamak ve kaosa bir son vermek bizim işimiz.

280a2d170b82cae96.jpg

Camp Sunshine'da ilk elden savaş yoktur; tamamen keşif ve bulmaca çözme amaçlı bir RPG'dir. Kampı keşfederken (geceleri dikkat edin) sizi öldürmeye çalışan katil tarafından sürekli takip ediliyorsunuz. Şans eseri o da sizinle aynı hızda hareket ediyor, bu nedenle stratejik bir Atılma ile yakındaki bir binanın güvenli ortamına kaçabilirsiniz. Aydınlatma çok karanlık ve uğursuz, Jez'i çevreleyen bir ışık çemberi var ve Sunshine Malikanesi'ne taşındı. Bir el feneri kullanarak keşfetmek istediğiniz yerleri aydınlatabilirsiniz.

31f5c2318a12a5bde.jpg

Keşifleriniz sırasında, şaşırtıcı bir şekilde katliamdan sağ kurtulan birkaç kamp misafiriyle karşılaşırsınız. Hayatta kalanlara yardım ettiğinizde, kampta daha önce çalışanlardan biri olan Jacob Illerman ve çocuğu Isaac hakkında fikir veren Günlük Sayfaları ile ödüllendirilirsiniz. Hayatta kalanlar size tamamlamanız için farklı görevler verir; çoğunlukla "buraya gidin ve X'i toplayın" türündeki görevler. Bu aslında oyunun ana amacıdır. Tüm günlük sayfalarını toplayın ve kampın katilinin gizemini bir araya getirin.

45c6c7d1b9bdb7c86.jpg

Camp Sunshine konsept ve uygulama açısından oldukça basit olsa da oyundaki seslendirme ve müzikten büyük keyif aldım. Müzik bana gerçekten 80'lerin slasher filmi havasını verdi; Elm Sokağı Kabusu ve 13'üncü Cuma'yı düşünün. Ses oyunculuğu ve ses efektlerinin haklı olarak tüylerimi diken diken ettiği bazı durumlar vardı. Özellikle bir senaryoda, bir kadın sesinin sessizce size fısıldayarak yardım istediğini söylerken bir depoda seyahat ediyordunuz. Sesindeki gerçek korku beni gerçekten korkuttu.

Capture-1024x573.png

Genel olarak Camp Sunshine, retro korku RPG türüne güzel bir geri dönüş. Tamamlamam toplam 2,5 saatimi aldı ve bu da oyunun her köşesini keşfetmekle oldu. Korku RPG'lerini oynamak ve keyfini çıkarmak için hızlı bir oyun arıyorsanız, Camp Sunshine Steam'de 9,95 $ karşılığında mevcuttur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri