- Konular
- 59,185
- Online süresi
- 4ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 14,227
- Altın Konu
- 2,398
- Başarım Puanı
- 1,051
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 694,336
- DevLira
- 234
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Cozy Grove: Camp Spirit İncelemesi: Huzurlu Günlük Kaçış
Cozy Grove: Camp Spirit, orijinal PC oyununun bilindiği rahatlatıcı günlük rutin görevleri, sevimli etkileşimleri ve keyifli keşifleri daha fazla sunan ferahlatıcı bir hayat simülasyonu RPG'sidir (life-sim RPG).
Minibüsümüzün kaza yapmasının ardından, bir kez daha perili bir adayı keşfetmeye başlıyoruz. Bu ada, kamp danışmanı "Flamey"e yardım etmemiz gereken günlük görevlerle doludur. Bu görevler, tatlı hayalet ayılardan kazandığımız ruh kütüklerini (spirit logs) Flamey'e yedirmemizi gerektirir. Tüm bunlar olurken, ayılara kendilerini ve geçmişlerini yeniden keşfetmelerinde yardımcı oluruz.
Üretim (crafting), dekorasyon, balık tutma, yemek pişirme ve basınçlı yıkama gibi aktiviteler sayesinde her zaman yapacak bir şeyler vardır. Orijinal oyunda olduğu gibi, kilidini açtığımız on üç ayıdan her biri için bir günlük görev mevcuttur.
Tıpkı Animal Crossing'de olduğu gibi, bu günlük görevler arasında 24 saatlik gerçek dünya bekleme süresi bulunur. Bazıları bu durumu büyük bir hayal kırıklığı olarak görse de, diğerleri bunu özgürleştirici bulur.
Neyse ki, bekleme süreleri sırasında üretim istasyonları, yardımcı ipucu parlamaları (hint glows) ve köpek veya salyangoz gibi yeni hayvan arkadaşları gibi yaşam kalitesi iyileştirmeleri genel deneyimi olumlu yönde etkiliyor.
Hayaletimsi projeksiyonlarını görebildiğimiz ve hediye bırakabildikleri isteğe bağlı eş zamansız çok oyunculu (asynchronous multiplayer) özellik de hoş bir eklentidir.
Camp Spirit, elle çizilmiş sulu boya sanat tarzıyla benzersiz bir güzelliğe sahiptir. Ancak bir ayının kampına hayat verdikten sonra bile oyun karmaşık ve dağınık hissettirebilir. Dokunmatik ekran kullanıcı arayüzü (UI) de biraz sıkışıktır, özellikle dekorasyon veya üretim gibi detaylı görevler sırasında etkileşimleri büyük ekranlarda bile zorlaştırır.
Dokunmatik kontroller kabul edilebilir düzeydedir ancak biraz deneme yanılma gerektirebilir. Neyse ki, harici kontrolcüler iyi çalışmaktadır. İlerleme, uygun bir şekilde buluta kaydedilir (cloud-saved), bu da kesintisiz devamlılık sağlar.
Cozy Grove: Camp Spirit, Netflix'e özel bir premium oyundur.
Kullanıcı arayüzü kusurlarına rağmen, günlük, rahat ve keyifli bir kaçış için ideal, düşünceli ve baskısı düşük bir devam oyunudur.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 3,748
- Online süresi
- 6ay 28g
- Reaksiyon Skoru
- 8,005
- Altın Konu
- 947
- Başarım Puanı
- 474
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 86,232
- DevLira
- -12
Paylaşım için teşekkürler.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)