noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Altın Konu Sam & Max Save The World Remastered İnceleme

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,190
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,300
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 16 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,454
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

174b2111b5a658b94.jpg

Sam & Max Save The World Remastered, Skunkape Games tarafından hazırlanan ve 3 Aralık 2020'de Steam ve Nintendo Switch'te piyasaya sürülen epizodik bir tıkla ve tıkla macera oyunudur. Sam & Max dünyasına ilk girişimim 1993 yılında Sam & Max ile oldu: LucasArts ve Double Fine'dan Yola Çıkın. Bu yeni oyun, Telltale Games'in 2007 yılında çıkardığı Sam & Max Birinci Sezon'un yeniden düzenlenmiş halidir ve altı bölümün tamamı yayınlandıktan sonra adı Sam & Max Save The World olarak değiştirilmiştir.

Telltale Games ne yazık ki 2018'in sonlarında kapılarını kapattı ve bu o zamanlar çok hayal kırıklığı oluşturdu çünkü The Walking Dead, The Wolf Among Us ve Sam & Max gibi birçok başarılı oyun serisine sahipti. Ancak 2019'da, diğerlerinin yanı sıra Batman: The Telltale Series ve Tales of Monkey Island gibi klasiklerden önemli ölçüde küçültülmüş bir koleksiyon sunan yeni bir yayıncı ortak tarafından yeniden canlandırıldılar, ancak Sam & Max hakkında hiçbir haber yoktu.

22193d8b9425a8323.jpg

Diğer bazı eski Telltale çalışanlarının yardımıyla, Sam & Max'in bölümsel oyunlarının ilk sezonunu yeniden düzenlediler ve oyunu Steve Purcell'in orijinal çizgi romanlarının estetiğine ve tonuna yaklaştırdılar. Artık herkesin favori Serbest Polis dedektifleri, köpek Sam ve tavşan Max, Sam & Max Save the World Remastered'a geri döndü.

Oyun artık 16:9 en boy oranını ve donanımınızın izin verdiği en yüksek çözünürlüğü destekliyor (orijinal, maksimum 1024×768 çözünürlükle 4:3'tü). Yeniden düzenlemede ayrıca dinamik aydınlatma, geliştirilmiş dudak senkronizasyonu, orijinal kaynak dosyalardan yeniden kodlanmış sesin yanı sıra karakter modellerinde ince ayarlar, yeni bir kullanıcı arayüzü ve açılış jeneriği dizisi de bulunuyor.

374b7c15b7c1f38ca.jpg

Bu davayı çözmek, Sam'in dedektiflik işine burnunu sokmasını, Max'in vicdan azlığını, çeşitli envanter öğelerini ve komşular Sybil Pandemik, Bosco ve Jimmy Two Teeth'in biraz yardımını gerektirecektir. Sam ve Max'in sokağından Beyaz Saray'ın çimenliğine, internetin içine ve aya kadar bu şaşırtıcı gizem, altı bölüm boyunca ilerledikçe daha da tuhaf ve eğlenceli hale geliyor.

2007'deki oyunu hiç oynamadım, bu yüzden anılarım 90'lı yıllardaki Sam & Max: Hit The Road'a ödeme yapmayla ilgili ve şunu söyleyebilirim ki ilk sahnede Sam ve Max'i gördüğümde ve onların konuşmalarını duyduğumda sanki öyleydi. Sesler tam olarak hatırladığım gibiydi ve sanki ofis telefonunu bir fare rehin almış gibi kendi kendime kıkırdamama sebep oldular. Komiseri geri aramanız gerekiyordu ve bu da fareyle pazarlık yapmanız gerektiği anlamına geliyordu.

46bc7c557f7da1153.jpg

Fare, telefon karşılığında bir parça İsviçre peyniri istedi ve bunun İsviçre peyniri olması konusunda oldukça titizdi. Max'in hiçbir sözlü spreyi farenin görevini etkilemeyecekti, bu yüzden odayı aramak zorunda kaldık. Normal işaretle ve tıkla tarzında, her biri hem Sam'den hem de Max'ten komik bir espri veya hikaye içeren, etkileşime girilebilecek bir sürü öğe vardı ve aralarındaki şakalaşmaya bayılıyorum. Sam sizi takip ederken ya da odanın içinde zıplarken, bazen esnerken, bazen de köşede kol osuruk yaparken siz öncelikle Max'i kontrol ediyorsunuz. Bu küçük ilginç etkileşimler, durup çevreyi anlamanıza ve geliştiricilerin bizim için sevgiyle hazırladığı ayrıntılara gösterilen ilgiyi fark etmenize yardımcı olur.

Bir dolap dolusu peynir var ama İsviçre peyniri değil. İsviçre peyniri, içinde delik olan peynirdi ve odadaki tüm seçenekleri ve etkileşime girecek eşyaları tükettikten sonra geriye deneyecek tek bir şey kalmıştı. Max silahını çıkardı ve peynirle dolu dolaba ateş etti ve içerisinden İsviçre peyniri çıktı. Farenin hiç de aklı başında değildi ve biraz daha tehdit ettikten telefonu aldık ve göreve devam ettik.

5a29c8f3907c1688f.jpg

Sam & Max Save The World Remastered'da çok sayıda tuhaf karakterle tanışıyoruz ve birçok bulmacayı çözüyoruz; bunlardan bazıları, çözmeye çalışırken başımı kaşımama sebep oldu. Bulmacalar beni şaşırtıyorsa, işaretle ve tıkla oyununun iyi olduğunu biliyorum. Ancak, bu oyunlarda standart bulmaca çözme yöntemi olduğu gibi, mantıksız gelse bile, her sahnedeki her öğe kombinasyonuna ve her şeye bakın, yemek yiyin, konuşun ve test edin. Ve eğer bu işe yaramazsa, henüz her yeri aramamışsınız demektir.

En son Sam & Max oyunu oynadığımdan bu yana 25 yıldan fazla zaman geçti ve Sam & Max Save The World oynamak bana sanki dünmüş gibi hissettirdi. Grafik ve ses iyileştirmeleri olağanüstü, aynı harika mizah ve çılgın eğlence. Benim gibi sınırlı zamanı olan oyuncu bir baba için, bir veya iki gecede bir bölümü bitirip bir şeyler başardığımı hissedebileceğim kadar iyi zamanlanmış, oynanacak altı bölüm var. Daha da iyisi, bir oyun onu bolca kahkahayla eğlenceli ve keyifli bir deneyim haline getirdiğinde ve Sam & Max Save The World kesinlikle tam bana göreydi. Gerçekten harika olan şey, Skunkape Games Sam & Max web sitesinin üst kısmında 2. ve 3. Sezonların başlıklarını görebiliyor olmanız: Sam & Max: Beyond Time and Space ve Sam & Max: The Devil's Playhouse. Bu ihtimal beni heyecanlandırıyor ve bu oyunlar hakkında daha fazla bilgi almayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri