HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Pandeminin büyük bölümünde pek çok kişi farklı nedenlerle normal çalışma alanlarının dışında girişimlere girdi. Bazı örnekler arasında Uber için araba kullanmak, tam zamanlı yayın yapmak yer alır. Ancak Avustralyalı dans-punk üçlüsü DZ Deathrays'in davulcusu Simon Ridley, sıfırdan bir video oyunu oluşturdu.
Sonuçta, siz onları süperstarlığa götürürken grubun başrol oynadığı Dive Bar Superstars adlı basit bir oyun ortaya çıkıyor. Oynanış konseptleri geçmişte oynadığım aynı eski mobil oyunlara tanıdık geliyor ama aynı zamanda her ritme ayak uydurmamı da sağladı.
Dürüst olmak gerekirse Dive Bar Superstars'ı duymadan önce DZ Deathray'e pek aşina değildim. Ancak Spotify'da kısa bir aramanın ardından kısa sürede hayran oldum ve bu beni çalmaya teşvik etti. Ve bir bakıma hayranı olduğum için mutluyum.
Dive Bar Superstars sizi DZ Deathray'in retro piksel versiyonunun, daha spesifik olarak vokalist, gitarist Shane Parsons ve Lachlan Ewbank'ın yerine koyuyor. Ancak ilk konseriniz bir ev partisi olduğundan grup henüz ünlü değil. Ve diğer gelecek vaat eden gruplar gibi sizin de iki şeye ihtiyacınız var: hayranlar ve para.
DZ Deathray'in 30'dan fazla şarkıdan oluşan arka kataloğunu kullanarak, dinleyicilerinizin mümkün olduğunca çok sevgisini ve ipucunu kazanmak için çabalarsınız. Ne kadar iyi oynarsanız seyirci o kadar büyür. Para kazandıkça ve tanınmaya başladıkça daha büyük yeteneklerin, ek parkurların, pirotekniklerin ve en önemlisi üzerinde performans sergileyebileceğiniz daha büyük aşamaların kilidini açarsınız.
Dive Bar Superstars aynı zamanda seyircilere şişe fırlatma, mikrofonları elektrikle kesme ve piroteknik gibi tipik rock grubu zorluklarını da önünüze sunuyor. Evet, programlarınızı daha destansı hale getiren şey bile canınızı acıtabilir. Bu oldukça mantıklı. Bunun başlıca örneği '84'teki Michael Jackson Pepsi reklamıdır. Dolayısıyla sahnedeki bu tehlikelerden ne pahasına olursa olsun kaçınılmalıdır. Ancak kişisel oyun içi deneyimime göre bu, göründüğü kadar kolay değildi.
Anlaşılacağı üzere bu Simon Ridley'in ilk oyunu. İlk saatten sonra üzerinde çalışılacak pek bir şey olmasa da, harika bir oyun fikrini hayata geçirme konusunda harika bir iş çıkardı. Retro piksel sanat tarzı, her zaman olduğu gibi benim için birden fazla onay işaretidir. Temel konsept mevcut, ancak olası bir devam filmi veya bir tür takip, daha yüksek değere sahip yükseltmeler veya ek kilit açma işlemleriyle daha da iyi sonuç verecektir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)