Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Mars - TheLastKinq - Hile

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jet_ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

8. saniyede çölde mavilerden kırmızılardan birsürü kişiler var sürekli peşimden koştuğu için oda damage yedi 1 kez birisinden.
Neden kaçtığıma gelince bu. [ 20 kez oldu söylediğim ] Karakter atmıştım
10 saniye verdim öldürmesin beni diye kaçtım. neden umut etmiyim
aylardır uğraşmışım zamanımı ayırmışım Kasmışım çarımı hilesiz. bu kadar kişi Yalanmı söylüyor ßen birşey demiyorum? İncelemeye bile gerek yok aslında herşey ortada ama size bırakıyorum

Ahaha yaw kardeşim göz var nizam var.Başkası vurmuş muş o damgeyi.Yav o andan adam senin yanında.Yanyanasınız, bakşa kimse yok.Mavili kırmızıdan birinden yedi dion.Diyorum ya video da herşey belli oldu halde yalan söyleyen adamdan hersey beklenir.Allah ıslah etsin ne deyim..
Unthinkinq savascı charımla (XxApaCHexX) cadı ve doyumdaki ejderleri kesiyorum genelde geceleri.Mavi bayrak sura actım XxApaCHeexX bunuda takip edebilirsiniz! :ka19: Şahsi düşüncem tekrar izleyip karar verilecek ne var anlamadım, 2. video kısa ama attıgı damage belli.Her neyse sizler daha iyi bilirsiniz.Umarım hak yerini bulur.

3. şahısların dediklerine bakarak banlamamızı beklemiyosunuz heralde oyuncuyu.Somut gözle görülebilir kanıt bekliyoruz.Kendinizi bizim yerimize koyun.Böle bi konu sizin önünüze getirilsin sizin kararınız ne olurdu acaba?.

8.saniye konusuna gelirsek.Lagdan kılıç sallamam gözükmemiş olabilir demişsiniz tamam dedim olabilir dedim.Şimdide karakter atarken 10 saniye vermiş diyorsunuz.İyice takip ettim 8.saniyede damage geliyo 29. u saniyeye kadar kaçıyorsunuz hatta videoya devam etse hala kaçıcaksınız.Karakter atma en fazla 10 saniye verir siz 21 saniye boyunca kaçmışsınız.Emek vermenizden hiç şüphem yok ama dediğim gibi başkalarının sözüyle işlem yapamayız.

ben banlayın demiyorum zaten size. ama beni hile olmadığı halde banlarsanız çok ağırıma gidecek. hiç hile kullanmadığım halde ban yemem çok üzecek beni.
10. saniye verdi ama onda hile olduğu için arada bir damage atıyordu bana uzaktan koşarak geliyor olsada. 2 3 sefer karakter attım en sonunda videoyu kapadı zaten adam

Ahaha yaw kardeşim göz var nizam var.Başkası vurmuş muş o damgeyi.Yav o andan adam senin yanında.Yanyanasınız, bakşa kimse yok.Mavili kırmızıdan birinden yedi dion.Diyorum ya video da herşey belli oldu halde yalan söyleyen adamdan hersey beklenir.Allah ıslah etsin ne deyim..
Unthinkinq savascı charımla (XxApaCHexX) cadı ve doyumdaki ejderleri kesiyorum genelde geceleri.Mavi bayrak sura actım XxApaCHeexX bunuda takip edebilirsiniz! :ka19: Şahsi düşüncem tekrar izleyip karar verilecek ne var anlamadım, 2. video kısa ama attıgı damage belli.Her neyse sizler daha iyi bilirsiniz.Umarım hak yerini bulur.

seninle muhattap dahi olmuyorum işine gücüne bak. umarım bir gün gm ansızın yanına gelir hileyle kestiğin anda. 1 günde suranı 90 92 arası lv yapmışın
video kısa ve öz. damage yi kimin attığı belli değil. 5 inci saniyede önümde duruyor 3 4 saniye ozaman neden damage atmıyorum ? yalana dolana gerek yok

seninle muhattap dahi olmuyorum işine gücüne bak. umarım bir gün gm ansızın yanına gelir hileyle kestiğin anda. 1 günde suranı 90 92 arası lv yapmışın
video kısa ve öz. damage yi kimin attığı belli değil. 5 inci saniyede önümde duruyor 3 4 saniye ozaman neden damage atmıyorum ? yalana dolana gerek yok

1 günde değil.3 günde hatta gece 4. gün oldu 91 oldum.Oyuna giriş cıkış gibi olaylara bakma imkanları varsa bakabilir adminler.Bir gün bile sürmeden hilesiz +90 yapanlar var.Herneyse geceleri genelde onlineyim herkesi beklerim.
5. saniyeye gelince adam attan iniyor direk önüne geliyor hemen kaçmaya başlıyorsun.Unthinkinq yine insaflı davranıp video da lag olabilecegi ihtimalini göz önünde bulundurmuş.Allah icin bütün yöneticiler izlesin videoda lag da olmadıgı anlasılacaktır.Ve 5. saniye bahanesi bulmuşsun simdi de , kac saattir yazışıyoruz bu daha yeni gelmiş aklına galiba.Bundan sonra ki bahanen ne olacak acaba onu düşünüyorsun galiba şimdi, neyse fazla mesgul etmeyim düsün sen.. :l03:

1 günde değil.3 günde hatta gece 4. gün oldu 91 oldum.Oyuna giriş cıkış gibi olaylara bakma imkanları varsa bakabilir adminler.Bir gün bile sürmeden hilesiz +90 yapanlar var.Herneyse geceleri genelde onlineyim herkesi beklerim.
5. saniyeye gelince adam attan iniyor direk önüne geliyor hemen kaçmaya başlıyorsun.Unthinkinq yine insaflı davranıp video da lag olabilecegi ihtimalini göz önünde bulundurmuş.Allah icin bütün yöneticiler izlesin videoda lag da olmadıgı anlasılacaktır.Ve 5. saniye bahanesi bulmuşsun simdi de , kac saattir yazışıyoruz bu daha yeni gelmiş aklına galiba.Bundan sonra ki bahanen ne olacak acaba onu düşünüyorsun galiba şimdi, neyse fazla mesgul etmeyim düsün sen.. :l03:

OTURUP Akşama kadar senin yalanlarına karşılıkmı verecem.
5. Saniyede attan iniyo yanıma geliyo ama damage yemiyor
2.incisi 8 Saniyede damage yiyor 1 kere ama nerden yediği belli değil.
3.Eğer bende hile olsaydı koşuyorken başkasınada damage atardım videoda belli olurdu
4. Karakter değişikliği yaptım 3 4 kez vurduğu için En sonundada video yu kapadı
5. Neden 5 saniyede yanıma geldiğinde yemiyorda damageyi 8 inci saniyede geldiğinde yiyor damageyi?
çok iyi bakıldığında hilesiz olduğum anlaşılıyor.
ahmet sen gibiler ancak iftira atar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri