- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
BU adam kesinlikle yalancıdır. bende o sırada oradaydım. şaman olarak kutsuyordum beni çekmemiş videoda. zaten videoda çok kalitesiz görüntü kalitesi olarakta kötüdür.eğer hileyle kesiyor olsaydı kılıç sallarmıydı. ayrıca kılıç sallamayacakta yumrukmu atacak azraile?.
daha sonra xXxApAcHeXxX şahıs bu olsa gerek bu geldi oyuna hilesiyle bizi yatırdı daha sonra azraili hileyle kesmeye devam etti. zaten thelastkinqin hile yaptığına dair kanıt bu olmaması gerek. böyle bir mantıksızlık böyle bir kıskançlık çekememe duygusu olamaz bir insanda. lütfen uzaklaştırın. eğer the nin yaptığı hileyse vay halimize. oyunu bırakalım oynamayalım ozaman .bu şahıs mars sw sini karıştırıyor bu şahısa siz adminler gm sgm ler olarak uzaklaştırmanızı tasvif ederim. eğer bu hileyse vay halimizebende videosu çekeyim apache nin kılıç sallarken belki ban yer
![]()
2. inci olarakta. 2 inci videodada gördügümüz üzere videoyu çekende hile vardır
kaçmasının sebebi illa hileden dolayımı olması lazım ? boşyere forumu meşgul eden insanları lütfen uzaklaştırın kalabalık yapıyor. saygılarımla. SavcınınKızı
Gülüyorum sadece. Hile kullansam size neden dalayım.1.si cahrım sadece boss icin item yok bi vursanız belki tek yerim, o halime mi yattınız.Evet serbest actım hilenizi video almak icin ama kactınız.2.si yine oyunda herkese sorabilirsin ben kaya kesmeye gitmiyorum hic.Bi kac arkadasım zorlarsa belki arada, her türlü ispatlarım.Cadıyla doyumdaki ejdere qidiyorum sadece.Kılıc sallamasına bişey demiyorum sen önce lafı dogru anla.Kılıc sallamadan kesiyordu ben girdim kılıc sallamaya basladı.2. videonun 8. saniyesine bakarsan kılıc sallamadan vurmuş adama ona ne diyeceksin cok merak ettim.Neyse muhattabım degilsiniz.Arkamdan atın, demediginizi bırakmayın, iftira atın elinizden gelen her türlü şeyi yapın.Sorun değil benim alnım ak hic gocunmam.Ben beni bildikten sonra kişilerin hakkımda ne düşündügü önemli degil.Son olarak yalancının mumu yatsıya kadar yanarmıs!..
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Gülüyorum sadece. Hile kullansam size neden dalayım.1.si cahrım sadece boss icin item yok bi vursanız belki tek yerim, o halime mi yattınız.Evet serbest actım hilenizi video almak icin ama kactınız.2.si yine oyunda herkese sorabilirsin ben kaya kesmeye gitmiyorum hic.Bi kac arkadasım zorlarsa belki arada, her türlü ispatlarım.Cadıyla doyumdaki ejdere qidiyorum sadece.Kılıc sallamasına bişey demiyorum sen önce lafı dogru anla.Kılıc sallamadan kesiyordu ben girdim kılıc sallamaya basladı.2. videonun 8. saniyesine bakarsan kılıc sallamadan vurmuş adama ona ne diyeceksin cok merak ettim.Neyse muhattabım degilsiniz.Arkamdan atın, demediginizi bırakmayın, iftira atın elinizden gelen her türlü şeyi yapın.Sorun değil benim alnım ak hic gocunmam.Ben beni bildikten sonra kişilerin hakkımda ne düşündügü önemli degil.Son olarak yalancının mumu yatsıya kadar yanarmıs!..
Meraklanma Mumun sönecek unithinkinqe herşeyi anlattım.
hile kullanıyosun benim hile yaptığımı sanmaları için.
Sormama gerek yok seni çok iyi tanıyorum çekememezlik var.
Kılıç sallamadan önceki video mu neden koymadın ozaman kılıç sallamadan vuruyorsam? yalana bak yalana ?.
- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Meraklanma Mumun sönecek unithinkinqe herşeyi anlattım.
hile kullanıyosun benim hile yaptığımı sanmaları için.
Sormama gerek yok seni çok iyi tanıyorum çekememezlik var.
Kılıç sallamadan önceki video mu neden koymadın ozaman kılıç sallamadan vuruyorsam? yalana bak yalana ?.
Oyuna yeni girdim dikkatını çekerim.Girdigim anda aldım.Ben girince sen hemen kılıc salladın. Her neyse unthinkinq'e ne anlattın acaba, zaten 2. videodaki 8. saniyedeki damageyi görmüş.Sen kendinde görüyorsun ama nesini inkar ediyorsun anlamıyorum, herşey ortada.Sen onu bunu bırak ta Allah aşkına 2. videonun 8.si saniyesini açıklasana.(Buna ne sallayacan merak ettim.Salla bişiler de gülelim
) unthinkinq ilgilendim yazıpta kilitlersen memnun olurum
Unthinkinq benim koydugum videoyu gectim, 2. videonun 8.saniyesini görüp o şahsiyete inanıyorsan bütün itemlerimi atıp, karakterlerimi silip oyunu bırakmaya hazırım.Cünkü biz senin yaptıgın gibi (Dj_karizma) sanalda olsa kimsenin arkasından yalan konusmayız, iftira atmayız.Çünkü bizler şerefiyle onuruyla yaşayan insanlarız.Sanalda olsa.Neyse Dj_karizma sanmıyorum ama şerefin varsa küpe olmuştur umarım bu sözler kulagına.Yine sanmıyorum ama varsa vicdanınla bas basa bırakıyorum.- Katılım
- 1 Haz 2010
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 40
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyuna yeni girdim dikkatını çekerim.Girdigim anda aldım.Ben girince sen hemen kılıc salladın. Her neyse unthinkinq'e ne anlattın acaba, zaten 2. videodaki 8. saniyedeki damageyi görmüş.Sen kendinde görüyorsun ama nesini inkar ediyorsun anlamıyorum, herşey ortada.Sen onu bunu bırak ta Allah aşkına 2. videonun 8.si saniyesini açıklasana.(Buna ne sallayacan merak ettim.Salla bişiler de gülelim) unthinkinq ilgilendim yazıpta kilitlersen memnun olurum
Unthinkinq benim koydugum videoyu gectim, 2. videonun 8.saniyesini görüp o şahsiyete inanıyorsan bütün itemlerimi atıp, karakterlerimi silip oyunu bırakmaya hazırım.Cünkü biz senin yaptıgın gibi (Dj_karizma) sanalda olsa kimsenin arkasından yalan konusmayız, iftira atmayız.Çünkü bizler şerefiyle onuruyla yaşayan insanlarız.Sanalda olsa.Neyse Dj_karizma sanmıyorum ama şerefin varsa küpe olmuştur umarım bu sözler kulagına.Yine sanmıyorum ama varsa vicdanınla bas basa bırakıyorum.
Duygu sömürüsüyle hiç birşey yapamassın inandıramassın. bu kadar yalanı nasıl uyduruyorsun hiç elin nasıl varıyor anlamış değilim. 10 kez söylemeyeceğim. 8 Saniyede benim videomu çekenin zaten hile videosu var efeskolik diye aratırsanız görürsünüz. hilesini açmış yanıma geldi o anda bende kılıçı salladım ama videoda görünmemiş. bende hazırım karakterimi siLmeye eğer bende hile var ise. İftiranın alasını sen atıyosun şerefin onurun olsa benim üstümden pirim yapmassın. ben vicdanlıyım 35 yaşındayım sen ise zannediyorum çocuğum yaşındasın ama bu iftiraları unithikinq anlamassa
ben Adalet karşısında anlatacağım senin yaptığın iftiraları. sadece dürüst olmayı öğren burası için geçerli değil real hayatın içinde yalanlarla bir yere varamazsın abisi. madem oyuna yeni girdin benim hile ile kestiğimi nereden biliyorsun komplo ya bakarmısın unihintkinq :S :ka19::l04:
Son düzenleme:
- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Vay apacheye bak hele kendisi hilenin ağlasını yapıyor. buraya suçsuz kabahatsız hilesiz kıskandıkları kişilerin videosunu çekip koymuş. bu videoya civcivler bile güler![]()
ayrıca bu thelastkinq attan değilde dönüşüm küresi veya zırhını çıkarıp kılıcını çıkarıpmı vuracak bu kadar mantıksızlık olamaz.lvl ini mi kıskanıyosun tek yüksek lvl olarak senmi kalmak istiyosun mars sw sinde. sayın unitihinq gereğini apache alehine yapacağınızı umuyorum. Aksi takdirde XxXapacheXXx şahısı T.c. Başsavcılığına hakaret küfür iftira aile değerlerine aşşalayıcı laflardan dolayı suç duyurusunda bulunacağımı bilgilerinize sunarım. ama cezasını siz verirsiniz diye sanıyorum. Apache hilecidir böyle bir şahısın buradan uzaklaştırılmasını talep ediyorum teşekkürler şiimdiden.
Yav siz kimsiniz.Hilenin ağlası varsa video al koy.Koydugum videolara bak 1 tane kıskandıgım, sucsuz adam var mı.Tek yüksek lvl ben olmamla alakası yok.Onun lvli 96 ben 98 ayrıca artık kasmıyorum o charımı.Ve 100 lvl i gecenler var 98-99 beni gecenler var.Kıskanıp ugrasacak olsam 96 lvl lerle neden ugrasayım onlarla ugrasırım.Başsavcılıga git istedigin yere git.Allah askına hakaret demişsin hakaret mi ettim buraya koy herkes görsün, iftira mı attım 2. video 8. saniyeyi dikkatlı izle, aile degerlerini aşagılayıcı sözler mi kullandım yine buraya koy da herkes görsün be kardesim.Boş konusma.Eger uzaklastırılacak biri varsa o da sensin.Asıl savcılıga gitmesi gereken biri varsa o da benim. Fakat senin gibiler icin boş yere zaman kaybedemem Allah'ından bul.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)