Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

HayMaNaLii ws SinariT26

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jet_ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

UGrasmaya degmezsin kendinde diyorsun tic in kapalı apacheninki açık item aktarıon kapalı bi ticaretten itemmi aktarılır sana son lafımdı bu bida kendini yırtsan cevap wermem merak edenelrde videoyu izlesin.(HayMaNaLiii)

Bu ticaret gerçekleştiyse bile seni ilgilendirmez adam sonuçta seni kesmiş sende git kimden alırsan veya nasıl dizersen o şekilde yap.Sonuçta kesilmişsin?

Neyse haklısın mutlu olsunlar ...

Milletin itemleriyle kendini tatmin etmesi beni ilgilendirmez ne kadar oldugu ortada zaten sonucta kesildik apechenin itemleriyle :)

Akli dengenden süphe ediyorum :)

Ben seni daha öncede savunmasız yakaldım direndn o zaman niye takmadn kaç kez tic kapalıydı apacheye tic atım anlamıstm ama item aktardıgınızı :D

Urasmıcam ne aglıcam aglayan sensn git item dilen sen yüzsüzlük moda :D

Kendi itemlern gibi fos çıktn :D

SinariT kardeşimin akli dengesinden emin ol senden başka şüphe eden yokturdur. Ama şu yazışmaları okuyanların büyük bi kısmı senin akli dengenden şüphe edebilir Not: Bir Dost .. :D

Neyse haklısın mutlu olsunlar ...

Milletin itemleriyle kendini tatmin etmesi beni ilgilendirmez ne kadar oldugu ortada zaten sonucta kesildik apechenin itemleriyle :)

Öyle veya böyle kesilmişsin kimin itemiyle olduğu farketmez , senide ilgilendirmez sen birinden item aldında bişeymi dedi adam (ki alıp almadığınıda bilmiorum..).

SinariT kardeşimin akli dengesinden emin ol senden başka şüphe eden yokturdur. Ama şu yazışmaları okuyanların büyük bi kısmı senin akli dengenden şüphe edebilir Not: Bir Dost .. :D

Zaten beni herkes tanıyor ne kadar agresif oldugumu ne kadar coluk cocuklarla muhattap oldugumu onlarda keyifle okuyordurlar merak etme ...

Foyanız ortaya cıktı ya memnun olamadınız bende boy boy fotolarınızı koyucma alimasya mı ne onun ismi :D hee o snn olmadıgın saatlerde girmesn oyuna malum itemler senden :D

Cocuklarla dost olma huuym yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri