- Konular
- 87
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 6
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
La olum kesiom ayrı aglıon diger türlü ayrı aglıon eqer bn birinin itemini aldıysam kanıtla.
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar pvp oynuyoruz demi, evet.Pvp'de savunma dizmiceksen nerede diziceksin sinarit demişsin savunmasız gel filan git sen diz savunmanı adam illegal bir şey yapmadığı sürece her türlü vs atabilir , saçma saçma konuşma...
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
La olum kesiom ayrı aglıon diger türlü ayrı aglıon eqer bn birinin itemini aldıysam kanıtla.
Akli dengenden süphe ediyorum
Ben seni daha öncede savunmasız yakaldım direndn o zaman niye takmadn kaç kez tic kapalıydı apacheye tic atım anlamıstm ama item aktardıgınızı
Urasmıcam ne aglıcam aglayan sensn git item dilen sen yüzsüzlük moda
Kendi itemlern gibi fos çıktn

- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Akli dengenden süphe ediyorum![]()
Ben seni daha öncede savunmasız yakaldım direndn o zaman niye takmadn kaç kez tic kapalıydı apacheye tic atım anlamıstm ama item aktardıgınızı![]()
Urasmıcam ne aglıcam aglayan sensn git item dilen sen yüzsüzlük moda![]()
Kendi itemlern gibi fos çıktn![]()
Bu ticaret gerçekleştiyse bile seni ilgilendirmez adam sonuçta seni kesmiş sende git kimden alırsan veya nasıl dizersen o şekilde yap.Sonuçta kesilmişsin?
- Konular
- 70
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 87
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arkadaşlar pvp oynuyoruz demi, evet.Pvp'de savunma dizmiceksen nerede diziceksin sinarit demişsin savunmasız gel filan git sen diz savunmanı adam illegal bir şey yapmadığı sürece her türlü vs atabilir , saçma saçma konuşma...
Aynen kardeşim. Akıl var mantık var, savunma yapmayan kullanıcı var mı.Ama pardon SinariT varmış.Sen savunma yapmamışsan, yapmıyorsan senin sorunun.Şurda bütün kullanıcılara bi sor bakalım savunma yapmayan adam var mı?? Savunmasız ws atan adam var mı?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)