Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

HayMaNaLii ws SinariT26

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jet_ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jet_ahmet

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
70
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 22 Gün
Başarım Puanı
87
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

SinariT26 kardeşim. Kaçıyordun falan yazmıştın, bu işler öyle laflarla olmuyor.O yüzden az laf çok iş ;)

Al buda benden. HayMaNaLiii'nin kendi itemleri olduguna dair.İster inandırıcı gelsin ister gelmesin.İtem vermiş olsam ona dışarı cıkmazdı..

Son düzenleme:
Dedigim gibi son postum arkadaşalr ... Ben laf yapmadım madem kendine güveniyorsan gel ama şunu belirtmek isterimki o savunmasız halinle yedigin 10-15k damageleri foruma koyucam köyünden cıkma videom acık olucak ...

Ws yi kazanmanın tek sebebi

YÜzde 60-70 bıçak savunman pazar savunması tabi o kadarda dedim gel diye kısaca arkadaş iç itemlerim yok ben anca pazar savunmasıyla adam kesebilen bir çocugum dedi anlayışla karşıladım elbet yakalarım savunmasız gücün yetiyorsa

HODRİMEYDAN ÇAR SİLMESİNE SAVUNMASIZ ? :d

Evet arkadaslar atarlı bir qencin qiderli bi hazin sonu yediremeyince su dedikliernn hepsini uydurdu yazdı warsa bi kanıt yollasın buda sana son postum.

Kanıt mı ? Ver bir saat herkese alalım video Toplansın herkesin önnünde tek bir savunmasız atalım ws o kadar güclüsün ya ?

Yemez dimi :D

Birde üzülücekmiyim dostum 15 metre ilerimizde park var ordaki cocukları cok seviyorm onlardna ne farkın var ki :D ne üzülücem sen kendi derdien yan savunma bebesi oldugunu göstermesen olmaz dimi :D

Ben sana ws den sonra itemlerimide gösterdim ortak savnumamı yoks pazar savunmasımı yaz bakalım ayrıca canın çok acıyosa ws atma bir daha kimse ile.(HayMaNaLiii)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri