HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
KİMİN NE OLDUGU ORTADA SANA BİR DAHA CEVAP YK OKUL ÇOCUGU NİCE -70 LWL KESMELER BU ARADA SENİ KESTİMDE CANIM FUL SAYILIRDI AZ BİŞE ZEHİR ALMISTI.(HayMaNaLiii)
Ben sana ws den sonra itemlerimide gösterdim ortak savnumamı yoks pazar savunmasımı yaz bakalım ayrıca canın çok acıyosa ws atma bir daha kimse ile.(HayMaNaLiii)
Dostum ne kadar kendine güvendigin belli ...
Gel işte ortada sorun ne savunmasız yatıcagını biliyorsnki gelmesini bilmiyorsun
Cok adamsan cok delikanlıysan cok güclüysen gel ama diyemiyorsun büyük harflerlerle savunmaasız gelmeye '' YEMEZ '' gösterdigin itemler sırf pazar savunması zaten onu diyorm ya
Cok mu acıyor bellli ki sen o acıyı tatmısın nasıl bir acı oldugunu tahmin edebiliyorsan ...Konu farklı yerlere gidiyor , son sözüm budur ...
Haymanalimisin ne aliysen her zaman eşit şartlarda YEMİYECEGİNİ BİLE BİLE
Ws ye bekliyorum ama YEMEZ Desene o kadar güclüsün ama gelmiyorsn

Sabaha kadar konuşsan yorum atmıcam benden bu kadar
Çöldede yakalıcam 15-16 k lık damageleri koyucam o kadar güclüymüssn ya birde ws ye gelsen

Adama bak savunmasız gel diyor. Kardeşim kafan iyi mi senin ?? Yarım saat öncesinden ws atacaginizi biliyordunuz. Yenilgiyi kabullenmiyorsun saçmalıyorsun.Ws ye savunmasız gelinir mi.
La sn o zamn neden pwp oynuyorsun yürü qit baska bişe oyna adı üstünde pwp adamlar burda qüzel efusn atmak savnma dizip qüzel item kasıp lwl almak için oynuor ama belliki sn aglamak için oynuosun!(HayMaNaLiii)
La sn o zamn neden pwp oynuyorsun yürü qit baska bişe oyna adı üstünde pwp adamlar burda qüzel efusn atmak savnma dizip qüzel item kasıp lwl almak için oynuor ama belliki sn aglamak için oynuosun!(HayMaNaLiii)
Arkadaşlar son post dedimde o gösterdigi savunmalar Apecheninmis
Simdi onnulada ws attk herşey ortada git item dilen sen
zuhahahah anlamştm zaten borç para lazm olursa iste
Yüzzsüzlük moda sende ... Pazar savunmasımı yapmamı istiyorsn iyi yapıcam
Apachenin itemlerde iyiymiş ama Cok yalvarıyornmu versn diye 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)