bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

HayMaNaLii ws SinariT26

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jet_ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öyle veya böyle kesilmişsin kimin itemiyle olduğu farketmez , senide ilgilendirmez sen birinden item aldında bişeymi dedi adam (ki alıp almadığınıda bilmiorum..).

1. Si sen olsan başkasına gidipte item ister misin ? Böyle bir yüzsüzlügü herkes yapmaz item alıpta ws atmak ...

Ws oyuncuların kendine öz itemleriyle yaptıgı mücadele ... Başkasının üst düzey itemleriyle adam kesmeye benzemez ...

İtem almam ben ...

:D Apache nin itemleri fln demişsin. Dikkat edersen birazdan koyacagım videoda senle ben ws atarken (daha dogrusu sen ve 0 86 lık ninja arkadasın) HayMaNaLiii dısarı cıkıyor. Eger ben itemlerimi ona vermiş olsam emin ol çıkmazdı.Ayrıca hadi verdim diyelim.Gayet normal bişe. Kardeşime item vermicemde kime verecem..

:D Apache nin itemleri fln demişsin. Dikkat edersen birazdan koyacagım videoda senle ben ws atarken (daha dogrusu sen ve 0 86 lık ninja arkadasın) HayMaNaLiii dısarı cıkıyor. Eger ben itemlerimi ona vermiş olsam emin ol çıkmazdı.Ayrıca hadi verdim diyelim.Gayet normal bişe. Kardeşime item vermicemde kime verecem..

Siz zaten geldigimde ordaydınz bir süre daha korumalı alanda durdunuz ben dılşarda durdm sonra geldiniz

Herkes kendi itemiyle oynasa sonç böyle olmazdı zaten :D

Konuyu uzatmanın manası yok pazar savunmasıyla herkes herkesi keser kendine güvenen gelir atarız eşit şartlarda

Siz zaten geldigimde ordaydınz bir süre daha korumalı alanda durdunuz ben dılşarda durdm sonra geldiniz

Herkes kendi itemiyle oynasa sonç böyle olmazdı zaten :D

Konuyu uzatmanın manası yok pazar savunmasıyla herkes herkesi keser kendine güvenen gelir atarız eşit şartlarda

Yaw valla bu kadar aglayacagını bilsem konu açmazdım. SinariT26 daha fazla aglamadan konu acil kilit pLs :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri