Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gelmş Geçmiş Hileler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan korsanbatuhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korsanbatuhan

Level 4
TM Üye
Konular
28
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
77
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu Konuyu Bütün arkadaşlar tek bir konudan baksın diye açtım.

Metin2 Bot Seti 20 Adet Bot Programı!

Öncelikle bu programlar botdur, ne kadar patch gelirse gelsin kullanılmasını engellenemez... 3 Senedir kullandıgım botlar var hala tıkır tıkır çalışıyolar Peki bunlarla napıcaz?

Otomatik item, yang toplayabilirsiniz.
Otomatik canavarlara saldırabilirsiniz. (bi nevi çekme hilesi)
Otomatik pot basabilirsiniz. Potların basılma süresini de ayarlayabilirsiniz. (5 sn ..)
Otomatik balık tutabilirsiniz.
Otomatik saldırı yapabilirsiniz.

Basit biseymis gibi görmeyin, bunlarla değişik kasılma hileleri, pot basma hileleri yapabilirsiniz.

Önce indirelim:

Bağlantı açılınca istediğiniz download sitelerinden birini seçip indirebilirsiniz.

Zip şifresi:

Alıntı:
www.turkmmo.com

TARAMA SONUÇLARI:
TIKLA

Programların kullanımı ile ilgili detaylı bilgi vermiycem zaten çok basit gerekenleri şimdi öğreneceksiniz.

Program Listesi Ve Açıklamaları:

1 : Bu 1 yazan dosyayı açtığınızda sürekli 11111111 diye 1 tuşuna basmasını sağlar
2 : Bu 2 yazan dosyayı açtığınızda sürekli 22222 diye 2 tuşuna basmasını sağlar
3 : Bu 3 yazan dosyayı açtığınızda sürekli 333333 diye 3 tuşuna basmasını sağlar
4 : Bu 4 yazan dosyayı açtığınızda sürekli 444444 diye 4 tuşuna basmasını sağlar
Space : Sürekli space, boşuk tuşuna basmasını sağlar. Otomatik saldırı yapmaya yarar.
F1 : Sürekli F1 tuşuna basar.
F2 : Sürekli F2 tuşuna basar.
5-3 : 5 Saniye de bir 3 tuşuna basar.
10-3 : 10 saniyede bir 3 tuşuna basar.
10-4 : 10 Saniyede bir 4 tuşuna basar.
10-F1 : 10 saniyede bir F1 tuşuna basar
Auto Pick : Sürekli " tuşuna basar. Yerdeki eşyaları ve paraları toplar.
Metin2 Bot v1.2 : İşte favori botum. 1 tuşuna, 2 tuşuna, 3 tuşuna, " tuşuna, boşluk tuşuna basar. Birde pot için F1 ve F2 var ama onlar çalışmıyo bende
Metin2 Bot v2.0 : Buda bi önceki bot gibi ama daha fazla tuşa basar. 1, 2, 3, 4, F3 ve F4 e de basar.
Metin2 Auto Atacker Bot : Sürekli space e basar. Otomatik saldırı yapar.
Metin2 Auto PickUp Yangs Bot v2.0 : " tuşuna basar. İtem ve paraları alır. Diğerlerinden daha iyidir, durdurma secenegi falanda var bunun.
Metin2 Bot: Otomatik saldırı yapar. Mouse ile sürekli küçük haritaya tıklar lock mobs calısmadıgı zaman bunu kullanın
fishing beta: balık tutmaya yarar. Tam açıklamayı forumda bulabilirsiniz.
Balık botu v1.3 : Buda balık tutmaya yarar. (program için KeNjİ ye teşekkürler)
Metin2 Pick Up Bot v1.1 : Sürekli ^ tuşuna basar. Ne işe yarar bilmiyorum. 0 tuşu durduruyo, 3 de hızlıca bastırıyo hatırladıgım bu kadar.

Not: Bu programların hepsi auto-it diye bir script dili ile yapılmıştır. Programlardan herhangi birini açtığınızda sağ alt köşede bir ikon çıkar. Eğer o ikonun üstüne bir kere tıklarsanız, program çalışmayı durdurur, sağ tık exit dersenizde program kapanır. Ayrıca metin2 auto atacker bot, metin2 auto pick up yangs bot adlı programları açtığınızda bi siteye baglanır. Siteyi kapamayın, program gelene kadar bekleyin, öyle kapayın siteyi.

Ayrıca 1 program dışında hepsi geçen yıl ya da daha önce yaptıgım arşivimden kalma ve hepsini de test ettim hepsi de çalışıyor dediğim gibi bu asla engellemez. Ayrıca botlar açıkken oyun dışında başka bişey açık olmasın hiç bişey yapamazsınız tuhaf tuhaf şeylere falan basar.

En az 20 program daha ekleyebilirim sete eskiden kullandıgım programlar ama virüslü diyo onlara o yüzden eklemedim.

Mutlaka işinize yarar bu programlar Bir teşekkürünüz yeter

By PcCaNaWaRı na teşekkür ederiz

Yeni multihack:

Multiversion v3.90 by Banjo1

Wallhack olsun, moblock olsun ne ararsanız var...Ve baska hiç bi Turk sitesinde yok.Bu demektir ki;

TUKMMO.COM bir ayrıcalıktır

BURADAN INDIREBILIRSINIZ.

ALTERNATIV LINK.(RapidShare)

Rar pass yoktur.

+Repi hor görmeyin lütfen, teşekkürler...

Virüs Tarama Sonuçları
Virustotal. MD5: 7c4159e14020230253891732eeb065f6 Suspicious File

Tarama için Admin beye sonsuz teşekkürler...turkmmo
Kaynak : turkmmo.com

By KeNjİ ye teşekkür ederiz...
Linkler çıkmazsa yukarıda ki yere kopyala yapıştır yapın

Bu hile multihack 3.90 sürümüdür. Muz hilesi diye de geçer. Öncelikle indirmeniz lazım

Link:

Şimdi resimlere bakarak takip edebilirsiniz. Ancak açılmıyor, ya da beklemek istemiyorum diyenler için resimlerin tamamının linki:

Bu da hem resimli anlatım hemde program (tavsiye edilen)

Linklere tıkladığınızda rapidshare, uploaded.to gibi linklere tek bir yerden ulasabilirsiniz. Yani herhangi birini secip indirin.

Hepsinin rar şifresi:

Alıntı:
www.turkmmo.com

Resim1:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1152x864 and weights 84KB.

Resim2:

Resim3:

Resim4:

Resim5:

Resim6:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 741x456 and weights 82KB.

Resim7:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 737x451 and weights 43KB.

Resim8:
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 739x455 and weights 55KB.

6, 7 ve 8. resimlerde programın açıldıktan sonraki halini görüyorsunuz. Numaralandırılmış bir şekilde Şimdi numaralı yerlerin açıklaması ve kullanımları:

IŞINLANMA: 1,2,3 nolu yerler teleport yani ışınlanma hilesi içindir. 2 numaralı yerde auto yazan kutucugu isaretleyin. bulundugunuz map 1 nolu yerde otomatik olarak cıkar. 1 numarada istediginiz yere mouse ile tıklayın. 3 numaralı yerde x ve y yazan yerlerde rakamlar cıkar. bunlar tıkladıgınız yerin koordinatlarıdır. Üstte de x ve y yazan yerler vardır. bunlar sizin bulunduğunuz yerin koordinatlarıdır. hareket ettikçe değişir. birde save ve load vardır. save derseniz bulunduğunuz yere bir isim vererek kaydedersiniz. Load da ise kaydettiğiniz yerlerin listesi çıkar ve birini seçerseniz direkt oraya ışınlanırsınız.

OTO. SALDIRI: 4 Nu. Auto atack, yani charınızın sürekli vurmasıdır. Oto. space e basar yani.

HIZ HİLESİ 5 Nu. Speed hackler. Üstteki ile hızlı koşarsınız, alttaki ile hızlı vurursunuz. 16256 nın oyun içi değeri 100 dür. Tavsiyem alttaki ni 16400 yapın, üsttekini de 16300.

ZOOM HACK 6 Nu. Karakterinizin bakış açısını çok uzaklaştırabilirsiniz. Ben bütün mapı tepeden gördüm

NEBELHACK 7 Nu. Ne olduğunu bende bilmiyorum bilen arkadaşlar yazarsa ekleyebilirim

ATACKRANGE 8 Nu. Oraya verdiğiniz değere göre silahınızın boyu büyür. Mesela bir kılıçla çok uzaktaki bir canavara vurabilirsiniz. Normali 1dir. Tavsiyem 3 yapın.

HIT HACK 9 Nu. Listeden birini seçin. Silahını hep aynı şekilde vurmanızı sağlar. Belki 1 ve 2 ise yarar onun dısında tavsiye etmem.

WEAPON HACK 10 Nu. Silahınızın tutuş şeklini değiştirir. Mızrağı kılıç gibi kullanabilirsiniz. Mızrak kullananlara tavsiyem 1 hand weapon u seçin.

ÇEKME HİLESİ 11 Nu. Sadece ON tuşuna basın, canavarlar gelsin. t on dediği süreyle ilgili bişeyde tam anlayamadım onu

COMBO 12 Nu. Kitap okuyarak yapılan combo yu hileyle yapabilirsiniz. Combo 1 için 30, Combo 2 için 50 lvl olmanız lazım ama bu proyla 1lvlde de oluyo

WALL HACK 13 Nu. Duvarların, npclerin içinden geçmenizi sağlar.

HOTKEYS Bir tuşla hileyi açıp kapamanızı sağlar. Ben attack speed için home tusunu seciyorum. Biri gelince hemen kapatıyom. Banlanmamanız için hayati önem taşır. 14 nu. yer hileyi aktif eder, 15 nu. da kapar.

Ayrıca hile acıksa yesil renk, kapalıysa kırmızı renk olur. Koşma hilesi yerine ışınlanma yapmaya özen gösterin, banlanma riski çok daha azdır.

Yeni başlayan herkesin artık çok rahatlıkla hile yapabileceğini düşünüyorum. Umarım işinize yarar. Unutmayın, önemli olan rep değil, sizin bir teşekkürünüzdür Ayrıca soru ve sorunlarınızı bu başlık altından sorun.turkmmo

By PcCaNaWaRı na teşekkür ederiz...

Merhaba Arkadaşlar;
Sizlere Metin2'de otomatik yazı yazma programını sunuyorum.

*Programı açıyoruz.
*Oyuna giriyoruz.
*Tekrar programa dönüyoruz.
*Çıkan uyarıya devam diyoruz.
*TESTO DA SPAMMARE yazan yere ne yazacaksak onu yazıyoruz.
*Speed Text yazan yerin yanındaki yerden yazı yazmanın hızını ayarlıyoruz.(Bence 5 iyi daha fazla yapınca program kasılıyor.)
*Sonra yukarıda sağ köşedeki starta basarak oyuna dönüyoruz.
*Artık otomatik yazı yazabiliriz.

Link:
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Cheating-X SPAMMER V indir - Upload.gen.tr

Virüs Var Diyenler Alın Size Virüs Taraması:
Virustotal. MD5: 3991d5fc2a691e7384053176d42d777f

Rar Pass:
Turkmmo

Turkmmo İçin Yapılmıştır.

+Repleri Unutmayalım.Emeğe Saygı.Teşekkür Ederimturkmmo

By XxXTruvaXxX e teşekkür ederiz...

Gelmiş Geçmiş Çalışan Tüm metin2 hacklarini buraya topladım

Muz hilesi

Multihack3.0

www.turkmmo.com rar şifresidir...

Multihack selector 4.0

rar şifresidir...

Multihack5.0

Multihack 4.5

By FarCry e teşekkür ederiz...

Tekrar Bir Hile Setiyle Karşınızdayım
Evet Tam 34 Adet Hile Programı Tek Bir Linkte....

İÇİNDEKİLER
Multıhack 1.82
Multıhack 1.83
Multıhack 1.7
Multıhack 2.0
Multıhack 2.5
Multıhack 3.0
Multıhack 4.0
MutlıversıonHack(En Yeni Sürüm)
Multıhack Longju2-Runup2 İçin
Metin2 Ultımate Hack
Metin2 Bot
Metin2 Botv1.0
Metin2 Bot v1.2
Metin2 Bot v1.2_1
Metin2 Bot v2.0 Vista Edition
Metin2 Bot 2.1
Metin2 Bot v2.0 XP Edition
Metin2 Auto Pickup Bot
Metin2 Auto Pickup Bot v1.0
Metin2 Balıkcı Amca v1.1
Metin2 Balıkcı amca v1.2
Fishing Beta v0.1.3
Auto Balık Toplama
Metin 2 Spammer Bot v3.0
ACTOOL 5.40
Art Money 7.29(YENİ SÜRÜM)
Cheat Engine 5.4
Cheat Engine 5.5
Metin2 Attacker Bot
Metin2 Attacker Bot v2.0
Metin2 AntiHile
Metin2 Tüm Ülkelerle Konuşma

By BoRa{TR} teşekkür ederiz

Bu günlük bu kadar veriyorum arkadaşlar.... Sonra yeniden koymaya devam edicem

+rep pls Konu Sabit olursa sevinirim

Bazı Linkler çıkmamış onları kopyala yapıştır yapınız...

Şimdide bakmaz kimse bu konuya yaw:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Son düzenleme:
Allahım ya 1367 kişi içerde bir kişi bile girmemiş Millete yaranamıyoruz valla

sağol eline sağlık

saol ....

Bize işte böyle adamlar lazım :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri