- Konular
- 38
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 215
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 1,966
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, Geçen attıgım botumu tekrardan paylaşıyorum bir çok iyileştirme ve geliştirme yaptım.Fakat bot halen geliştirme aşamasında olup, sürekli güncellenip link yenilenecektir. (Sizin geridönüşleriniz yardımıyla
)
Önemli not: Run Bypass checboxunu ilk açtığınızda seçmeniz yeterlidir bilgisayarı kapatmadıysanız botu kapatıp açınca tikini kaldırıp devam edebilirsiniz. Bot f1 ile gizlenip görünür. Not: Yazı okumayı sevmiyorsanız alttaki videoda herşeyi detaylı gösteriyorum buradan izleyebilirsiniz

Piyasadaki botlarda çok görmediğim özelliklerini anlatayım:
-Buffbot : Shaman karakterinizi farm karakterinize bağlayıp sürekli takip edip buff vermesini sağlayabilirsiniz
-Map editor: Map editor penceresinde tıkla/git,Engel çiz,rota çiz,dönüş rotası çiz gibi bir çok özelliği kullanabilirsiniz
-Oyunun tüm woldmapini bot otomatik algılar farm yaparken öldüğünüzde yerinizi bilir ve şehir attıktan sonra geri aynı bölgeye dönüp farma devam eder
-Tıkla/git özelliği içinde bir rota belirlemenize gerek yok sadece gitmek istediğiniz yere mapte tıklayın en karmaşık yolu bile sorunsuz kendisi rotasını belirleyip gider.
-Engellere çok yakın ilerlediği için bazı oyunlarda ekstra engeller var ise takılabilir fakat hiç bir önlem almanıza gerek yok bot kendisi en yakın yürünecek alana dönüp kısa süre içerisinde reroute (yeniden yol ayarlama) yapıp görevine devame der
-Bu harita tanıma hem farmbot hemde buff bota tanımlıdır Örn. buffbotla karakterinizin arasında engeller olsa bile düm düz yürümek yerine yolu bilir ve yoldan ilerleyerek devam eder, farmbotta aynı şekilde. bu yüzden her hangi bir güvenli alan radius vs ayarlamanıza gerek kalmaz.
-Bot Hp,sp,staminanızı bilir okur, macrolarda skill dropdownuna tıklayıp hp sp seçerseniz ve o slota potlarınızı eklerseniz yüzde belirleyip sadece o belirli yüzdede pot bastırabilirsiniz.
-Daha bir çok özellik var kurcalayıp kullanınca keşfedersiniz
Alta videoyu bıraktım videoda da detaylı herşeyi anlatmaya çalıştım. (Linkler en alttadır.Aktif Sunucular :
-Els
-Antika2
-Metin35
Bot Link : // botu açık burdan paylaştıgım için korumalar fix atıyor kimsenin ban yemesini istemiyorum bu soruna bir çözüm bulduktan sonra linki güncelleyeceğim.
VT :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
VT2:
Login : turkmmo
Sifre : turkmmo
Discorddan ulaşıp sorunları,bugları,yeni server eklemek isterseniz sunucuları söyleyebilirsiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 18
- Online süresi
- 4d 41m
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 2,000
- DevLira
- 0
Eline sağlık , çok büyük emek verdiğin açık.Zaman bulunca testleri yapacağım.
- Konular
- 38
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 215
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 146
- MmoLira
- 1,966
- DevLira
- 0
Çok sağol abi, çok teşekkür ederimEline sağlık , çok büyük emek verdiğin açık.Zaman bulunca testleri yapacağım.

- Konular
- 30
- Online süresi
- 10d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 72
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 7 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 3,620
- DevLira
- 0
Ellerine sağlık çıtayı herseferinde yükselten adam 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)