Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor OpuBot - Metin2 P-Server FarmBot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaş korkusundan hemen her yerden engel attığı için buradan ulaşmak istedim. Konuyla alakası yok, genelde böyle şeyleri görüp çalmayı seven birisi buraya da baktığından yazdım. Çalışman için de emeğin çok değerli tebrik ederim.
Teşekkür ederim

Arkadaş korkusundan hemen her yerden engel attığı için buradan ulaşmak istedim. Konuyla alakası yok, genelde böyle şeyleri görüp çalmayı seven birisi buraya da baktığından yazdım. Çalışman için de emeğin çok değerli tebrik ederim.
nası alev aldıysa kız taklidi yapan erkek arkadaşımız burdan bile sallamış xd almicam seni dcye başka kapıda ağla milletin konusunu baltalama burdan engellemeyi bulayım burdan da engellicem belki millete durup dururken hakaret etmemeyi öğrenirsin ve büyürsen geri kaldırmayı düşünebilirim:D

Tebrik ederim, engellerden kurtulması ve haritadan gitmesini istemediğimiz yeri seçebilme özelliklerine bayıldım. Buffbot ayrı güzel olmuş takip edip buff veren bot görmemiştim sadece o kadar dibine girmese daha güzel olur gibi. Eline sağlık.

nası alev aldıysa kız taklidi yapan erkek arkadaşımız burdan bile sallamış xd almicam seni dcye başka kapıda ağla milletin konusunu baltalama burdan engellemeyi bulayım burdan da engellicem belki millete durup dururken hakaret etmemeyi öğrenirsin ve büyürsen geri kaldırmayı düşünebilirim:D

Konuyu baltaladığımız yok hırsız seni. Bir kez olsun sese mi çağırdın da iftira atıyorsun :D sen hakareti modlarını çoluk çocuktan toplamadan önce düşünecektin. Korkundan mesajları geri çekmişsin hala üstte kalmaya çalışıyorsun. Sen ve senin gibilere prim yok

Tebrik ederim, engellerden kurtulması ve haritadan gitmesini istemediğimiz yeri seçebilme özelliklerine bayıldım. Buffbot ayrı güzel olmuş takip edip buff veren bot görmemiştim sadece o kadar dibine girmese daha güzel olur gibi. Eline sağlık.
Güzel yorumun için teşekkür ederim, önceki sürümünde direkt dibine girmiyordu fakat hatirayı tanıyıp kendi hareket etme özgürlügü verdigim için böyle ilerledi açıkcası düzelte bilirdim ama biraz tembellik yaptım orda :) birdahaki sürümde güncelleyeceğim inşallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri