Evet kendisine 17 Temmuzdan itibaren süre tanıdım , 31 Temmuz 23:59 una kadar ödeme yapmadığı takdirde total ücreti talep ettiğimi yemek ücretlerini talep etmediğimi belirttim yazılı olarakta duruyor , çünkü kendim borçlanarak yarı kalan ödemeyi yapmak durumunda kaldım lafımı yememek için. Yineliyorum yemek ücretlerini istemiyorum onlar ısmarlama fakat files için ödemiş olduğum 11,200 TL yi talep ediyorum.6.600TL’lik ödemeyi eğer o an yapılsaydı kabul etmiştiniz yapılmadığı için toplam tutarı iade olarak istiyorsunuz doğru mudur?
Eğer iş tamamlanmadı ise maalesef ki bu tutarı iade etmek durumundasınız. Bunu şikayetin ilerleyin sürecinde göreceğiz. Ayrıca ne kadar bir süre istiyorsunuz? Şikayetçiye daha önce de bir süre verilip bu sürede ödeme yapılmadığını iddia ediyor.
Süreç boyunca yapmış olduğum iyi niyetlerin sürekli suistimale uğraması nedeniyle belirtmiş olduğum son tarih 31 Temmuz geçtiği için toplam yapmış olduğum kendisine de belirttiğim gibi 11,200 TL lik ödemeyi talep ediyorum. Bu süreçte yeterince mağduriyet yaşadım kendi ödediğim paramı talep ediyorum karşılığında almış olduğum bir iş teslimi yoktur arada geçen süre 29 Marttan günümüze kadar( 6 Ağustos) geçen 4 aylık bir süreçtir. Takdiri turkmmo yönetimine bırakıyorum talebim 11,200 TL lik ödemedir.
Konunun uzamaması ve uzlaşılmaya varılması adına, ilk etapta belirtilen tutar bir sonraki etapta diğer kalan ödememenin yapılabilir. Bunu şikayetçi ile görüşmeniz gerekmektedir. Kabul edilmesi halinde süreyi ben belirleyeceğim, kalan ödemeninin hiç yapılmaması gibi bir durum söz konusu olarak kabul edilmeyecektir.Evet şikayetçi dediği gibi maalesef ki verdiğim gün ödeme yapamadım bunun belli başlı nedenleri mevcut şahsi hayatımla bağlantılı bir çok maddi zorluk yaşamaktayım ve bazı ödemelerim kiram gibi veya yaşamsal önceliklere verildi maksimum istediğim 1 haftadır kendisine net bir şekilde tutarı ödemeye razıyım ancak 6500 TL'lik tutarı ödemeye razıyım. Maddi durumum şuan buna el verişlidir kararı forum yönetimine bırakıyorum
Kararınız için teşekkür ediyorum.Konunun uzamaması ve uzlaşılmaya varılması adına, ilk etapta belirtilen tutar bir sonraki etapta diğer kalan ödememenin yapılabilir. Bunu şikayetçi ile görüşmeniz gerekmektedir. Kabul edilmesi halinde süreyi ben belirleyeceğim, kalan ödemeninin hiç yapılmaması gibi bir durum söz konusu olarak kabul edilmeyecektir.
İlk etapta ödeyebileceği 6500 tl yi devamında kalan tutar olan 4700 tl yi ödemesiyle toplamda 2 parça şeklinde ödemesini kabul etmekteyim.
Yönetim tarafından verilen kararı kabul etmekteyim teşekkür ederimKonunun uzamaması ve uzlaşılmaya varılması adına, ilk etapta belirtilen tutar bir sonraki etapta diğer kalan ödememenin yapılabilir. Bunu şikayetçi ile görüşmeniz gerekmektedir. Kabul edilmesi halinde süreyi ben belirleyeceğim, kalan ödemeninin hiç yapılmaması gibi bir durum söz konusu olarak kabul edilmeyecektir.
Kararınız için teşekkür ediyorum.
İlk etapta ödeyebileceği 6500 tl yi devamında kalan tutar olan 4700 tl yi ödemesiyle toplamda 2 parça şeklinde ödemesini kabul etmekteyim.
Süreyi aranızda anlaşıp konu altından akşama kadar bildirmeniz gerekmektedir. Anlaşamadığınız takdirde süre benim tarafımdan belirlenecektir.Yönetim tarafından verilen kararı kabul etmekteyim teşekkür ederim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)