Merhabalar ; @Razuning ile öyle çok uzun açıklama yapmaya gereksinim duymuyorum. Kendisi ile bir files geliştirme konusunda anlaşmıştık ödemeleri yaptım fakat 2-3 ay boyunca boşa bir kürek çektik istenilen şey ortaya çıkmadı. Daha sonrasında iade talebi bulundum ve çalışmayı sonlandırmak istedim kendisi de kabul etti. İade içinde yine 2-3 ay istenileni ortaya koymasa da! total yaptığım ödemeden iskonto yaparak 6600 ₺ ödemesini talep ettim 26 27 temmuz ve 31 Temmuzlarına gün verdi baya da esnek davrandım ödeme geri iade konusunda da fakat iade gerçekleşmedi iademin gerçekleşmesini talep ediyorum. Tek bir görsel yüklüyorum ödeme yapacağını fakat ödeme beklediğine dair istenilen fazla görsel olursa eklerim
Ekli dosyalar
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Konunun uzamaması ve uzlaşılmaya varılması adına, ilk etapta belirtilen tutar bir sonraki etapta diğer kalan ödememenin yapılabilir. Bunu şikayetçi ile görüşmeniz gerekmektedir. Kabul edilmesi halinde süreyi ben belirleyeceğim, kalan ödemeninin hiç yapılmaması gibi bir durum söz konusu olarak kabul edilmeyecektir.Evet şikayetçi dediği gibi maalesef ki verdiğim gün ödeme yapamadım bunun belli başlı nedenleri mevcut şahsi hayatımla bağlantılı bir çok maddi zorluk yaşamaktayım ve bazı ödemelerim kiram gibi veya yaşamsal önceliklere verildi maksimum istediğim 1 haftadır kendisine net bir şekilde tutarı ödemeye razıyım ancak 6500 TL'lik tutarı ödemeye razıyım. Maddi durumum şuan buna el verişlidir kararı forum yönetimine bırakıyorum
@lanetadam
Kendisiyle görüşerek
İlk etap 6500 tl için 11 Ağustos’a kadar
İkinci etap 4700 tl için 18 Ağustos’a kadar
Ödeme yapması konusunda uzlaşmaya vardık. Ödeme yapılmaması durumunda konu açıksa konuya açık değilse özel mesaj yoluyla adminlere bildirim sağlayacağım.Uzlaşma sağlandığından dolayı konu kapatılarak sonuçlanan şikayetlere taşındı. Ödemeyle ilgili sorun yaşanması durumunda özel mesaj atılarak tekrar açtırabilir.Onaylıyorum bu sürelerde ödeme yapma noktasında uzlaşım sağladık.
Selamlar geçiş dönemindeyim ve yaşadığım zorluklardan kaynaklı maalesef şuan kendisine iade sağlayamıyorum özele girmek istemiyorum kendisine iade yapmayacağım demedim aksine iade için gelecek ödemelerimi beklemekteyim. şuan kendisi dahilinde iade yapamadığım ikinci kişidir daha önce iadesi yaptığım bir çok insan olmuştur sayın adminim gün istemekteyim kendisine iletmiş olduğum ekran görüntüsünde gördüğü gibidir kendisini ne engelledim ne de iletişimi kapalı tuttum iadeyide kabul eden benim hiç bir şekilde kendisine iade yapmayacağım gibi bir tavrım olmamıştır hatta projede kendi hatalarımı kabul edip bana ödeme yapması gereken parayı reddedip projeye hibe etmesini istedim diyeceklerim bu kadardır.
@Razuning
24saat içerisinde açıklama yapınız.
Konuyu ayın 18ine kadar bekleteceğim, süre aşımı durumunda gerekli ceza-i işlem yapılacaktır bilginize.Selamlar 11'i ödeme yapamadım bu doğru bende kendisine diğer tarih olan 18'inde iki ödemeyi birden yapacağımı belirttim yeni bir toparlanma sürecini kapatmaktayım ödemelerimin bir kaçını aldım bir kaçını alamadım 18'i net bir şekilde iki ödemeyi birden yapacağımı belirttim kendisine
@Razuning
Kişi tarafına ödeme yapılmadığını bildirdi. Açıklamınız nedir?
@dogukanyilmazer Ödeme yaptığınıza dair dekontları bana özel mesaj yolu ile gönderiniz, dekontlar inceledikten sonra konu onaylanacaktır.
İlgili dekontları gönderdim , mesajda da belirttiğim gibi iyi niyetim suistimal edildiği için yapmış olduğum 11,200 tl total ödemeyi talep ediyorum diğer yemektir ıvır zıvır ödemeleri istemiyorum.@dogukanyilmazer Ödeme yaptığınıza dair dekontları bana özel mesaj yolu ile gönderiniz, dekontlar inceledikten sonra konu onaylanacaktır.
Selamlar geçiş dönemindeyim ve yaşadığım zorluklardan kaynaklı maalesef şuan kendisine iade sağlayamıyorum özele girmek istemiyorum kendisine iade yapmayacağım demedim aksine iade için gelecek ödemelerimi beklemekteyim. şuan kendisi dahilinde iade yapamadığım ikinci kişidir daha önce iadesi yaptığım bir çok insan olmuştur sayın adminim gün istemekteyim kendisine iletmiş olduğum ekran görüntüsünde gördüğü gibidir kendisini ne engelledim ne de iletişimi kapalı tuttum iadeyide kabul eden benim hiç bir şekilde kendisine iade yapmayacağım gibi bir tavrım olmamıştır hatta projede kendi hatalarımı kabul edip bana ödeme yapması gereken parayı reddedip projeye hibe etmesini istedim diyeceklerim bu kadardır.
@Razuning
24saat içerisinde açıklama yapınız.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)