Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Razuning den şikayetçiyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dogukanyilmazer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Selamlar geçiş dönemindeyim ve yaşadığım zorluklardan kaynaklı maalesef şuan kendisine iade sağlayamıyorum özele girmek istemiyorum kendisine iade yapmayacağım demedim aksine iade için gelecek ödemelerimi beklemekteyim. şuan kendisi dahilinde iade yapamadığım ikinci kişidir daha önce iadesi yaptığım bir çok insan olmuştur sayın adminim gün istemekteyim kendisine iletmiş olduğum ekran görüntüsünde gördüğü gibidir kendisini ne engelledim ne de iletişimi kapalı tuttum iadeyide kabul eden benim hiç bir şekilde kendisine iade yapmayacağım gibi bir tavrım olmamıştır hatta projede kendi hatalarımı kabul edip bana ödeme yapması gereken parayı reddedip projeye hibe etmesini istedim diyeceklerim bu kadardır.
Files sürecine girecek olursak 2-3 ay boyunca sabahları öğlen , öğlenleri akşam , akşamları gece , geceleri sabahı bekleme döngüsünde hiç bir yol katemeden çalışmayı sonlandırdık. Oyun tarihimi değiştirmek durumunda kaldım yeterince zaten mağdur oldum ödemede de yine aynı şekilde mağduriyet sürüyor. Çalışmayı 17 Temmuzda sonlandırdık yeterince iadesi için yeterince sürede tanıdım fakat files sürecine benzeyen bir bekleme sürecine girmek istemiyorum 17 gün ödeme için gayet yeterli bir süre olduğu inancındayım ödeme yapmak isteyen biri için.

Files sürecine girecek olursak 2-3 ay boyunca sabahları öğlen , öğlenleri akşam , akşamları gece , geceleri sabahı bekleme döngüsünde hiç bir yol katemeden çalışmayı sonlandırdık. Oyun tarihimi değiştirmek durumunda kaldım yeterince zaten mağdur oldum ödemede de yine aynı şekilde mağduriyet sürüyor. Çalışmayı 17 Temmuzda sonlandırdık yeterince iadesi için yeterince sürede tanıdım fakat files sürecine benzeyen bir bekleme sürecine girmek istemiyorum 17 gün ödeme için gayet yeterli bir süre olduğu inancındayım ödeme yapmak isteyen biri için.
Evet ödeme yapmak isteyen bir insan için yeterli çok haklsınız ayrıca diğer mesajda demişsiniz ki 11 bin istiyorum hiç kusura bakmayın 6500'den fazla ödemem çünkü kalan hakkımı bile projeye hibe ettim benim amacım tartışmak değildir. Kusura bakmayın yeni eve taşındım ve bunu çok iyi biliyorsunuz doğalgaz sorunundan kaynaklı yemekleri bile dışarıdan yedim ve mevcut param birikmedi kira günüm geldi kiramın yarısını ödeyip kalan yarısını bir kaç gün sonra ödeyebildim size anlatamadığım şu elimde mevcut bir param yok. eğer bunu reddediyorsanız da bu durumu da anlamak istemiyorsanızda yasal süreç başlatabilirsiniz.

Evet ödeme yapmak isteyen bir insan için yeterli çok haklsınız ayrıca diğer mesajda demişsiniz ki 11 bin istiyorum hiç kusura bakmayın 6500'den fazla ödemem çünkü kalan hakkımı bile projeye hibe ettim benim amacım tartışmak değildir. Kusura bakmayın yeni eve taşındım ve bunu çok iyi biliyorsunuz doğalgaz sorunundan kaynaklı yemekleri bile dışarıdan yedim ve mevcut param birikmedi kira günüm geldi kiramın yarısını ödeyip kalan yarısını bir kaç gün sonra ödeyebildim size anlatamadığım şu elimde mevcut bir param yok. eğer bunu reddediyorsanız da bu durumu da anlamak istemiyorsanızda yasal süreç başlatabilirsiniz.
Turkmmo yönetiminden kararını bekleyebiliriz , gereksiz tartışmaya bence de gerek yok. Diğer süreçleri karar sonrası değerlendiririm

Öncelikle yapılan işleri listeler misiniz ve neden yapılmadığı/yapılamadığını açıklayınız. Ayrıca ödemeleri ve yapılan işleri kalem kalem yazınız. Her iki tarafdanda açıklama bekliyorum.

Öncelikle yapılan işleri listeler misiniz ve neden yapılmadığı/yapılamadığını açıklayınız. Ayrıca ödemeleri ve yapılan işleri kalem kalem yazınız. Her iki tarafdanda açıklama bekliyorum.
Kendisi bir files üzerinden sunucu açmak istedi başta kendisiyle görüştük ettik martysama alt yapılı olsun dedi kısa bir süre vardı yetişmez dedik ve 2-3 files değişimi oldu son filesta bir çok sorun yaşadık ayrıca son aylarda yaşadığım ev taşıma süreçleri internet alt yapım ve işlevsiz durumlardan kaynaklı kendisine işi yetiştiremedim kısaca hata benden kaynaklı benden kaynaklı olanları kabul ediyorum

Üç files değişimi olduğu için çok şey değişim oldu ancak son filesta lisans ve bir kaç önemli sistemler mevcuttu ve daha sonradan sorun yaratabilecek eklentiler mevcuttu bunların kaldırımı yapıldı istenilen bir kaç sistem mevcuttu onlar eklenmişti

İşin başında bir ödeme alındı 8 bin lira ödeme alındı
Ben evden taşınma sürecindeyken kendisinden diğer ödeme olarak 2500 alındı ardından gönderdiği yemek paraları vesaire o kadar mevcut

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri