Şahsi olarak verdiğim bilgilerim hariç veya özel konuşmalar hariç bazı bilgilerin paylaşılmasını kabul ediyorum ancak özel ve sohbet içerikli olanların paylaşılmasını kabul etmiyorum süreç hakkında paylaşılacak şekilde kabul etmekteyim sadece son aylarda ki barbaros files'a geçiş sürecinde sanrılı olan durumlar aşırı sabit ve nettir ben net bir şekilde dediğim gibi 6500 Ödemeyi kabul etmekteyimKişi yazdıklarımı kabul ediyor zaten, ekstra 29 marttan 17 Temmuz a kadar ki sürecin ss lerini atmalı mıyım ? karşı tarafın onayı varsa göndereyim. Çünkü atacağım konuşmalar ileride ki ticaretlerini etkiler bu kadar ertelenme süreci kimse yaşamak isteyeceği bir şey değil
Ekte ki fotoğrafta tanımış olduğum 17 Temmuz ile - 31 Temmuz arasında ki süre için 6600 tl lik tutarı sunmuştum kendisine ödeme yapmaması hâlinde toplam tutarı talep edeceğimi belirttim ki zaten doğal olan da bu hiç bir iş yapmadığı işte insanlık yapıp kesinti yaptım fakat beni ödeme konusunda tekrar mağdur etti bende mecburen borçlanarak kendim kalan ödememi sağladım karşı tarafa mahcup olmamak adına. O sebepten ötürü 11,200 tl lik tutarı talep ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 184970
@lanetadam Dediklerimi mesajımı alıntılayarak katıldığını belirtmişti buna rağmen isteğiniz mevcutsa 29 Mart ile - 17 Temmuz arası bütün konuşmaları rar dosyası olarak hazırlayıp size özel mesajdan indirme bağlantısı gönderebilirim ve diğer adminlere kabul ederseniz eğer. Tek tek hizliresimle sohbete link eklemek yaklaşık 200 den fazla link olur muhtemelen bu da aşırı uğraştırıcı bir şey takdir edersiniz ki mağdur taraf benim.Şahsi olarak verdiğim bilgilerim hariç veya özel konuşmalar hariç bazı bilgilerin paylaşılmasını kabul ediyorum ancak özel ve sohbet içerikli olanların paylaşılmasını kabul etmiyorum süreç hakkında paylaşılacak şekilde kabul etmekteyim sadece son aylarda ki barbaros files'a geçiş sürecinde sanrılı olan durumlar aşırı sabit ve nettir ben net bir şekilde dediğim gibi 6500 Ödemeyi kabul etmekteyim
Sevgili adminler ; olayın açıklığı bence gayet net gözükmekte 3 ay 17 günlük ertelemelerle biten ve hiç bir iş yapmayan karşı taraf mevcut iyi niyetimden dolayı 31 Temmuz a kadar 6600 lük ödeme talep etmiştim çünkü o an kendim de ödeme yapmam gerekiyordu bunu borçlanarak yaptığım için iyi niyetim suistimal edildiği için size de göndermiş olduğum toplamda ki 11,200 tl lik tutarı talep ediyorum talep ettiğim sadece kendim karşı tarafa iş için iletmiş olduğum tutar ve karşılığında hiçbir iş teslim almadığım bir durum kararınızı bekliyorum
Dm üzerinden paylaşımı kabul etmekteyim adminlerin kararına saygıyla karşılıyorum ancak ödeyebilecek net tutar benim için 6500'dür ve gün istemekteyim yaşadığım maddi durumlardan kaynaklı bu 11,200 TL'lik durumu karşılayamam teşekkürler@lanetadam Dediklerimi mesajımı alıntılayarak katıldığını belirtmişti buna rağmen isteğiniz mevcutsa 29 Mart ile - 17 Temmuz arası bütün konuşmaları rar dosyası olarak hazırlayıp size özel mesajdan indirme bağlantısı gönderebilirim ve diğer adminlere kabul ederseniz eğer. Tek tek hizliresimle sohbete link eklemek yaklaşık 200 den fazla link olur muhtemelen bu da aşırı uğraştırıcı bir şey takdir edersiniz ki mağdur taraf benim.
Sevgili adminler ; olayın açıklığı bence gayet net gözükmekte 3 ay 17 günlük ertelemelerle biten ve hiç bir iş yapmayan karşı taraf mevcut iyi niyetimden dolayı 31 Temmuz a kadar 6600 lük ödeme talep etmiştim çünkü o an kendim de ödeme yapmam gerekiyordu bunu borçlanarak yaptığım için iyi niyetim suistimal edildiği için size de göndermiş olduğum toplamda ki 11,200 tl lik tutarı talep ediyorum talep ettiğim sadece kendim karşı tarafa iş için iletmiş olduğum tutar ve karşılığında hiçbir iş teslim almadığım bir durum kararınızı bekliyorum
6.600TL’lik ödemeyi eğer o an yapılsaydı kabul etmiştiniz yapılmadığı için toplam tutarı iade olarak istiyorsunuz doğru mudur?@lanetadam Dediklerimi mesajımı alıntılayarak katıldığını belirtmişti buna rağmen isteğiniz mevcutsa 29 Mart ile - 17 Temmuz arası bütün konuşmaları rar dosyası olarak hazırlayıp size özel mesajdan indirme bağlantısı gönderebilirim ve diğer adminlere kabul ederseniz eğer. Tek tek hizliresimle sohbete link eklemek yaklaşık 200 den fazla link olur muhtemelen bu da aşırı uğraştırıcı bir şey takdir edersiniz ki mağdur taraf benim.
Eğer iş tamamlanmadı ise maalesef ki bu tutarı iade etmek durumundasınız. Bunu şikayetin ilerleyin sürecinde göreceğiz. Ayrıca ne kadar bir süre istiyorsunuz? Şikayetçiye daha önce de bir süre verilip bu sürede ödeme yapılmadığını iddia ediyor.Dm üzerinden paylaşımı kabul etmekteyim adminlerin kararına saygıyla karşılıyorum ancak ödeyebilecek net tutar benim için 6500'dür ve gün istemekteyim yaşadığım maddi durumlardan kaynaklı bu 11,200 TL'lik durumu karşılayamam teşekkürler
Evet şikayetçi dediği gibi maalesef ki verdiğim gün ödeme yapamadım bunun belli başlı nedenleri mevcut şahsi hayatımla bağlantılı bir çok maddi zorluk yaşamaktayım ve bazı ödemelerim kiram gibi veya yaşamsal önceliklere verildi maksimum istediğim 1 haftadır kendisine net bir şekilde tutarı ödemeye razıyım ancak 6500 TL'lik tutarı ödemeye razıyım. Maddi durumum şuan buna el verişlidir kararı forum yönetimine bırakıyorum6.600TL’lik ödemeyi eğer o an yapılsaydı kabul etmiştiniz yapılmadığı için toplam tutarı iade olarak istiyorsunuz doğru mudur?
Eğer iş tamamlanmadı ise maalesef ki bu tutarı iade etmek durumundasınız. Bunu şikayetin ilerleyin sürecinde göreceğiz. Ayrıca ne kadar bir süre istiyorsunuz? Şikayetçiye daha önce de bir süre verilip bu sürede ödeme yapılmadığını iddia ediyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)