mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Loading süre kısma

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Günaydın.
Kurallara göre son yazılan yorumlara bir temizlik yapayım sizlere ve uyarı geçeyim.

@Unuttum2026

Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı ya da nefret dolu mesajlar göndermek yasaktır. “Kişisel bilgileriyle forum açacağım”, “tüm kişisel bilgilerini yazacağım”, "ad-soyadını Google’da üst sıraya çıkartacağım".

Başka bir kişinin bütün kişisel bilgilerinin yayımlanacağı açıkça belirtiliyor. Bunun gerçekleştirilmesi doğrudan özel hayatın gizliliği ihlali.

Görsellerde solcular, milliyetçiler, muhafazakârlar, belirli parti destekçileri ve etnik/dinî topluluklar topluca stereotipleştirilerek küçük düşürülüyor.

Türk/Kürt gibi etnik ifadeler ile laiklik, şeriat ve din üzerinden ayrıştırıcı ve aşağılayıcı materyaller kullanılıyor.

adıma dolandırıcılık konusu açılıyor konuyla alakasızım ulaşıyorum ve derdimi bir başkası aracılığıyla kendilerine iletiyorum. Konuyu ve adımı ve soyadımı oradan kaldırmıyor , 24 saati geçti ve screenshotlar almak zorunda kaldım.

Burada öyle bir açıklamanız yok : https://forum.turkmmo.com/konu/3946181-hexe-isimli-uyeden-sikayetciyim/

Son tartışma mesajlarını kaldırıyorum.

Günaydın.
Kurallara göre son yazılan yorumlara bir temizlik yapayım sizlere ve uyarı geçeyim.

@Unuttum2026

Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı ya da nefret dolu mesajlar göndermek yasaktır. “Kişisel bilgileriyle forum açacağım”, “tüm kişisel bilgilerini yazacağım”, "ad-soyadını Google’da üst sıraya çıkartacağım".

Başka bir kişinin bütün kişisel bilgilerinin yayımlanacağı açıkça belirtiliyor. Bunun gerçekleştirilmesi doğrudan özel hayatın gizliliği ihlali.

Görsellerde solcular, milliyetçiler, muhafazakârlar, belirli parti destekçileri ve etnik/dinî topluluklar topluca stereotipleştirilerek küçük düşürülüyor.

Türk/Kürt gibi etnik ifadeler ile laiklik, şeriat ve din üzerinden ayrıştırıcı ve aşağılayıcı materyaller kullanılıyor.

Burada öyle bir açıklamanız yok : https://forum.turkmmo.com/konu/3946181-hexe-isimli-uyeden-sikayetciyim/

Günaydın.

@Unuttum2026

DOSTUM PEKİ İFTİRA ATIP - TAHRİK EDEN, BAŞKASININ BAŞARISINI HAZMEDEMEYEN DİĞER OĞLAN NEDEN BANLANMADI DA BİZ YEDİK KURALLAR ADAMINA GÖRE MUAMELE Mİ YAPIYOR (YA KİMSEYİ BANLAMAYACAKSIN YADA İKİSİNİ BANLAYACAKSIN) ŞİMDİ ÇEKEMEZ BU HESABIDA BANLARSINIZ (HİÇ PROBLEM DEĞİL)

Merhaba.

Dünden beridir dahil olmayalım diyoruz seviyeli tartışmanız olsun sonuçta forum ortamı tartışma fikir alış veriş ortamı.
Fakat bakıyorum da herkes sınırını aşıyor. Bu mesajımdan sonra tartışma düzeyini bozan herkesi bizat ben banlayacağım sorunu olan bana gelir.
Hakaret aşağılayıcı ailevi değer v.b yaklaşımlar çocuk oyuncağı değil. Burada güzel bir şekilde tartışmayacaksanız direk beni etiketleyin sizi yolcu edeceğim.

Bu uyarımı ve ikazımı dikkatte alın.

@Mehmetcan Y.k ve @s1nwar ( Umut ) özelikle ikinize diyorum.

Merhaba.

Dünden beridir dahil olmayalım diyoruz seviyeli tartışmanız olsun sonuçta forum ortamı tartışma fikir alış veriş ortamı.
Fakat bakıyorum da herkes sınırını aşıyor. Bu mesajımdan sonra tartışma düzeyini bozan herkesi bizat ben banlayacağım sorunu olan bana gelir.
Hakaret aşağılayıcı ailevi değer v.b yaklaşımlar çocuk oyuncağı değil. Burada güzel bir şekilde tartışmayacaksanız direk beni etiketleyin sizi yolcu edeceğim.

Bu uyarımı ve ikazımı dikkatte alın.

@Mehmetcan Y.k ve @s1nwar ( Umut ) özelikle ikinize diyorum.
Elbette benim için sorun yok kısa bir öneride bulunmak istiyorum Emrah adminede bunu iletirseniz güzel olur forumdaki engelleme sistemi Facebook tarzı olursa bu tür tartışmalar son bulur mesela engelliyorum istemediğim birisini postlarımı görüyor yorumlarımı görüyor cevap yazıyor alıntılıyor böyle olmaması gerekiyor normalde engellediğin an Facebook mantığı ikili arasında bağlantı olmayacak böyle çok etkili olmaz mı istemediğin birisini engelle geç neden diyaloğa girmek zorunda kalınsın ki. @admin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 3, Misafir: 1)

Geri