Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
insiyatif yapmıştır direk öyle düşünpeki banlanan diğer hesabıma bu denli niye uyarı yapılmadı hiçbir şekilde ailevi değerler olsun hiçbir şekilde hakaret edilmesi sadece kendi fikrimi belirttim neden ceza uygulandı belirtirmisiniz öğrenemiyorum bilgi verilmemiş sayın yöneticim
Oradaki durumu göremiyorum. Yada müdahale eden kişi ben değilim. Ben suan ki durumdan sorumluyum, bir durum var ise üst yetkililerim ile görüşebilirsiniz.peki banlanan diğer hesabıma bu denli niye uyarı yapılmadı hiçbir şekilde ailevi değerler olsun hiçbir şekilde hakaret edilmesi sadece kendi fikrimi belirttim neden ceza uygulandı belirtirmisiniz öğrenemiyorum bilgi verilmemiş sayın yöneticim
kendi kafalarına göre iş yapıcak diye ben niye durduk yere ban yiyorum burada milletin belki yararına olucak şeyler paylaşıyorum saçma değil mi sence ?insiyatif yapmıştır direk öyle düşün
meyve veren ağaç taşlanırkendi kafalarına göre iş yapıcak diye ben niye durduk yere ban yiyorum burada milletin belki yararına olucak şeyler paylaşıyorum saçma değil mi sence ?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 10, Üye: 6, Misafir: 4)