R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Loading süre kısma

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Korkak seni küfür ederken artistlik yapınca devleti cimeri niye düşünmedin, korkunca da düşünmeyeceksin, dünya büyük değil, Mehmetcan, belki nizipte belki almanya da karşılaşırız biraz sohbet ederiz (şimdi şu panelci ilan etme çabanı bırak laf alma saçmalıklarını bırak) ve ne yaptıklarını sakın unutma
Sönmez reis gibiydi değil mi performansım 🤣🤣🤣 15 yaşındaki çocuğun sanal alemde mafyayım ben diyip rollere girmesi senden her sene illa 1 tane çıkıyor piyasaya

Ailevi değerler veya hakaret içeren cümleler tekrarlanırsa engelleme durumu için uyarı geciyorum. Şikayetlerinizi buradan değil resmi dillere uygun şekilde dile getirmelisiniz. Yeri burası değil.

Ailevi değerler veya hakaret içeren cümleler tekrarlanırsa engelleme durumu için uyarı geciyorum. Şikayetlerinizi buradan değil resmi dillere uygun şekilde dile getirmelisiniz. Yeri burası değil.
peki banlanan diğer hesabıma bu denli niye uyarı yapılmadı hiçbir şekilde ailevi değerler olsun hiçbir şekilde hakaret edilmesi sadece kendi fikrimi belirttim neden ceza uygulandı belirtirmisiniz öğrenemiyorum bilgi verilmemiş sayın yöneticim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 3, Üye: 2, Misafir: 1)

Geri