[DEV]AB 1
[DEV]AB
metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Loading süre kısma

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Yaw küfretsem değmeyecek elemanın tekisin kendini gündeme atmaya çalışıyorsun gündem değilsin dolaylı yoldan ben burdayım benimlede ilgilenin demeye getiriyorsun döksene şu kirli çarşafımı buraya erkek değersizsin git Web sitende public sistemleri sat çalıntı hile engeli sat 2 gram aklınla karşındaki adama saygın olsun dün gelmişsin piyasaya 14-15 senemizi verdik buraya haddini bil biraz mahalle ağzıyla çarşaf dökerim felan akıl yaşının ne derecede olduğunu gösteriyor acınası haldesin benim şu piyasada sevenim pek olmaz bunda herkes hemfikir çünkü ben birşeyler uğruna insanlarla iyi anlaşacak karakterde değilim işi bilmeyip birilerine yükleyen insanları
Ortaya çıkaran kişiyim çıkar uğruna dostluk kuran biriside değilim şu piyasada gerçekten dost bildiğim adamlarla zaten wpden senelerdir sohbeti olan birisiyim haddinizi bilin milleti dolandırıyorsunuz işinize çomak sokunca dolandıramayınca kötü ben oluyorum hayır hacım

Sen ve senin gibi elemanlar var burada dünyada sadece kendini uyanık sanan elemanlar. dolandırıcı elemanlar var hepinizin işine çomak soktum buna devamda edeceğim insanları dolandırmanıza izin vermem ben çıkar uğruna ortam edinmem dostluk kurmam yapımda yok benim Buda seni kââle alacağım son yazım olacak artık yok hükmündesiniz.

Yalan olan tek cümle kurmadım. Biraz daha zorlarsan kirli çarşafını sererim buraya.😅

Son düzenleme:

Banlandıgın için bu hesapdan takılıyorsun sende m2referencee miydi neydi neyse panelcinin tekisin seninle ayrı ilgileneceğim panel kullanmak suçtur.

IMG_7708.jpeg

ne oldu almancı gidip orada 50 yaşındaki karıyla evlenip, buradan kaçıp, buradaki adamlara sallayacaksın birde cimere mi yazacaksın, gel altına imzamı atim :) o iftiranın bedelini, küfürünün bedelini biz senin gibi cimere şikayet etmeden çözeceğiz seninle sen hiç merak etme :))
Merak etme aslan parçası deveden büyük fil vardır sizin gibi çocuklara acımayıp suç unsuru halinde direk vereceğim cimere insanların aile bilgilerine panel yoluyla ulaşıp kafanı çalıştırmayıp birde bunu kabul etmen son derece akılsızlık emniyet alır yakında evinden Senide git derdini anlat oraya

Merak etme aslan parçası deveden büyük fil vardır sizin gibi çocuklara acımayıp suç unsuru halinde direk vereceğim cimere insanların aile bilgilerine panel yoluyla ulaşıp kafanı çalıştırmayıp birde bunu kabul etmen son derece akılsızlık emniyet alır yakında evinden Senide git derdini anlat oraya
Her firavunun da bir musası vardır :) Senin musan ben olacağım...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 7, Üye: 3, Misafir: 4)

Geri