[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Loading süre kısma

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Vize alamamış ek olarak videoda gördüm o boy o vücut ne la 1,70 boy ne ağcıwğvkwşglsğvslcşlx

Kaç gün yürümüş acaba Avrupa’ya varana kadar
Her sene Trye tatile geliyorum Memo abi biz Avrupa’ya nasıl geliriz diye ağlayıp duruyordun burada kafası çalışan adamlar barınır seni almazlar buraya diye 50 defa söyledim

Her sene Trye tatile geliyorum Memo abi biz Avrupa’ya nasıl geliriz diye ağlayıp duruyordun burada kafası çalışan adamlar barınır seni almazlar buraya diye 50 defa söyledim

Sana bunu dediğime dair bana tek bir kanıt at anında hesabına 300.000 TL göndermezsem adam değilim hayal dünyasında yaşıyorsun Mehmet Can ama hayallerle yaşayan gerçekler Üzermiş daha fazla kendini rezil etmeden konumdan uzaklaş

Anahtar teslim ne demek Mehmet Can A’dan Z’ye her şeyi teslim edersin o şekilde biz senle öyle anlaştık sen dropları yetiştiremedin ardından vareze attın filesi ev satıyorum deyip kaba inşaat verdin hâlâ kansız gibi gelip yorum atıyorsun bir de kendini savunmaya çalışıyorsun yazık kafana
Ben Drop ayarlamam size söyledim başkasıyla çalıştınız bunun için bilipde bilmemezliğe vurman ayrı bir ironi

@MaybeAnotherTime;
@Unuttum2026;
ben sizi biliyorum siz kimseye bulaşmıyorsunuz konu açıyorsunuz bir kaç yorum yapıyorsunuz düzgün şekilde yolunuza devam ediyorsunuz.

ama bu ismi ne hayallerle konulmuş mehmet kendi yolunda gitmiyor başkalarına bulaşıyor insanlarla uğraşıyor bunla mutlu oluyor.

burası forum forum için paylaşım yapılır insanlarla uğraşılmaz.burası adminin tezgahı niye bu adminin tezgahıyla uğraşıyorsun.git kendi tezgahınla uğraş.

bu forumdada hiç faydalı paylaşımı da yok birine kızınca çok büyük bi files diye files paylaşıyor yorumlardada millet hata bildiriyorlar

peygamberden türemiş ismi var insanlarla uğraşıyor adminin tezgahıyla uğraşıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 1, Misafir: 0)

Geri