Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Yaw sen daha konuşuyon mu dini değerlerimizi oyuna ekleyip ne olacağını düşünmeyip bundan pr kasma peşindesin sana cevabını facebook postlarında verdim zaten@MaybeAnotherTime;
@Unuttum2026;
ben sizi biliyorum siz kimseye bulaşmıyorsunuz konu açıyorsunuz bir kaç yorum yapıyorsunuz düzgün şekilde yolunuza devam ediyorsunuz.
ama bu ismi ne hayallerle konulmuş mehmet kendi yolunda gitmiyor başkalarına bulaşıyor insanlarla uğraşıyor bunla mutlu oluyor.
burası forum forum için paylaşım yapılır insanlarla uğraşılmaz.burası adminin tezgahı niye bu adminin tezgahıyla uğraşıyorsun.git kendi tezgahınla uğraş.
bu forumdada hiç faydalı paylaşımı da yok birine kızınca çok büyük bi files diye files paylaşıyor yorumlardada millet hata bildiriyorlar
peygamberden türemiş ismi var insanlarla uğraşıyor adminin tezgahıyla uğraşıyor.
Eminim şu an adminlere özelden mesaj atmıştır böyle böyle yapıyorlar zorbalık var diye yani Forum’daki herkes Mehmet Can denilen şahsın kanının 0,05 TL etmeyeceğini biliyor hâlâ burada barınması ayrı bir ironi de fazla diyecek bir şey yok ya kendi halinde takılsın bırakın@MaybeAnotherTime;
@Unuttum2026;
ben sizi biliyorum siz kimseye bulaşmıyorsunuz konu açıyorsunuz bir kaç yorum yapıyorsunuz düzgün şekilde yolunuza devam ediyorsunuz.
ama bu ismi ne hayallerle konulmuş mehmet kendi yolunda gitmiyor başkalarına bulaşıyor insanlarla uğraşıyor bunla mutlu oluyor.
burası forum forum için paylaşım yapılır insanlarla uğraşılmaz.burası adminin tezgahı niye bu adminin tezgahıyla uğraşıyorsun.git kendi tezgahınla uğraş.
bu forumdada hiç faydalı paylaşımı da yok birine kızınca çok büyük bi files diye files paylaşıyor yorumlardada millet hata bildiriyorlar
peygamberden türemiş ismi var insanlarla uğraşıyor adminin tezgahıyla uğraşıyor.
Hala hayal dünyasında yaşıyorsun Mehmet Can çık artık anime kızları gerçek değilSese girdiğimiz her dakika söylerdin bunu kendini kandırma umutt
webzenin yada ymirin yada gameforgenin filesini kullanıp biraz edit yapıp bundan para kazanman bir hırsızlık değil mi biraz kendine cevap ver.çalıntı filesle kazaç sağlamanız oyun oynamanız hani adamsınız ya. durun burda bi hadiYaw sen daha konuşuyon mu dini değerlerimizi oyuna ekleyip ne olacağını düşünmeyip bundan pr kasma peşindesin sana cevabını facebook postlarında verdim zaten
Son düzenleme:
Ben hobi olarak yapıyorum bu işi server sahibi değilim onu server sahiplerine yaz yeğenimwebzenin yada ymirin yada gameforgenin filesini kullanıp bundan para kazanman bir hırsızlık değil mi biraz kendine cevap ver
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 2, Misafir: 0)