Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Ben hobi olarak yapıyorum bu işi server sahibi değilim onu server sahiplerine yaz yeğenim
firavun yapana deniyor.ali firavun da firavuna yardım edene deniyor.
doğrulara duramıyorsun bukelemun gibi renk değiştiriyorsun.şu kadar var mı sende
Son düzenleme:
canım benim diğer forumlardan dolandırıcılık değil, şu açığa çıktığı için tırstılar biraz ; hadi gündem olsun çalkalansın az daha forum, her şeyin bir zamanı var bekleyelim görelim@Unuttum2026 yaz destan yine pek okuyacak havamda değilim o yüzden sabaha kadar yaz bu senin dolandırıcı olduğunu değiştirmiyor forumda Hexe ismiyle banlısın dolandırıcılıkdan diğer forumda banlısın yabancı forumlarda banlandın
Sen busun işte xD
ama mucidisin memo pirisin
Son düzenleme:
Ama dolandırıcısın
bu gerçek değişmiyor
bu gerçek değişmiyor canım benim diğer forumlardan dolandırıcılık değil, şu açığa çıktığı için tırstılar biraz ; hadi gündem olsun çalkalansın az daha forum, her şeyin bir zamanı var bekleyelim görelim
ama mucidisin memo pirisin
Ekli dosyayı görüntüle 183151
Hata yapmış olabilir, ama o hatayı sürekli önüne koyup sanki bu onun bütün karakterini belirliyormuş ya da onu tamamen farklı bir insana dönüştürüyormuş gibi konuşman gerçekten çok yorucu.Yaw sen daha konuşuyon mu dini değerlerimizi oyuna ekleyip ne olacağını düşünmeyip bundan pr kasma peşindesin sana cevabını facebook postlarında verdim zaten
Halen başka bir Karektermiş gibi yazıyorsun hatayı dolandırıcılığı yapan sensin bunun yüzüne her forumda banlandın Hakan kendine gel xDHata yapmış olabilir, ama o hatayı sürekli önüne koyup sanki bu onun bütün karakterini belirliyormuş ya da onu tamamen farklı bir insana dönüştürüyormuş gibi konuşman gerçekten çok yorucu.