Yine boş boş yazmışsındır okumaya gerek yokyazılanlar kendi görüşünü ve imajını tehdit ediyor gibi hissedilince, içeriğe girmek yerine kaynağı itibarsızlaştırmayı seçmeyi çok seviyorsun. Yani bu yazdıkları doğru mu sorusundan ziyade bunu ilgi için yapıyor iddiasına geçiş yapıp böylece içeriği tartışmak yerine kişiyi itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun. Bu büyük bir hastalık.. Benim öyle bir kaygım yok isteyen istediğini düşünebilir, senin ne olduğunu herkes biliyormuş zaten.. umarım iyileşirisn bunu gönülden istiyorum.
Psikolog değilim ama üniversite dönemlerimde yüksek lisans psikoloji ve psikanaliz derslerine katıldım tabiki hüküm veremem ama sen beni hüküm vermeye itiyorsun çünkü bu yaptıkların tamamen şöyle şeyler ;
- eleştirilince karşı tarafın karakterine saldırıyorsun veya bir şeyler uyduruyorsun çünkü sanal alemin verdiği bir bilinmezlik ve klavyenin getiirdiği cesaret var
- kendini hep haklı olmaya veya göstermeye çalışıyorsun
- hatalarını kabul etmiyorsun , düzelmek için uğraşmıyorsun ama bir süre sonra yaşın ilerledikçe ne boş şeylerle uğraşmışım diyip gülüp geçeceksin
- başkalarını veya tartıştığın kişiler senin gerçek yönlerini ortaya koyduğu vakit , insanları kendi tarafına çekmek için algı oluşturmaya çalışıyorsun.
- başkalarını veya tartıştığın veya tartışmaya ortam yaratılabilecek bir ortamda başkalarını küçümseme yoluna gitmeyi tercih ediyorsun
psikolog değilim sadece bunlar benim düşüncelerim belkide yanılıyorumdur.. İnşallah iyileşirsin memo
Sen daha aglıyormusun hiçbir baltaya sap olamadın kahvelerdeki yancı gibi birilerinin arkasına sığınıyorsun hep yazık sana git bak Barbaros filesini paylaştım 2-3 bişey ekle sat hadiİnan umrumda değil gidip adminlere şikayet eder en fazla
Bana başarılı olduğun bir konu saysana milleti dolandırmak dışında milletin emeğini çarçur etmek dışında başarılı olduğun tek bir konu söyle bana kimsenin arkasına sığındığım yok ağlamaya devam etSen daha aglıyormusun hiçbir baltaya sap olamadın kahvelerdeki yancı gibi birilerinin arkasına sığınıyorsun hep yazık sana git bak Barbaros filesini paylaştım 2-3 bişey ekle sat hadi
Açtığım oyunlar ortada başarılarım ortada peki senin neyin var avuç içine sığmayacak şeyler umut değil 5 40 senede geçse sen pekde bişey yapabilecek potansiyele sahip değilsin bu diğer elemanda öyle birilerinin arkasına sığınmayı bırakınBana başarılı olduğun bir konu saysana milleti dolandırmak dışında milletin emeğini çarçur etmek dışında başarılı olduğun tek bir konu söyle bana kimsenin arkasına sığındığım yok ağlamaya devam et
Bana dolandırıcı diyorsun mesela elinde bir kanıt var mı bak ben istediğim zaman forumda satış yapabiliyorum çünkü temizim ama bu Hakan denilen eleman unuttum mu neyse her forumda dolandırıcılıkdan banlı.
Benim konuma gelirsek zamanında mert ile tartıştınız sonra banada bulaşmaya çalıştınız iğne iplik şeyleri yazdınız onlarıda yaptım verdim sadece fazla konuşupda kafamı ağrıtmayın diye yanındaki eleman cins birisiydi ama sonuçta ben yaptım verdim
Ama siz n’aptınız hacım size sattığım filesi başkalarına satmaya çalıştınız sonrada buraya gelip paylaştı diyorsun senin emeğimi satmana izin mi vermem gerekiyor?
Hepsini aynısınız biriniz diğerinden farklı değil bana gelirsiniz yaptırırsınız satmaya çalışırdınız buna engel oldugumdada o ateşle düşmanlık yapmaya kalkarsınızda biz ağaç kavuğunda yetişmedik
Senin gibi 50 tanesini gördüm bu piyasada tek değilsin
tiktokerliği var geçmişinde videoları var(racon videoları tarzında) atarsam cimere filan yazcam der şimdi, birde şu var videoda açıklamanın hepsi doğru bilmiyorum bu olayı ama bayağı bir araştırdık biz , avrupaya kaçak filan gidiyor falan filan filan ama yinede bir başarıdır.Bana başarılı olduğun bir konu saysana milleti dolandırmak dışında milletin emeğini çarçur etmek dışında başarılı olduğun tek bir konu söyle bana kimsenin arkasına sığındığım yok ağlamaya devam et