yazılanlar kendi görüşünü ve imajını tehdit ediyor gibi hissedilince, içeriğe girmek yerine kaynağı itibarsızlaştırmayı seçmeyi çok seviyorsun. Yani bu yazdıkları doğru mu sorusundan ziyade bunu ilgi için yapıyor iddiasına geçiş yapıp böylece içeriği tartışmak yerine kişiyi itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun. Bu büyük bir hastalık.. Benim öyle bir kaygım yok isteyen istediğini düşünebilir, senin ne olduğunu herkes biliyormuş zaten.. umarım iyileşirisn bunu gönülden istiyorum.Okumadım ama yine saçmalamıştır destan yazdıgına göre Fazla kââle almayın bunu ilgiyle hareket ediyor
Psikolog değilim ama üniversite dönemlerimde yüksek lisans psikoloji ve psikanaliz derslerine katıldım tabiki hüküm veremem ama sen beni hüküm vermeye itiyorsun çünkü bu yaptıkların tamamen şöyle şeyler ;
- eleştirilince karşı tarafın karakterine saldırıyorsun veya bir şeyler uyduruyorsun çünkü sanal alemin verdiği bir bilinmezlik ve klavyenin getiirdiği cesaret var
- kendini hep haklı olmaya veya göstermeye çalışıyorsun
- hatalarını kabul etmiyorsun , düzelmek için uğraşmıyorsun ama bir süre sonra yaşın ilerledikçe ne boş şeylerle uğraşmışım diyip gülüp geçeceksin
- başkalarını veya tartıştığın kişiler senin gerçek yönlerini ortaya koyduğu vakit , insanları kendi tarafına çekmek için algı oluşturmaya çalışıyorsun.
- başkalarını veya tartıştığın veya tartışmaya ortam yaratılabilecek bir ortamda başkalarını küçümseme yoluna gitmeyi tercih ediyorsun
psikolog değilim sadece bunlar benim düşüncelerim belkide yanılıyorumdur.. İnşallah iyileşirsin memo
olabilir reis bilgilendirme için teşekkürlerSleep(g_iLoadingDelayTime) silmenizi tavsiye etmem mutex acısından sıkıntı yaratabilir m_CompleteMutex.Unlock(); sonrası sleep konulmazsa döngü direkt kilide almaya calısabilir Sleep(0) yapabilirsiniz silmek yerine. Sleep komutlarının Context Switching için şart olduğunu düşünüyorum, oraya konulurken bir amaçla konulmuş tabii abilerim daha iyi bilir metin2 dosyalarında cok aram yok sadece thread döngülerinin arasındaki milisaniyelik kontrollerin kalkmasının sıkıntı yaratağını düsünüyorum
hiç ama h iç umrumda değil , kimin ne düşündüğü ne söylediği ya da kim ne demiş ne yapmış. benim derdim ; bu ortamın oluşmasına sebep olanlarla ve değişmesi gerektiğini görüp de değiştirmeyi tercih etmeyenlerle. Demekki konu bazen sadece doğru olanı yapmak değil, çıkarlar söz konusu olduğunda sessiz kalmayı seçmekmiş.
Moderatör tarafında düzenlendi:
İnan umrumda değil gidip adminlere şikayet eder en fazlahiç ama h iç umrumda değil , kimin ne düşündüğü ne söylediği ya da kim ne demiş ne yapmış. benim derdim ; bu ortamın oluşmasına sebep olanlarla ve değişmesi gerektiğini görüp de değiştirmeyi tercih etmeyenlerle. Demekki konu bazen sadece doğru olanı yapmak değil, çıkarlar söz konusu olduğunda sessiz kalmayı seçmekmiş.
zavallı ucube dediğin için şimdi o sinirlendi uzunca birşeyler yazacak gibi ortalık alev alacak gibi hadi hayırlısı , çekirdeği aldım çıtlıyorum
Yine boş boş yazmışsındır okumaya gerek yokyazılanlar kendi görüşünü ve imajını tehdit ediyor gibi hissedilince, içeriğe girmek yerine kaynağı itibarsızlaştırmayı seçmeyi çok seviyorsun. Yani bu yazdıkları doğru mu sorusundan ziyade bunu ilgi için yapıyor iddiasına geçiş yapıp böylece içeriği tartışmak yerine kişiyi itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun. Bu büyük bir hastalık.. Benim öyle bir kaygım yok isteyen istediğini düşünebilir, senin ne olduğunu herkes biliyormuş zaten.. umarım iyileşirisn bunu gönülden istiyorum.
Psikolog değilim ama üniversite dönemlerimde yüksek lisans psikoloji ve psikanaliz derslerine katıldım tabiki hüküm veremem ama sen beni hüküm vermeye itiyorsun çünkü bu yaptıkların tamamen şöyle şeyler ;
- eleştirilince karşı tarafın karakterine saldırıyorsun veya bir şeyler uyduruyorsun çünkü sanal alemin verdiği bir bilinmezlik ve klavyenin getiirdiği cesaret var
- kendini hep haklı olmaya veya göstermeye çalışıyorsun
- hatalarını kabul etmiyorsun , düzelmek için uğraşmıyorsun ama bir süre sonra yaşın ilerledikçe ne boş şeylerle uğraşmışım diyip gülüp geçeceksin
- başkalarını veya tartıştığın kişiler senin gerçek yönlerini ortaya koyduğu vakit , insanları kendi tarafına çekmek için algı oluşturmaya çalışıyorsun.
- başkalarını veya tartıştığın veya tartışmaya ortam yaratılabilecek bir ortamda başkalarını küçümseme yoluna gitmeyi tercih ediyorsun
psikolog değilim sadece bunlar benim düşüncelerim belkide yanılıyorumdur.. İnşallah iyileşirsin memo