emirhanHCL 1
emirhanHCL
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Bvural41 1
Bvural41
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Loading süre kısma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MaybeAnotherTime
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Okumadım ama yine saçmalamıştır destan yazdıgına göre Fazla kââle almayın bunu ilgiyle hareket ediyor
memocum cursor bir ' yapay zeka destekli ide' birincisi bu ,ikincisi yapay zeka kullanmak kötü birşey değil aptal olmayın artık bunu kullanmayan adamdan ben şüphe ederim. Yapay zeka bir hile değil 7x gibi birşey değil, tamamen verimlilik aracı. Bugün bunu kullanmayı reddetmek yıllar önce Git veya stackoverflow kullanmayı reddetmek gibi bir yaklaşım.

Diğer konuya gelince açıklığa kavuşturalım istersen bana discord üzerinden ekran verip ekleyemediğin şeyleri gösterip ben ekleyiveriyordum sana hatırlarsan, bana yalvarıyordun hatırlarsan diğer forum ve bu forumun mesajlarında duruyordur halen gönderdiğin mesajlar, grafiklerle ilgili şeyler soruyordun. 2 kere reddetmeme rağmen sürekli mesaj atıp hocam hocam diyordun. Bunları ben sana karşı kullanmak istemiyorum. ben burdayım bana ekran açıp 2 satır özgün kod yazamazsın bunu deneyebiliriz şizofrenliğe başvurmayacaksan.(bu iddaamda yanılırsam eşşek gibi anırma sözü veriyorum)

Entity olayına gelince o bir testti gidip yine birinden 200 euroya bir şey aldırdın hatırlıyorsan.

Kırmak istemiyorum seni ama gerçekten çok kötüsün adamı yüz üstü bırakıp gittin ve triplere girdin , bana dosya.co dan aldım dedin adama satmışsın, yahu satarken borç olarak attırmışsın parayı, diğer olayları sıralamıyorum bile, github kullanmasını bilmiyordun projeyi öyle bir pushlamışsınki ne kadar cache varsa .ova dosyasını dahi pushlamayı denemişsin bilmeyebilirsin ben bunları sana karşı koz olarak kullanmak istemiyorum ama cıvkını bokunu çıkartıyorsun çok şüpheci tavırların var sürekli kuşku içerisinde yaşıyorsun, metin2 geliştirenleri ve metin2 ortamında sanki istihbarat timinde bir lider havası gibi bir algı yaratıyorsun kendinde.

yazılım malesef herşeyi bilmeyi gerektirmiyor gün geçtikte herşeyi öğreniyorsun birşeyi bilmemek küçük düşmeyi gerektirmiyor ama öyle bir ortamınız varki 2 satır bak iddaa ediyorum 2 satır kod yazamayacak tipler ahkam kesiyor.

Şu imzanda mesela 10.000 oyuncu yazıyor, bu büyük ihtimalle hava basayım benim şu projelerim var havası yaratmak için çünkü artık bu ortamda önyargısız olamıyorsun. Meris2 dosyalarını inceleyen aklı başında birisi zaten kullanılmayacağı, saldım çayıra mevlam kayıra yapıldığını bilir.

Senin geçmişine gelince yemin ederim merak ettim ve araştırdım martysama olmuşsun , penger olmuşsun , vegas olduğun durumlar bile var. Bir insanın geçmişinin bu kadar leş olması tabiki önyargılı davranmayı gerektirmez her insan zamanla değişir fakat... Kişilik bölünmeleri yaşamışsın. Sektörde geçmişten beri nerdeyse tüm geliştiricileri bilen kişilerle senin hakkında konuştuğumda wallahi billahi sana gülüyorlar, çok garip bir tip o geçmişten beri öyle kimse de sesini çıkarmıyor diyor, bunun sebebini sorduğumda ise korktuklarını söylüyorlar , oraya buraya bir çok b*k atıp adamların ekmek kazandığı imajlarını zedelemenden korkuyorlar :D

Alman konusuna gelince gidip onu ekleyip aramızı bozmaya çalıştın tekmeyi yedin bir şoka uğradın dimi :D şey sanıyordun galiba senden yana çıkacak seninle iş yapacak filan.. bilmiyorsun ki kendisi çalışanım , oğuz da bir çalışanım :D Yani o kadar rezilsinki birlikte çalıştığım iş arkadaşlarımı bulup onlara yazıyorsun ortalığı karıştırmak için.. Onu da geçtim yahu adamın ferhatın çalıştığı hastaneye mail atmak ney :D

ama yinede mucidsin memoşko. İnşallah iyileşirsin..

Ekli dosyayı görüntüle 183147

Ekli dosyayı görüntüle 183148

Ekli dosyayı görüntüle 183149

Ekli dosyayı görüntüle 183150

Okumadım ama yine saçmalamıştır destan yazdıgına göre Fazla kââle almayın bunu ilgiyle hareket ediyor
yazılanlar kendi görüşünü ve imajını tehdit ediyor gibi hissedilince, içeriğe girmek yerine kaynağı itibarsızlaştırmayı seçmeyi çok seviyorsun. Yani bu yazdıkları doğru mu sorusundan ziyade bunu ilgi için yapıyor iddiasına geçiş yapıp böylece içeriği tartışmak yerine kişiyi itibarsızlaştırmaya çalışıyorsun. Bu büyük bir hastalık.. Benim öyle bir kaygım yok isteyen istediğini düşünebilir, senin ne olduğunu herkes biliyormuş zaten.. umarım iyileşirisn bunu gönülden istiyorum.

Psikolog değilim ama üniversite dönemlerimde yüksek lisans psikoloji ve psikanaliz derslerine katıldım tabiki hüküm veremem ama sen beni hüküm vermeye itiyorsun çünkü bu yaptıkların tamamen şöyle şeyler ;

- eleştirilince karşı tarafın karakterine saldırıyorsun veya bir şeyler uyduruyorsun çünkü sanal alemin verdiği bir bilinmezlik ve klavyenin getiirdiği cesaret var

- kendini hep haklı olmaya veya göstermeye çalışıyorsun

- hatalarını kabul etmiyorsun , düzelmek için uğraşmıyorsun ama bir süre sonra yaşın ilerledikçe ne boş şeylerle uğraşmışım diyip gülüp geçeceksin

- başkalarını veya tartıştığın kişiler senin gerçek yönlerini ortaya koyduğu vakit , insanları kendi tarafına çekmek için algı oluşturmaya çalışıyorsun.

- başkalarını veya tartıştığın veya tartışmaya ortam yaratılabilecek bir ortamda başkalarını küçümseme yoluna gitmeyi tercih ediyorsun

psikolog değilim sadece bunlar benim düşüncelerim belkide yanılıyorumdur.. İnşallah iyileşirsin memo

Sleep(g_iLoadingDelayTime) silmenizi tavsiye etmem mutex acısından sıkıntı yaratabilir m_CompleteMutex.Unlock(); sonrası sleep konulmazsa döngü direkt kilide almaya calısabilir Sleep(0) yapabilirsiniz silmek yerine. Sleep komutlarının Context Switching için şart olduğunu düşünüyorum, oraya konulurken bir amaçla konulmuş tabii abilerim daha iyi bilir metin2 dosyalarında cok aram yok sadece thread döngülerinin arasındaki milisaniyelik kontrollerin kalkmasının sıkıntı yaratağını düsünüyorum
olabilir reis bilgilendirme için teşekkürler

hiç ama h iç umrumda değil , kimin ne düşündüğü ne söylediği ya da kim ne demiş ne yapmış. benim derdim ; bu ortamın oluşmasına sebep olanlarla ve değişmesi gerektiğini görüp de değiştirmeyi tercih etmeyenlerle. Demekki konu bazen sadece doğru olanı yapmak değil, çıkarlar söz konusu olduğunda sessiz kalmayı seçmekmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hiç ama h iç umrumda değil , kimin ne düşündüğü ne söylediği ya da kim ne demiş ne yapmış. benim derdim ; bu ortamın oluşmasına sebep olanlarla ve değişmesi gerektiğini görüp de değiştirmeyi tercih etmeyenlerle. Demekki konu bazen sadece doğru olanı yapmak değil, çıkarlar söz konusu olduğunda sessiz kalmayı seçmekmiş.

zavallı ucube dediğin için şimdi o sinirlendi uzunca birşeyler yazacak gibi ortalık alev alacak gibi hadi hayırlısı , çekirdeği aldım çıtlıyorum
İnan umrumda değil gidip adminlere şikayet eder en fazla

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 4, Üye: 4, Misafir: 0)

Geri