TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Loading süre kısma

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

@Unuttum2026 yaz destan yine pek okuyacak havamda değilim o yüzden sabaha kadar yaz bu senin dolandırıcı olduğunu değiştirmiyor forumda Hexe ismiyle banlısın dolandırıcılıkdan diğer forumda banlısın yabancı forumlarda banlandın

Sen busun işte xD

Açtığım oyunlar ortada başarılarım ortada peki senin neyin var avuç içine sığmayacak şeyler umut değil 5 40 senede geçse sen pekde bişey yapabilecek potansiyele sahip değilsin bu diğer elemanda öyle birilerinin arkasına sığınmayı bırakın

Bana dolandırıcı diyorsun mesela elinde bir kanıt var mı bak ben istediğim zaman forumda satış yapabiliyorum çünkü temizim ama bu Hakan denilen eleman unuttum mu neyse her forumda dolandırıcılıkdan banlı.

Benim konuma gelirsek zamanında mert ile tartıştınız sonra banada bulaşmaya çalıştınız iğne iplik şeyleri yazdınız onlarıda yaptım verdim sadece fazla konuşupda kafamı ağrıtmayın diye yanındaki eleman cins birisiydi ama sonuçta ben yaptım verdim

Ama siz n’aptınız hacım size sattığım filesi başkalarına satmaya çalıştınız sonrada buraya gelip paylaştı diyorsun senin emeğimi satmana izin mi vermem gerekiyor?

Hepsini aynısınız biriniz diğerinden farklı değil bana gelirsiniz yaptırırsınız satmaya çalışırdınız buna engel oldugumdada o ateşle düşmanlık yapmaya kalkarsınızda biz ağaç kavuğunda yetişmedik

Senin gibi 50 tanesini gördüm bu piyasada tek değilsin
Açtığın hangi oyun 1k onlineyi geçti hala tutturmuşsun birilerinin arkasına sığınmayı bırak diyorsun kanı kuruş etmeyen insanın tekisi

Hakan kim ne hayal ne rüya görüyorsun sen saçmalamışsın yine

Mert ile tartışmamızın alakası yok bizi sen tanıştırdın reklamlarına kadar aldık tarihe yetiştiremediniz tartıştık ardından foruma wareze attın filesi

Madem senin emeğini satmama izin yok be kansız erik milletin dosyalarını el altından satıp foruma paylaşan sen değilmisin güldürme beni 😂

Hayatım boyunca seninle denk gelme sayım 1dir oda eski ortağım yüzünden

Yetiştiğin yeri söylemek isterdimde forum kuralları gereği yazamıyorum

Dolandırıcı ve kanı 5 para etmeyen bir insansın sen git köle gibi çalış yağ işinde mesaiye kal forumda gezmek senin neyine ?

tiktokerliği var geçmişinde videoları var(racon videoları tarzında) atarsam cimere filan yazcam der şimdi, birde şu var videoda açıklamanın hepsi doğru bilmiyorum bu olayı ama bayağı bir araştırdık biz , avrupaya kaçak filan gidiyor falan filan filan ama yinede bir başarıdır.

Vize alamamış ek olarak videoda gördüm o boy o vücut ne la 1,70 boy ne ağcıwğvkwşglsğvslcşlx

Kaç gün yürümüş acaba Avrupa’ya varana kadar

Açtığın hangi oyun 1k onlineyi geçti hala tutturmuşsun birilerinin arkasına sığınmayı bırak diyorsun kanı kuruş etmeyen insanın tekisi

Hakan kim ne hayal ne rüya görüyorsun sen saçmalamışsın yine

Mert ile tartışmamızın alakası yok bizi sen tanıştırdın reklamlarına kadar aldık tarihe yetiştiremediniz tartıştık ardından foruma wareze attın filesi

Madem senin emeğini satmama izin yok be kansız erik milletin dosyalarını el altından satıp foruma paylaşan sen değilmisin güldürme beni 😂

Hayatım boyunca seninle denk gelme sayım 1dir oda eski ortağım yüzünden

Yetiştiğin yeri söylemek isterdimde forum kuralları gereği yazamıyorum

Dolandırıcı ve kanı 5 para etmeyen bir insansın sen git köle gibi çalış yağ işinde mesaiye kal forumda gezmek senin neyine ?
Ya ne kadar iğrenç insansın ben filesi verdim droplarını yetiştiremediyseniz Banane

Gidip filesimi sat yakalanıncada ağla yok öyle bir dünya Kafanı çalıştır biraz karşındaki dünkü eleman mı yutturmaya çalışıyorsun

Ya ne kadar iğrenç insansın ben filesi verdim droplarını yetiştiremediyseniz Banane

Gidip filesimi sat yakalanıncada ağla yok öyle bir dünya Kafanı çalıştır biraz karşındaki dünkü eleman mı yutturmaya çalışıyorsun
Anahtar teslim ne demek Mehmet Can A’dan Z’ye her şeyi teslim edersin o şekilde biz senle öyle anlaştık sen dropları yetiştiremedin ardından vareze attın filesi ev satıyorum deyip kaba inşaat verdin hâlâ kansız gibi gelip yorum atıyorsun bir de kendini savunmaya çalışıyorsun yazık kafana

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri