berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Spelunky 2 İnceleme

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Spelunky 2 İnceleme

Her Ölüm Bir Ders Gibi
Spelunky 2, oyuncuyu hiç nazlamayan ama haksızlık hissini de çoğu zaman vermeyen bir platform roguelike. Mağaraya giriyorsunuz, birkaç bomba, birkaç ip ve bolca umutla ilerliyorsunuz. Sonra bir ok tuzağı, kızgın bir mağaza sahibi ya da yanlış yere düşen bir taş bütün planı mahvediyor. Komik tarafı, öldüğünüzde genelde oyuna değil kendinize kızıyorsunuz.

1.jpg

Dünya Sürekli Tepki Veriyor
Bu oyunda her şey birbirini etkiliyor. Bir düşmanı fırlatıyorsunuz, tuzağı tetikliyor; patlayan bir bomba mağazayı yıkıyor; yanlışlıkla kurtardığınız bir yaratık başka bir felaketi başlatıyor. Spelunky 2'nin güzelliği de bu zincirleme olaylarda. Bölümler rastgele geliyor ama kurallar tutarlı olduğu için zamanla mağarayı okumayı öğreniyorsunuz.

2.jpg

Sabırsız Oyuncuya Zor Gelir
Spelunky 2 çok zengin bir oyun ama kolay bir oyun değil. Gizli yollar, dallanan bölgeler, binekler, sıvı fiziği ve sürprizler derken ilk oyunun üstüne ciddi şekilde koyuyor. Fakat aceleciyseniz oyun sizi hemen cezalandırır. Bir adım atmadan önce ekranı okumayı, tuzakları kontrol etmeyi ve açgözlülüğü dizginlemeyi öğrenmek gerekiyor. Bu sert yapıya alışınca her başarılı iniş gerçekten kazanılmış gibi hissettiriyor.

Ben bu oyunda en çok açgözlülüğün cezalandırılmasını seviyorum. Bir altın külçesi daha alayım, şu sandığı da açayım derken bütün koşu gidebiliyor. Spelunky 2 size acele etmemeyi değil, doğru anda vazgeçmeyi öğretiyor.

İyi Forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri