- Konular
- 0
- Online süresi
- 12h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 362
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hocam configler arasında kısayol tuşuyla geçiş olabilir eklenebilir 2 config kullanıyorum birisi legit sadece toplama ve metin taşı arama odaklı diğeri rage bunlar arasında belirlediğimiz tuşlarla geçiş yapılabilir.Karşlaştığınız sorunları tek tek maddeler halinde yazabilir misiniz? Eksik gördüklerinizi not aldım ama aradan kaçırdıklarım olabilir. Toplama ayarı kayamaz çünkü block kontrolüne bağlı hiçbir şekilde denizin karşısına ya da engelli bir alanın arkasına atlayamaz. En çok RangeAttack ve Pickup üzerine yoğunlaştım çünkü. Tam olarak ne yapıyor mesela ?
Otomatik skill geliştirme yetenek geliştirme eklenebilir kişinin kendi seçeceği özelliklere göre işte.
Fish bot ve ekstra pazarla alakalı bir özellik eklenebilir işte pazardaki fiyatları hızlıca kişiye gösteren elindekinin değerini bilirse kişi daha hızlı satış gerçekleştirir. Fazla istek var ama elinizden geldiğince güzel yapacağınızdan eminim ki hile şu an bile çok iyi elinize sağlık.
- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,558
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim onların hepsi yapılacaklar arasında var ama geliştirmesi uzun sürüyor. Bu hale getirmek bile neredeyse 4 ay sürdü.Hocam configler arasında kısayol tuşuyla geçiş olabilir eklenebilir 2 config kullanıyorum birisi legit sadece toplama ve metin taşı arama odaklı diğeri rage bunlar arasında belirlediğimiz tuşlarla geçiş yapılabilir.
Otomatik skill geliştirme yetenek geliştirme eklenebilir kişinin kendi seçeceği özelliklere göre işte.
Fish bot ve ekstra pazarla alakalı bir özellik eklenebilir işte pazardaki fiyatları hızlıca kişiye gösteren elindekinin değerini bilirse kişi daha hızlı satış gerçekleştirir. Fazla istek var ama elinizden geldiğince güzel yapacağınızdan eminim ki hile şu an bile çok iyi elinize sağlık.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 22h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 510
- DevLira
- 3
dc var mıdır size nasıl ulaşabilirim?Teşekkür ederim onların hepsi yapılacaklar arasında var ama geliştirmesi uzun sürüyor. Bu hale getirmek bile neredeyse 4 ay sürdü.
- Konular
- 4
- Online süresi
- 22h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 510
- DevLira
- 3
ışınlanıyor mu yoksa hızlı hızlı adımlıyor mu? ışınlanıyorsa nasıl yapıyor? ben de geliştirirken ışınlanamyı denedim ama sıkıntı oldu moblara ışınlanmaya başladı karakterRange Mantığı da şu şekilde karakter arkaplanda mobun yanına teleport oluyor, battle attack gönderiyor ve eski konumuna geri geliyor.
- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,558
- DevLira
- 0
Mikro teleport yapıyor. surtalha#0244ışınlanıyor mu yoksa hızlı hızlı adımlıyor mu? ışınlanıyorsa nasıl yapıyor? ben de geliştirirken ışınlanamyı denedim ama sıkıntı oldu moblara ışınlanmaya başladı karakter
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)