- Konular
- 2
- Online süresi
- 6h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 245
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1.Koşma speed moblar bazı durumlarda görünür olamıyor yatma ve oyun atması çoğu zaman bundanKarşlaştığınız sorunları tek tek maddeler halinde yazabilir misiniz? Eksik gördüklerinizi not aldım ama aradan kaçırdıklarım olabilir. Toplama ayarı kayamaz çünkü block kontrolüne bağlı hiçbir şekilde denizin karşısına ya da engelli bir alanın arkasına atlayamaz. En çok RangeAttack ve Pickup üzerine yoğunlaştım çünkü. Tam olarak ne yapıyor mesela ?
2. Range ayarı gerekli savaşçı sabit 400 450 500. Ninja 111 135 . şaman lycan 400 . sura için hiçbir öngörüm yok çift karakter harici hiç stabil olamıyor
3. Rota iyileştirme olmalı biraz daha tut etiketle değilde gezip stoplama olmalı
4. Toplama da sorun var atma nedeni yeni güncellemeler özellikle buz Cadısı kasılma zamanında haritaları blokladılar dağ kenarına bazı özel bölgeler lonca arazilerine yakınlaşınca otomatik karakter düşüyor fakat bu döngü sürekli devam ediyor taki range kapatılana kadar blok mesafesi yeterli değil veya toplamada ışınlanıp geliyor ondan kaynaklı bunun en iyi örneği c4sus dan cekebilirsin
Şuan için vuruş stabil fakat drop etki eder örümcekte dayanıcak kadar olması gerek en azından kasılamaz
Vuruş ve binek konusunda kral Kaplan beyaz. İle yerde vurduğun değer aynı serilik aynı vuruş verdiğim ayarlarda stabil kalırsa atma cok ayar cekmelik durumu olmaz
5. Teleport kullanılamıyor atma var nedeni bilemedim
6. İki damage tiklenebiliyor bu arada vuruşa fark etmiyor lakin atma yapıyor
Koşma da bi sorun var ilk login de çalışmadı çöküp geri açınca düzeldi bu benden kaynaklı olabilir
7. İnjektör basit sade fakat herkese açık bu yarın birgün ban vurabilir
@@@İstek ve öneri gelelim@@@
1.Artı basma
2.enerji üretim bu makro olabilir
3. Oto login client başlatma ( fakat bunu eklersen muhtemelen redban olsun oyun çökmesi kafa karışıklığı oluyor şuan piyasadakiler de yapamıyor )
4. Karakter secebilelim mesela ıd üzerinde 5 karakter var x karakterinden y karakterine geçelim
5. Ch değiştirme
6. Menü sabit veya alta atma RAM düşürme client gizleme
Not: Bazı atma olayları wifi bağlanma anlık kopukluk 2.4g kullanımı 5g de kopukluk kablo ile baglanmayanlar da olabilir yaşadığım bazı atma olayları bundan dı fiber kullanıyorum bide değerlendirmelerde göz önünde bulundurulmalı
Not. 2 saat kurcalamadan bedensel cok iyi atmadan devam etti gayet şuan da iş görür Sonuçta tek biri yazdı ve ücretsiz bansız
- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,558
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim gerekli olan yorumlardan birisi de buydu benim için. Teker teker ilgileneceğim. Sırasıyla da gerekli ne varsa güncellemeye devam edeceğim. İyi oyunlar.1.Koşma speed moblar bazı durumlarda görünür olamıyor yatma ve oyun atması çoğu zaman bundan
2. Range ayarı gerekli savaşçı sabit 400 450 500. Ninja 111 135 . şaman lycan 400 . sura için hiçbir öngörüm yok çift karakter harici hiç stabil olamıyor
3. Rota iyileştirme olmalı biraz daha tut etiketle değilde gezip stoplama olmalı
4. Toplama da sorun var atma nedeni yeni güncellemeler özellikle buz Cadısı kasılma zamanında haritaları blokladılar dağ kenarına bazı özel bölgeler lonca arazilerine yakınlaşınca otomatik karakter düşüyor fakat bu döngü sürekli devam ediyor taki range kapatılana kadar blok mesafesi yeterli değil veya toplamada ışınlanıp geliyor ondan kaynaklı bunun en iyi örneği c4sus dan cekebilirsin
Şuan için vuruş stabil fakat drop etki eder örümcekte dayanıcak kadar olması gerek en azından kasılamaz
Vuruş ve binek konusunda kral Kaplan beyaz. İle yerde vurduğun değer aynı serilik aynı vuruş verdiğim ayarlarda stabil kalırsa atma cok ayar cekmelik durumu olmaz
5. Teleport kullanılamıyor atma var nedeni bilemedim
6. İki damage tiklenebiliyor bu arada vuruşa fark etmiyor lakin atma yapıyor
Koşma da bi sorun var ilk login de çalışmadı çöküp geri açınca düzeldi bu benden kaynaklı olabilir
7. İnjektör basit sade fakat herkese açık bu yarın birgün ban vurabilir
@@@İstek ve öneri gelelim@@@
1.Artı basma
2.enerji üretim bu makro olabilir
3. Oto login client başlatma ( fakat bunu eklersen muhtemelen redban olsun oyun çökmesi kafa karışıklığı oluyor şuan piyasadakiler de yapamıyor )
4. Karakter secebilelim mesela ıd üzerinde 5 karakter var x karakterinden y karakterine geçelim
5. Ch değiştirme
6. Menü sabit veya alta atma RAM düşürme client gizleme
Not: Bazı atma olayları wifi bağlanma anlık kopukluk 2.4g kullanımı 5g de kopukluk kablo ile baglanmayanlar da olabilir yaşadığım bazı atma olayları bundan dı fiber kullanıyorum bide değerlendirmelerde göz önünde bulundurulmalı
Not. 2 saat kurcalamadan bedensel cok iyi atmadan devam etti gayet şuan da iş görür Sonuçta tek biri yazdı ve ücretsiz bansız
- Konular
- 2
- Online süresi
- 6h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 245
- DevLira
- 0
nedemek biz tesekkur ederiz uğraşıp piyasaya sürdün eline sağlık bekliyoruz güncellemeleriTeşekkür ederim gerekli olan yorumlardan birisi de buydu benim için. Teker teker ilgileneceğim. Sırasıyla da gerekli ne varsa güncellemeye devam edeceğim. İyi oyunlar.
- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,558
- DevLira
- 0
Bu C4SUS source linkini özelden atar mısın? Ben bir tane buldum ama 2021 yılına ait biraz eski.nedemek biz tesekkur ederiz uğraşıp piyasaya sürdün eline sağlık bekliyoruz güncellemeleri
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)