- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,558
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederim. Şuan otomatik kanal değiştirme eklendi ama güncellenmedi hala eksikleri var. Ata binme ve Skillerin tam kullanımı da eklenecek önümüzdeki bir kaç günde. Eksikleri var evet. Takipte kalın güncelleme getireceğim.Ustam eline sağlık gayet kullanışlı farklı özelliklere sahip bir yazılım olmuş, daha önce olmayanları yapmışsınız fakat ata binme, skil açmada sorun var, oto loginde eklenirse yeme yanında yat, tekrar eline sağlık
Son düzenleme:
- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,558
- DevLira
- 0
Block kontrolü oyundaki (C: içinde yer alan) haritaları tarar ve engellerini bularak karakterin kasılırken saldırı ve toplama paketlerini gönderirken kontrol yapar. Eğer blocklu(engelli bir alan) varsa onu tarar ve arkasındakileri görmezden gelir. Mesela denizin karşısına ya da dağ gibi geçilemeyen bir yerin arkasına atlamaya çalışıp karakteri geri attırma yapmaz. Bu da red ban için önemli bir durum.blok kontrol mantığı nedir ne işe yarar bunları da anlatır mısın ?
Zaten Block kontrolünü kapatırsanız ne demek istediğimi anlarsınız.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 6h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 245
- DevLira
- 0
Sorun dx9 dan kaynaklı çözümü arayan olursa ekleme yapmalısın kullandım redban sorunu sürekli atmadan daha cok kodlama ile alakalı bide range oto login den oluyor koruma geliştiriyorlar şuan mevcut piyasadaki ücretlilerin hepsi gg oldu zaten
Kullandığım süre yaklaşık 4 saat buna göre değerlendirme yapım buna hak verenler veya bilmeyenler dinlesin
Oto login en azından karakter girmesi lazım ben bunu Python ile çözdüm tavsiyem ilk ban dalgası önlüyor tabi herkese açık bundan dolayı bence herkes bu konuda kendi çözmeli
Toplama ayarı cok sapıtıyor karakterin toplarken ışınlanmadan kaynaklı oyundaki su alanları duvarlar bazı maplerde koruma amaçlı lonca demircilerine kayıyor buda atmaya sebep veriyor bir kere lonca demircisine yakalanırsa sürekli ordan kurtarması imkansız buna bakmalısın
Asıl önemli sorun vuruş da savaşçı 400 500 çift el genelde 450 cok iyi olur ninja için 100 120 130 en iyi ayardır fakat bu saglanmamış eğer vurma iyi olmazsa drop etki eder lalaker bunu iyi ayarlamıştı şimdi piyasada yok suskun nedense ona ulaşırsan bu konuda yardım verebilir belki
Rota olusturma çok iyi değil bunu c4sus dan ekleme olabilir kaynak kodlarına bakmak lazım ama eline sağlık bu arada kişisel problem yok aramızda cok basit bir sorun fakat akla gelmiyor tebrik ederim bu arada
İstek öneri dersen
+ basma eklenebilir bunu cok aradım bulamadım belki sen bulursun anlatırsın
İnjektör problemi bu baş ağrıtır herkese açık
Range ayarları sabit bir değer olabilir binek ve yerde stabil verdiğim vuruşlar
Macro şekilde etp görevi alıp verme enerji zaten artık gereksiz ama macro oluyor bu arada basit denenebilir
Eline sağlık

Kullandığım süre yaklaşık 4 saat buna göre değerlendirme yapım buna hak verenler veya bilmeyenler dinlesin
Oto login en azından karakter girmesi lazım ben bunu Python ile çözdüm tavsiyem ilk ban dalgası önlüyor tabi herkese açık bundan dolayı bence herkes bu konuda kendi çözmeli
Toplama ayarı cok sapıtıyor karakterin toplarken ışınlanmadan kaynaklı oyundaki su alanları duvarlar bazı maplerde koruma amaçlı lonca demircilerine kayıyor buda atmaya sebep veriyor bir kere lonca demircisine yakalanırsa sürekli ordan kurtarması imkansız buna bakmalısın
Asıl önemli sorun vuruş da savaşçı 400 500 çift el genelde 450 cok iyi olur ninja için 100 120 130 en iyi ayardır fakat bu saglanmamış eğer vurma iyi olmazsa drop etki eder lalaker bunu iyi ayarlamıştı şimdi piyasada yok suskun nedense ona ulaşırsan bu konuda yardım verebilir belki
Rota olusturma çok iyi değil bunu c4sus dan ekleme olabilir kaynak kodlarına bakmak lazım ama eline sağlık bu arada kişisel problem yok aramızda cok basit bir sorun fakat akla gelmiyor tebrik ederim bu arada
İstek öneri dersen
Macro şekilde etp görevi alıp verme enerji zaten artık gereksiz ama macro oluyor bu arada basit denenebilir
Eline sağlık

- Konular
- 2
- Online süresi
- 6h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 245
- DevLira
- 0
Redban alan arkadaşlar için cok basit yöntem win 11 kurun herşeyi sıfırdan modem resetleyip o hesaba girmeyin herşeyi silmeden her hesap oluşturduğunuz da sürekli tekrarlar ve ara verin mevcut çoğu internet sağlayıcısı artık ip de modem aç kapa da bişey olmuyor 24 saat ara verin sonrasında devam edin redban yiyen hesaplarınızı bir kere girme yöntemi olarak format sonrası telefon dan bağlayın internet olarak sonrasında hesap giriş atın %90 girer özellikle 4 saat 6 saat arası tercihim 24 dür ondan sonra girmeniz bu yöntemle lakin redban hesap bir kere alınca kalıcı Ban mail illaki gelicek iceriyi yerden boşalt ve devam edin adamın hilesinde ban yemezsiniz vuruş dan dolayı injektör değişin veya kendiniz yapın
- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,558
- DevLira
- 0
Karşlaştığınız sorunları tek tek maddeler halinde yazabilir misiniz? Eksik gördüklerinizi not aldım ama aradan kaçırdıklarım olabilir. Toplama ayarı kayamaz çünkü block kontrolüne bağlı hiçbir şekilde denizin karşısına ya da engelli bir alanın arkasına atlayamaz. En çok RangeAttack ve Pickup üzerine yoğunlaştım çünkü. Tam olarak ne yapıyor mesela ?Sorun dx9 dan kaynaklı çözümü arayan olursa ekleme yapmalısın kullandım redban sorunu sürekli atmadan daha cok kodlama ile alakalı bide range oto login den oluyor koruma geliştiriyorlar şuan mevcut piyasadaki ücretlilerin hepsi gg oldu zaten
İstek öneri dersen
Eline sağlık![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)