Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Çalışmıyor | Advanced Farm Bot | Beta V1.0 I GF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

turkmmo.dll oyunda injeklediğimde ses veriyor donup komple client kapatıyor win 11 suan gecirdim aaynı guncelleme hepsi tam hiç birşey anlamadım 2 adım kullandığımda aynı sekilde tepki vermiyor kalıyor ses var fakat menu hiçbişey yok defalarca denedik bu hatayla karşılaşan varsa çözüm bulan buyursun dinlerim eline saglık genede deneyenler tepki verir hacı

red ban için nasıl bir önlem aldınız?

blok kontrol mantığı nedir ne işe yarar bunları da anlatır mısın ?
Block kontrolü haritalardaki engelli alanları tarar ve farmbotunun o alanlarda ışınlanma, saldırma, toplama yapmasını engeller
yüklemem gereken bir program mı eksik 11 de aynı sorunu yaşadım suan kapanıyor nedense
Sanırım sizin bilgisayarınızda eksiklikler var
turkmmo.dll oyunda injeklediğimde ses veriyor donup komple client kapatıyor win 11 suan gecirdim aaynı guncelleme hepsi tam hiç birşey anlamadım 2 adım kullandığımda aynı sekilde tepki vermiyor kalıyor ses var fakat menu hiçbişey yok defalarca denedik bu hatayla karşılaşan varsa çözüm bulan buyursun dinlerim eline saglık genede deneyenler tepki verir hacı
Çalışmama gibi bir sorun yok. Tepki veren de verebilir. Gerekli bütün kontrolleri yaptık şuan çalışmaması için hiçbir sorun yok. Runtime vcredits gibi şeylerde eksik olabilir. Discord verin kontrol edeyim.

Son düzenleme:
red ban için nasıl bir önlem aldınız?
Sunucunun beklediği milisaniye paket gönderimlerini ve attack paketlerindeki teleportları ideal sınıra sabitledim. Siz kullanırken farkı anlamayacaksınız ama çok hızlı saldırı ve paket gönderimi olmuyor aslında.

hangi koşullarda redban yiyor karakter ve buna karşı nasıl bir önlem aldın çok anlayamadım. detaylıca açıklar mısın?
Eğer internet bağlantınıza ve sunucunun lag durumuna bağlı olarak oyundan çok atma yaparsa Red Ban atabilir. Haricinde bir sorun yok

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri