- Konular
- 2
- Online süresi
- 6h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 245
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
turkmmo.dll oyunda injeklediğimde ses veriyor donup komple client kapatıyor win 11 suan gecirdim aaynı guncelleme hepsi tam hiç birşey anlamadım 2 adım kullandığımda aynı sekilde tepki vermiyor kalıyor ses var fakat menu hiçbişey yok defalarca denedik bu hatayla karşılaşan varsa çözüm bulan buyursun dinlerim eline saglık genede deneyenler tepki verir hacı
- Konular
- 11
- Online süresi
- 3d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 549
- DevLira
- 0
red ban için nasıl bir önlem aldınız?
- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,558
- DevLira
- 0
Block kontrolü haritalardaki engelli alanları tarar ve farmbotunun o alanlarda ışınlanma, saldırma, toplama yapmasını engellerblok kontrol mantığı nedir ne işe yarar bunları da anlatır mısın ?
Sanırım sizin bilgisayarınızda eksiklikler varyüklemem gereken bir program mı eksik 11 de aynı sorunu yaşadım suan kapanıyor nedense
Çalışmama gibi bir sorun yok. Tepki veren de verebilir. Gerekli bütün kontrolleri yaptık şuan çalışmaması için hiçbir sorun yok. Runtime vcredits gibi şeylerde eksik olabilir. Discord verin kontrol edeyim.turkmmo.dll oyunda injeklediğimde ses veriyor donup komple client kapatıyor win 11 suan gecirdim aaynı guncelleme hepsi tam hiç birşey anlamadım 2 adım kullandığımda aynı sekilde tepki vermiyor kalıyor ses var fakat menu hiçbişey yok defalarca denedik bu hatayla karşılaşan varsa çözüm bulan buyursun dinlerim eline saglık genede deneyenler tepki verir hacı
Son düzenleme:
- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,558
- DevLira
- 0
Sunucunun beklediği milisaniye paket gönderimlerini ve attack paketlerindeki teleportları ideal sınıra sabitledim. Siz kullanırken farkı anlamayacaksınız ama çok hızlı saldırı ve paket gönderimi olmuyor aslında.red ban için nasıl bir önlem aldınız?
- Konular
- 12
- Online süresi
- 4d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 86
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 1,558
- DevLira
- 0
Eğer internet bağlantınıza ve sunucunun lag durumuna bağlı olarak oyundan çok atma yaparsa Red Ban atabilir. Haricinde bir sorun yokhangi koşullarda redban yiyor karakter ve buna karşı nasıl bir önlem aldın çok anlayamadım. detaylıca açıklar mısın?
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)