- Konular
- 2
- Online süresi
- 6h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 245
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2025 de bir kere daha yayınlamıştı sorce aktif düzeltip zehirli bulut ve okcu kapalı sekilde offsetlerle beraber fakat kanal dan silmiş hlbot kurdu sonrasında zaten orayıda saldı gerçi gf projelerini yapmaz gibi
- Konular
- 2
- Online süresi
- 6h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 7
- MmoLira
- 245
- DevLira
- 0
2021 deki yapı belki tekrar alıp kullanılabilir diycem de alt yapı komple zehirli bulut okcu için kurulu şuan için en mantıklıları msj attım 2 hilede vuruş daha iyi onlarda satış verdi saldı projeleri ücretsiz vermez gibi
- Konular
- 0
- Online süresi
- 12h 44m
- Reaksiyon Skoru
- 4
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 6
- MmoLira
- 362
- DevLira
- 0
Hocam yanlış yere soruyor olabilirim fakat bu hile kullandığımda ortaya çıkan bir sorundan bahsetmek istedim. Hileyle oynuyorum bir süre sonra server seçme kısmına atıyor herhangi bir kanala girmeye çalıştığımda istemciyi tekrar başlatın diyor kapatıyorum oyunu tekrar gfden oyna butonuna bastığımda oyun senin için mevcut değil hatası alıyorum oyuna giriş yapamıyorum araştırdım biraz modem resetledim telefondan bağlandım vpn mac değiştirmeleri yaptım oyunu sildim clienti sildim tekrar yükledim hiçbiri sonuç vermedi aradan 10-12 saat geçtikten sonra girdim tekrar bu sefer açıldı fakat hileyle tekrar girdiğimde yine aynı hatayı almaya başladım şu an oyuna giremiyorum bilginiz var mıdır ya da bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
- Konular
- 11
- Online süresi
- 3d 17h
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 549
- DevLira
- 0
redban denen olay. benim başımda da var spoofer lazım sanırım.Hocam yanlış yere soruyor olabilirim fakat bu hile kullandığımda ortaya çıkan bir sorundan bahsetmek istedim. Hileyle oynuyorum bir süre sonra server seçme kısmına atıyor herhangi bir kanala girmeye çalıştığımda istemciyi tekrar başlatın diyor kapatıyorum oyunu tekrar gfden oyna butonuna bastığımda oyun senin için mevcut değil hatası alıyorum oyuna giriş yapamıyorum araştırdım biraz modem resetledim telefondan bağlandım vpn mac değiştirmeleri yaptım oyunu sildim clienti sildim tekrar yükledim hiçbiri sonuç vermedi aradan 10-12 saat geçtikten sonra girdim tekrar bu sefer açıldı fakat hileyle tekrar girdiğimde yine aynı hatayı almaya başladım şu an oyuna giremiyorum bilginiz var mıdır ya da bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)