- Konular
- 8
- Online süresi
- 19g 1625s
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 5,234
- DevLira
- 3
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
şu ölü internet teorisine gelirsek botlar her zaman vardı veri kazıyıcılar da her zaman vardı şu anda yüksek parametrelere sahip LLM lar bile sitelere girip çoğu verileri kazıyamıyor o yüzden şu ölü internet teorisini bir köşeye bırakın.
kaçınılmaz son
- Konular
- 8
- Online süresi
- 19g 1625s
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 5,234
- DevLira
- 3
Forum yönetimine eleştiride bulunmasan ya da eleştirin doğru anlaşılsa çok güzel konu olacakmış ama gayet anlaşılır ve ana konunun küçük parçasına sahip olan bölüm düşman siperinden gelen bir bomba sanılıp hard savunmalara geçilmiş. Yapay zeka iq ortalamasını da düşürmüş bence xD
hocam eleştiri kötü bir şey değil , tartışma da kötü bir şey değil bu iki kavram hayatımızda olmasa hayat baştan sona çekilmez ve saçmalıklarla dolu olurdu. Eleştiriyi kabul etmeyen kişinin veya platformun genel olarak bir sorunu vardır zaten.
Eleştiri olursa bir ortam gelişir daha da büyür bilinçlenir farklı bakış açısı kazanılır. konuyu açan arkadaş gayet yapıcı bir eleştiri yapmış yıkıcı bir eleştiri yapmamış farkındaysan.
- Konular
- 71
- Online süresi
- 2ay 7g
- Reaksiyon Skoru
- 114
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 151
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 22 Gün
- MmoLira
- 10,047
- DevLira
- 0
Bende tam olarak ondan bahsettim zaten.hocam eleştiri kötü bir şey değil , tartışma da kötü bir şey değil bu iki kavram hayatımızda olmasa hayat baştan sona çekilmez ve saçmalıklarla dolu olurdu. Eleştiriyi kabul etmeyen kişinin veya platformun genel olarak bir sorunu vardır zaten.
Eleştiri olursa bir ortam gelişir daha da büyür bilinçlenir farklı bakış açısı kazanılır. konuyu açan arkadaş gayet yapıcı bir eleştiri yapmış yıkıcı bir eleştiri yapmamış farkındaysan.
O eleştiriyi yanlış anlayanlar konuyu çöplüğe çevirmiş dedim. Gayet anlaşılır da dedim eleştiriye neden eleştirdin demedim ki
- Konular
- 8
- Online süresi
- 19g 1625s
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 5,234
- DevLira
- 3
O eleştiriyi yanlış anlayanlar konuyu çöplüğe çevirmiş dedim
aynen, ama cümlendeki ya da bağlamı biraz kafa karıştırdı dediğine katılıyorum.
Bazıları kendilerini eleştirilemez sanıyor böyle bir şey var maalesef veya önyargılı oldukları için kendisine silah doğrultuğunu zannediyor, hemen bir gard almaya başlanıyor.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 19g 1625s
- Reaksiyon Skoru
- 118
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 63
- TM Yaşı
- 1 Yıl 2 Ay 12 Gün
- MmoLira
- 5,234
- DevLira
- 3
Eğer ciddi katı kurallarınız varsa ya denetlenmiyordur, yada bu kurallar bazı kişiler için geçerli. İsim vermek istemediğim bir yönetici, bundan birkaç ay öncesinde zar zor DracaryS'in bir sistemini yarım yamalak kendi oyununa hatalı bir şekilde ekledikten sonra hilenin mutfağından geldiğini iddia ediyor. Greek mutfak herhalde orası. Zaten o kişinin yapay zeka olmadan bir vasfı olmadığını ve cevaplarını bile yapay zeka ile yazdırdığı ifşalandı.
Çok da kafaya takmamak lazım, çünkü işin ucu çoğu zaman banlanmaya kadar gidiyor. Ben de x forumdan ikinci kez uzaklaştırıldım; sebep olarak da “yönetimi tartışmaya dahil etmek” gösterildi. İlginç olan şu ki, bazı forumlarda kendini 15–20 yıllık tecrübeyle otorite ilan eden yöneticiler var ve bu deneyimi tartışılmaz bir doğruluk gibi sunuyorlar.
Ek olarak xenforo forum fiyatı 200 eyro , 200 eyronuz varsa xenforo alıyorsun, ardından da süslü cümlelerle oluşturulan bir algı üzerinden eleştiriden muaf tutulma gibi bir özelliğiniz oluyor
Eğer çevrende seni sürekli destekleyen bir kitle yoksa ya da yönetimle aran iyi değilse, en ufak ters durumda bile kolayca gözden çıkarılabiliyorsun. Kısacası mesele çoğu zaman haklı olmak değil, dengeleri tutturmak oluyor.
3-5 kişiye yardımcı olursan onlara m2 de sistem verirsen seni desteklerler ne olursa olsun yaparlar bunu. O zaman haksız bile olsan haklı çıkarsın.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...