romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplandı Oyun Dili hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 34istanblue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 182

34istanblue

Level 6
TM Üye
Konular
272
Çözüm
9
Online süresi
12d 7h
Reaksiyon Skoru
40
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
189
MmoLira
3,046
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

karakter.png

Filesta Oyun Sonuna tıklayınca sohbet satırındaki gösterimi korece yapıyor ama bunu nereden ve ne şekilde Türkçe yapabilirim ?

bu ahta benim başıma gelmişti gamesrc kısmında yaptıgınız değişiklik sonucu oldu notepadd korece kaydetmiş buda oyuna yansımış
yaptıgınız işlemi tekrar yapıp notepad ayarlarını düzeltin sorun çözülür

Hangi İşlem Yapınca Veriyor Acaba Zaten Sunucu Chler İçinde Syserr Verir usr/game/share/Locale Dizin İçinde Locale_string Olacak Büyük İhtimal Yoktur Orda Eklerseniz Düzelir.
Misal Oyun Sonu yapacağım sırada sohbet satırında geri sayım yapıyor ya hani onu bu şekilde yapıyor

dosyaların içeriğini açtım ancak Korece satırları göremedim maalesef. Discord üzerinden yardımcı olma durumunuz var mı ?

O zaman game taraflı stringleri kontrol edeceksiniz hocam game locale_string tarzı .txt dosyaları mevcuttur ya unicode hatası yapıldı ya da korece satırlar mevcut

bu ahta benim başıma gelmişti gamesrc kısmında yaptıgınız değişiklik sonucu oldu notepadd korece kaydetmiş buda oyuna yansımış
yaptıgınız işlemi tekrar yapıp notepad ayarlarını düzeltin sorun çözülür
Bu arkadaşın dediğini yaparsanız sorununuz çözülecektir notepadd ile işlemi tekrar edemezseniz normal metinbelgesi ile açın düzelir

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri