Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Güncel
eline sağlık tutup sürüklemeli bi bot kontrol gerek bu piyasaya üstüne düşmek istersen bi proje fikri 

MS eşleştirme üzerine bir çalışma yapmıştım aslında çünkü bot sabit veriler ile hareket eder insan ise farklı dilimlerde onaylar sonra bot gibi direk bulan kişileri de yakarız diye vazgeçip 4 aşamalı kontrol mekaniğine geçtim. Oyuncu tek işlem görürken arka planda 4 aşama kontrol dönüyoreline sağlık tutup sürüklemeli bi bot kontrol gerek bu piyasaya üstüne düşmek istersen bi proje fikri![]()

ben oyun içinde orjinal recaptcha olayına bakmıştım da webview sürümü yükseltmek gerekiyo onu yükselttirmekle uğraşmam diye bıraktımMS eşleştirme üzerine bir çalışma yapmıştım aslında çünkü bot sabit veriler ile hareket eder insan ise farklı dilimlerde onaylar sonra bot gibi direk bulan kişileri de yakarız diye vazgeçip 4 aşamalı kontrol mekaniğine geçtim. Oyuncu tek işlem görürken arka planda 4 aşama kontrol dönüyor![]()
Güncelleme olayı beni de bitiriyor. Daha dosyalarla ilk defa çalışırken yani ilk Sistem eklerken IKarusv2 ile başladım. RapidJson güncellemesi yüzünden 3 gün uğraşmıştım çözmek içinben oyun içinde orjinal recaptcha olayına bakmıştım da webview sürümü yükseltmek gerekiyo onu yükselttirmekle uğraşmam diye bıraktım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)