Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ServerSide M2 Anti Hack v3 (Sunucu Taraflı Koruma)

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

evet svside örnek gösterdim.

suan paylaşılanalr arasında en iyi sizinki.

mapı iptal edip hile yapanda mevcut.

tebrik ederim tekrardan.
Ben yorumu yanlış anlamışım öncelikle özür dilerim. Bahsettiğim map olayı saldırılarla alakalı olan kısım. Şuanda en sağlam sunucularda bile bu engellenmediği için sunucular büyük çoğunluğu saldırı sonrası düşmektedir. Bunu yapan da yine forumdan tanıştığım Gri kategoride bir arkadaşım olduğu için her ne kadar kendi çözümüm olsa da onu da üzmemek adına kodu şimdilik paylaşmıyorum ama fikir olarak şunu diyebilirim. Tarafınıza yapılan sysloglarını arayarak buralara else bloğu ile bir paket limitlemesi koyup d->SetPhase(PHASE_CLOSE); tarzı yerlere return -1; eklemesi dahil edilebilir. Bahsettiğim Ddos değil oyunun kendi yapısı ile alakalıdır.
 
sana sürekli böyle mi yazalım.üzülme diye.tebrik mi edelim.
başka projen olcak üzülcen vaz mı geçicen.

Kalbin Allahı sevsin.Allah versin.
Aksine Reis, ben eleştirilmeyi severim. O yüzden paylaşıyorum zaten bana şu eksik, bu fazla, şu daha iyi olurdu gibi yapılması mümkün eleştirel yaklaşımlarla gelirseniz işte o zaman hata-çözüm sürecini değerlendirebiliriz.
 
Güncel Fix eklendi. Daha önceden Combo 1 i hesap ediyordu, bu da atak atlamasına da sebep olabiliyordu. Şimdi güncel FIX ile direk Saldırı Hızı hesaplanıyor ve Cache kaydı alınıyor. Öğrenme modunda belirlenen Atak Töleransını sunucunuzun durumuna göre esneterek bloklanan atakları azaltabilirsiniz.
 

Hangi Hilelere Karşı Savaşır?

  • Işınlanma ve Hız (Speed/Teleport) - Hızlı Vurma (7x/Wait Hack) - Uzaktan Vurma (Range Hack) - Duvarlardan Geçme (Wallhack)
  • Otomatik Toplama ve Çekme (Mob Lock)

Güncelleme:

Uzun bir güncelleme bilgisi dahil etmeyeceğim arkadaşlar, sistemi en son haline getirerek paylaşımınıza sunuyorum. Bütün Ayarları hackfix_settings.txt içerisinde ayarlayabilirsiniz. Sadece ayarları yapmadan önce Sunucuyu kapattığınızdan veya GM iseniz reload çektiğinizden emin olun. Bot Sistemi vuruş odaklı saymaktadır (1 K Ayarlı) PVP vuruşlarınızda hasar işlemedi gibi bir sorun yaşarsanız [ATTACK_SPEED_SETTINGS] bölümünden daraltma yada genişletme yapabilirsiniz. Genel olarak ayarlarınızı Saldırı Ayarlarınızı da [WEAPON_SPECIFIC_TOLERANCES] ve [ARCHER_SETTINGS] üzerinden yapabilirsiniz. Hile ile test edebilir normal oyuncu ile hileli oyuncu hızlarını ve combo değerlerini bu şekilde düzenleyebilirsiniz. Güvenlik Protokolünü arttırmak adına 4 aşamalı doğrulama mevcuttur. Bunun 3 değişkeni [VISUAL_AND_POOL_SETTINGS] şeklinde pointer botlar için alınmış önlemdir. Bunu atlama olasılığı değerlendirilerek 1 adet de Hash yapısı mevcuttur ama onu sistem kendisi arka planda oluşturmaktadır. Onun için de örnek syslog resmi EK'te mevcuttur. Oyuncuyu rahatsız etmeden sistem olabildiğince stabil hale getirilmeye çalışılmıştır. Sistem eklemesi kanca kullanımı ile kodlar HackFix.cpp ve Hackfix.h içerisinde toplanmıştır. Ben bunlarla uğraşmam diyenler için de Makefile ekleyebileceği bir Lib yolu ve dosya da eklenmiştir. Ayrıca Sistemin anlaşılırlık sorunu olduğunu fark ettiğim için Bilgilendirme.txt olarak Ayar yapısı anlatılmıştır.

NOT: Sistem daha önceden de belirttiğim gibi 0'dan hazırlandığı için eksikleri kademeli olarak gidermeye çalıştım. Kendi başıma bir yere kadar görebiliyorum. Halen bulabildiğiniz eksikler olursa iletirseniz mutlu olurum.

Güncel FIX:

[CODE title="Saldırı Hızı Fix"]
//Ara
extern DWORD ani_combo_speed(LPCHARACTER ch, BYTE mode);

//Değiştir
extern DWORD ani_attack_speed(LPCHARACTER ch);

//Ara
bool CHackfixManager::CheckAttack(CHARACTER* ch, CHARACTER* pkVictim)




DWORD dwComboSpeed = ani_combo_speed(ch, 1);
if (dwComboSpeed == 0 || dwComboSpeed > 10000)
dwComboSpeed = 1000;

dwValidDuration = (DWORD)(dwComboSpeed / (iAtkSpeed / 100.0f));


//Değiştir:
DWORD dwAttackSpeed = ani_attack_speed(ch);
if (dwAttackSpeed == 0 || dwAttackSpeed > 10000)
dwAttackSpeed = 1000;

dwValidDuration = (DWORD)(dwAttackSpeed / (iAtkSpeed / 100.0f));


//Ara:

bool CHackfixManager::CheckShoot(CHARACTER* ch, BYTE bType)



DWORD dwComboSpeed = ani_combo_speed(ch, 1);
if (dwComboSpeed == 0 || dwComboSpeed > 10000)
dwComboSpeed = 1000;

dwValidDuration = (DWORD)(dwComboSpeed / (iAtkSpeed / 100.0f));

//Değiştir:

DWORD dwAttackSpeed = ani_attack_speed(ch);
if (dwAttackSpeed == 0 || dwAttackSpeed > 10000)
dwAttackSpeed = 1000;

dwValidDuration = (DWORD)(dwAttackSpeed / (iAtkSpeed / 100.0f));[/CODE]


[CODE title="Koşarak Ok Atma Fix:"]//Ara:
bool CHackfixManager::CheckShoot(CHARACTER* ch, BYTE bType)



if (ch->IsDead() || ch->GetHP() <= 0 || ch->IsStun())
return false;

//Değiştir:

if (ch->IsDead() || ch->GetHP() <= 0 || ch->IsStun() || ch->IsStateMove())
return false;[/CODE]

Ekli dosyayı görüntüle 168014




videoyu izledim de neyin koruması bu hileyi kullanıyorsun iste koruma yok
 
videoyu izledim de neyin koruması bu hileyi kullanıyorsun iste koruma yok
Amaç o zaten hocam, hileyi kullansa bile vuruşları sınırlamak, return false yapısı var sen istediğin kadar hız aç o kadar hızlı atak yapamazsın. Ama bu eski çalışma güncelledim bunu bilginize...

 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst