- Konular
- 18
- Online süresi
- 4d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 2,006
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yanlış biliyorsam düzeltin . Koordinatlarınızn olduğu adreslere yeni değer girdiğinizde pozisyonunuz güncellenmiş oluyor . Hem server hem client tarafında yerinizi doğrulanıyor.
Sadece server tarafına bilgi göndermek (yer değiştirmek) istiyorsan ama client tarafında bunun görünmesini istemiyorsan.
Servera senddtate paket gönderiyorsun ama client tarafı için koordinat adreslerini güncellemiyorsun. Client duruyor gibi görürken , server hareketli görüyor seni. Tabiki bunu müsade eden serverler için geçerli.
Sadece server tarafına bilgi göndermek (yer değiştirmek) istiyorsan ama client tarafında bunun görünmesini istemiyorsan.
Servera senddtate paket gönderiyorsun ama client tarafı için koordinat adreslerini güncellemiyorsun. Client duruyor gibi görürken , server hareketli görüyor seni. Tabiki bunu müsade eden serverler için geçerli.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 4d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 1,403
- DevLira
- 0
Öncelikle teşekkür ederim. Şunu da merak ediyorum; Wait-Range Damage yaparken send flyattack ya da sendshoot attack lazım mı ?aynen
- Konular
- 10
- Online süresi
- 4d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 1,403
- DevLira
- 0
WaitDamage'nin mantığını anlamaya çalışıyorum. Şimdi ProDamage yaptık ama haritanın herhangi bir yerindeki Mob, Stone vs. Yani Entity'lere damage göndermek istiyorum. Karakter yanına teleport olup SendDamage gönderip orjinal koordinata geri mi teleport olacak yoksa SendBattleAttack gibi Send FlyAttack mı gönderecek? Onun mantığını kavrayamadım.Yanlış biliyorsam düzeltin . Koordinatlarınızn olduğu adreslere yeni değer girdiğinizde pozisyonunuz güncellenmiş oluyor . Hem server hem client tarafında yerinizi doğrulanıyor.
Düzeltme; SendBattleAttack fonksiyonunu bütün moblara gönderdiğimde yanlışlıkla çekme hilesi yaptığımı farkettim.
- Konular
- 82
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 12,408
- DevLira
- 0
YokÖncelikle teşekkür ederim. Şunu da merak ediyorum; Wait-Range Damage yaparken send flyattack ya da sendshoot attack lazım mı ?
- Konular
- 82
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 12,408
- DevLira
- 0
Taranan moblara SendCharacterState yolluyorsun ama yollarken "Y" mutlak - - = + olacak sebebi oyun dünyasında "Y" mutlak(poizitif) değer SendCharacterState sunucu tarafından senin bir modelini yolluyor hasar atıyor hasarı da SendBattle ile yolluyorsun orası sabit.WaitDamage'nin mantığını anlamaya çalışıyorum. Şimdi ProDamage yaptık ama haritanın herhangi bir yerindeki Mob, Stone vs. Yani Entity'lere damage göndermek istiyorum. Karakter yanına teleport olup SendDamage gönderip orjinal koordinata geri mi teleport olacak yoksa SendBattleAttack gibi Send FlyAttack mı gönderecek? Onun mantığını kavrayamadım.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)