Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hızlı koşma, slot render ve wallhack konusunda yardıma ihtiyacım var

• Konuyu başlatan fedar12
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 415

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

1000x ekli rota çizimi vs. var ama rotada yürütme vs. ekli değil yarım yamalak bir versiyon
Boost açıkken render eder
InjectDLL klasörünü ve ana projeyi ayrı ayrı build alacaksın "\x64\Release" içine atarsın dll yi vs. "YENI_PROJE.exe" yi yönetici olarak çalıştırın. İçinde 1.exe kalmış oda farklı bir versiyondu dll den o özellikleri kaldırdıydım gereksiz silersiniz.
Mobların, objelerin içinden geçme aktif m2heatdaki gibi.
Range bozuk, wait bir tık daha iyi range gibi çalışır ve 1500-2000 civarında sağlıklı

Ekli dosyayı görüntüle 173400
Teşekkür ederim test edip dönüş yapacağım.

Projeyi inceledim Yeni projeden girdiğimde boost kullandığımda karakter sanki sekerek yada titreyerek, takılarak gidiyormuş gibi hissettiriyor. Harita üzerinde memory/heat gibi smoot bir şekilde akıp gitmiyor. Slot yenilemesi normal bost a göre bir tık daha iyi ama hala yetisemiyor. Bu renderin bir adresi olmalı mutlaka

Son düzenleme:
bendede 7x bir süre sonra oyundan atıyor normal speed geri attıgı icin boost u yapıyorum
ama birkac ücreli hilede onların dosyalarını kullanıp inceledigimde xyz dahi farklı adresden cektigini fark ettim sonuc yine yapamadım :D
aklına gelenilicek herşeyi oluşturdum ama bu 2 sinin mantıgını cözemedim

bendede 7x bir süre sonra oyundan atıyor normal speed geri attıgı icin boost u yapıyorum
ama birkac ücreli hilede onların dosyalarını kullanıp inceledigimde xyz dahi farklı adresden cektigini fark ettim sonuc yine yapamadım :D
aklına gelenilicek herşeyi oluşturdum ama bu 2 sinin mantıgını cözemedim
bende çözemedim dostum :D. wwaithack de bir süre sonra oyundan atmasını ,speedhack meselesini, ve haritada teleport olurken dağ, nehir varsa eğer yer değiştirme vektöründe ötesine gitmiyor ama engel yoksa gidiyor istediği kadar. bunları çözemedim

bende çözemedim dostum :D. wwaithack de bir süre sonra oyundan atmasını ,speedhack meselesini, ve haritada teleport olurken dağ, nehir varsa eğer yer değiştirme vektöründe ötesine gitmiyor ama engel yoksa gidiyor istediği kadar. bunları çözemedim
bir hiledede direk dagı atlayıp tp atmıyor aslında güvenli yol haritası olarak belirledikleri rota üzerinde giderek tp atıyor sistem icerisinde bize yansıyan direk üstünden gecmiş gibi ama aslında olan o rota üzerinden tp atması

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri