- Konular
- 12
- Online süresi
- 1g 61231s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 79
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 1,235
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Teşekkür ederim test edip dönüş yapacağım.1000x ekli rota çizimi vs. var ama rotada yürütme vs. ekli değil yarım yamalak bir versiyon
Boost açıkken render eder
InjectDLL klasörünü ve ana projeyi ayrı ayrı build alacaksın "\x64\Release" içine atarsın dll yi vs. "YENI_PROJE.exe" yi yönetici olarak çalıştırın. İçinde 1.exe kalmış oda farklı bir versiyondu dll den o özellikleri kaldırdıydım gereksiz silersiniz.
Mobların, objelerin içinden geçme aktif m2heatdaki gibi.
Range bozuk, wait bir tık daha iyi range gibi çalışır ve 1500-2000 civarında sağlıklı
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekli dosyayı görüntüle 173400
- Konular
- 12
- Online süresi
- 1g 61231s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 79
- TM Yaşı
- 10 Yıl 9 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 1,235
- DevLira
- 0
Projeyi inceledim Yeni projeden girdiğimde boost kullandığımda karakter sanki sekerek yada titreyerek, takılarak gidiyormuş gibi hissettiriyor. Harita üzerinde memory/heat gibi smoot bir şekilde akıp gitmiyor. Slot yenilemesi normal bost a göre bir tık daha iyi ama hala yetisemiyor. Bu renderin bir adresi olmalı mutlaka
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1g 34443s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 9
- TM Yaşı
- 11 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 503
- DevLira
- 0
bendede 7x bir süre sonra oyundan atıyor normal speed geri attıgı icin boost u yapıyorum
ama birkac ücreli hilede onların dosyalarını kullanıp inceledigimde xyz dahi farklı adresden cektigini fark ettim sonuc yine yapamadım
aklına gelenilicek herşeyi oluşturdum ama bu 2 sinin mantıgını cözemedim
ama birkac ücreli hilede onların dosyalarını kullanıp inceledigimde xyz dahi farklı adresden cektigini fark ettim sonuc yine yapamadım
- Konular
- 3
- Online süresi
- 56884s
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 12
- TM Yaşı
- 1 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 240
- DevLira
- 3
bende çözemedim dostumbendede 7x bir süre sonra oyundan atıyor normal speed geri attıgı icin boost u yapıyorum
- Konular
- 0
- Online süresi
- 1g 34443s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 9
- TM Yaşı
- 11 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 503
- DevLira
- 0
bir hiledede direk dagı atlayıp tp atmıyor aslında güvenli yol haritası olarak belirledikleri rota üzerinde giderek tp atıyor sistem icerisinde bize yansıyan direk üstünden gecmiş gibi ama aslında olan o rota üzerinden tp atmasıbende çözemedim dostum. wwaithack de bir süre sonra oyundan atmasını ,speedhack meselesini, ve haritada teleport olurken dağ, nehir varsa eğer yer değiştirme vektöründe ötesine gitmiyor ama engel yoksa gidiyor istediği kadar. bunları çözemedim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)