Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Sonic Racing: CrossWorlds incelemesi: Bu kaosta yöntem var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tolstoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 67

Tolstoy

Co-Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Co Admin
Konular
450
Çözüm
28
Online süresi
2mo 26d
Reaksiyon Skoru
3,410
Altın Konu
133
Başarım Puanı
249
MmoLira
44,667
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sonic Racing: CrossWorlds bizi farklı boyutlarda bir yolculuğa çıkarıyor ve Mario Kart gibi diğer oyunlara yer olduğu orijinal fikriyle gösteriyor.

IMG_0011.jpeg

Bu neslin başında oyunculara verilen sözlerden biri, dünyalar arasında sorunsuz bir şekilde seyahat etme yeteneğiydi. Hızlı SSD sürücülerle donatılmış yeni konsollar sayesinde, oyunların anında farklı seviyeler yüklemesi gerekiyordu ve bu da farklı gerçeklikler arasında hızlı bir şekilde atlamamıza izin verdi. Örneğin, doğrudan Vahşi Batı'dan çıkmış bir dünyada oynamaya başlamamız, bir sıçramayla bir bilim kurgu gerçekliğine atlamamız ve ardından hemen sualtı krallıklarına girmemiz gerekiyordu. Bu tür vaatlerde sık sık olduğu gibi, sonunda onlardan pek bir şey çıkmadı. Bizi farklı boyutlar arasında inanılmaz derecede etkileyici sıçramalara ve belki de Marvel's Spider Man 2'deki yıldırım hızında hızlı seyahate götürerek bu teknolojiyi sergileyen Ratchet & Clank: Rift Apart dışında, önceki nesillerde gördüklerimizin ötesinde bir ölçekte bu kadar yüksek hızlı disk yeteneklerinin daha geniş bir uygulamasını hatırlamıyorum. Geliştiricilerin ya bu hileyi mantıklı bir şekilde nasıl kullanacakları hakkında hiçbir fikirleri yoktu ya da bunu uygulayacak bütçeleri yoktu ve çoğu zaman muhtemelen her ikisi de. Bununla birlikte, Sega beklenmedik bir şekilde bu fikre geri döndü ve kesintisiz boyutlararası seyahati, Sonic the Hedgehog'un oynadığı kart yarış serisinin son bölümünün ana teması haline getirdi.

Dünyalar Arasında​

Kendi adını taşıyan "crossworlds", seri için daha geleneksel rotalarda oynanan turlar arasında atladığımız özel pistlerdir. En son Sonic Racing'destandart bir yarış üç pistten oluşuyor. Seçilen bir haritada birinci ve üçüncü turları oynuyoruz, ancak ikinci tur için farklı bir boyuta "atlıyoruz". Oyuncu, ilk etapta, genellikle belirli bir dünya seçerek veya rastgele bir dünyayı tercih ederek tam olarak nerede olduğuna karar verir. Genellikle böyle gider, ancak oyun aynı zamanda her turu farklı bir yerde oynamaya da izin verir. "Crossworlds" yarışı etkileyen ek değiştiricilere sahip olabilir ve ana pistler arasında da atlayabiliriz.

IMG_0012.jpeg

Sonuç olarak, çılgınca bir çeşitlilik var her yarış tamamen farklı gidebilir ve bir haritayı mükemmel bir şekilde bilsek bile, çok daha fazla mücadele ettiğimiz bir yere varabileceğimiz için bu bir avantaj garanti etmez. Ya da tam tersi karting becerilerimizi sonuna kadar gösterebileceğimiz en sevdiğimiz parkuru çizmemiz sayesinde kötü bir başlangıç telafi edilebilir. Tüm sistem çok sorunsuz ve teknik sorunlar olmadan çalışıyor. Bundan gerçekten etkilendim Sonic Racing: CrossWorlds ile ilgili en iyi şey bu ve en son Mario Kart'tan henüz sıkılmamış olsanız bile oyunu kontrol etmek için iyi bir neden.

Oyun "normal" dünyalar ve "crossworlds" arasında ayrım yapsa da, her ikisi de eşit derecede yüksek kaliteli ve sanatsal olarak etkileyicidir. Kartların teknelere ve uçaklara dönüştüğü karada ve havada All-Stars Racing Transformed'den birçok alternatif yol, kısayol, tehlike ve dizi bulacaksınız. Toplamda, 20'den fazla ana parça ve 15 "crossworld" hazırlandı ve yayından sonra daha fazlası eklenecek. Herkes için mi yoksa sadece sezonluk geçiş sahipleri için mi mevcut olacaklarından emin değilim. Onların en büyük avantajı çeşitliliktir ormanlardan, kanyonlardan, bir alışveriş merkezinden, şehirlerden ve Sonic Frontiers'tan bilinen gizemli kalıntıların bulunduğu tarlalardan geçiyoruz. Bazen bir korsan gemisinin güvertesinde sürüklenirken öfkeli bir kraken'in dokunaçları tarafından ezilmekten kaçınırız, diğer zamanlarda dinozorların bacaklarının arasına sıkıştırırız veya siberpunk trenlerinden kaçarız. Her şey çok renkli, Sonic Frontiers'taki bahsedilen alanlar veya balkabağı tarlası boyunca Cadılar Bayramı yarışları gibi daha karanlık bir atmosfere sahip olması gereken haritalar bile canlı bir renk paletine ve çok arcade tarzı bir havaya sahip.

Parça tasarımının kendisi, sınırlı görünürlükle bölünmüş ekran modunda oynarken bile iyi durumdadır. Kendimi hiçbir zaman tamamen kaybolmuş ya da yanlış yöne gidiyor bulmadım bir kısayol bulmayı umarak kasıtlı olarak uçuruma atlamadığım sürece.

IMG_0013.jpeg

Dönüştürülmüş ırklar​

"Crossworlds" dışında yeni Sonic Racing, serinin önceki oyunlarından mekaniklerle eğlenceyi renklendiren oldukça tipik bir kart yarışı oyunudur. Sürüş sistemi çok çeviktir ve kazanmanın anahtarı sadece sürüş becerileri ve pistleri bilmek değil, aynı zamanda ustaca sürüklenmedir. Frenleme olmadan daha yumuşak viraj alma sağlar ve ayrıca nitro çubuğunu şarj ederek serbest bırakıldığında bize önemli bir hız artışı sağlar. Ayrıca havada numaralar yaparak güçlendiriciyi şarj ediyoruz, böylece her rampa hızı artırmak için bir fırsat haline geliyor. Oyun sırasında, maksimum hızımızı artıran klasik Sonic halkalarının yanı sıra düşmanları yavaşlatabilecek veya bizi saldırılarından koruyabilecek silahları topluyoruz.

Bahsettiğim gibi, All-Stars Racing Transformed'de yüzme ve uçuş dizileri bazı değişikliklerle geri döndü artık havada yatay olarak kontrol edebilir ve teknelerde sürüklenmeler yerine zıplamalara ve numaralara odaklanabiliriz. Tüm bunlar bir araya getirildiğinde pistte tam bir kaos yaratıyor pelotonun bileşimi birkaç saniyede bir değişebilir, son sıradan birinci sıraya geri dönüşler çok sık olur, rekabetin en yavaş sınıflarında yarışırken bile tempo katildir ve her şey o kadar sürükleyici ve ilgi çekici ki birkaç saatlik seanstan sonra kendimi aşırı uyarılmış hissettim ve serinlemek için bir yürüyüşe ihtiyacım vardı. Tüm kaosa rağmen, sonuçlar yalnızca şans tarafından belirleniyormuş gibi hissetmiyor. Bazen bitiş çizgisinden hemen önce bir dizi saldırıyla vurulabilir ve zaferi kaybedebiliriz, ancak bu durumlar nispeten nadirdir. Genellikle, günün sonunda, rotaları gerçekten bilen, silahlarını akıllıca yöneten ve en önemlisi iyi sürüklenen kazanan oldu.

IMG_0014.jpeg

modda, sadece birbirimize karşı yarışmakla kalmıyor, aynı zamanda genel takım puanı için oynuyoruz ve birbirimize çarpmak veya takım için yüzük toplamak gibi ortak eylemler gerçekleştiriyoruz. Bu eylemler, özel, çok daha güçlü bir güçlendiriciyi etkinleştirmenize izin verir. Bu yeni özellik, eğlencenin büyük bir parçası olmasına rağmen, önceki oyundaki taraftarlara iyi gitmedi. Burada, yalnızca ek, isteğe bağlı oyun modlarıyla sınırlıydı oyun hiçbir şekilde bizi bu varyantı oynamaya zorladı ve bu sadece bir merak. Ben de kooperatif yarışlarının büyük bir hayranı değildim, bu yüzden bu uzlaşma konusunda sorun yok.

ARTILAR:
  1. Dünyalar arasında zıplamalar eğlenceyi harika bir şekilde çeşitlendirir ve her yarışı benzersiz kılar;
  2. çok çeşitli iyi tasarlanmış parçalar;
  3. ırklar öngörülemeyen bir kaos gösterisidir;
  4. iyi, beceri tabanlı sürüş modeli;
  5. oyunun her çeşidinde dört kişiye kadar eğlenmesine izin veren iyi gelişmiş yerel çok oyunculu.
EKSİLERİ:
  1. Mütevazı sayıda yerel oyun modu tam teşekküllü bir kampanya/kariyerden yoksundur;
  2. Oyunun ses tasarımı büyük bir kakofonidir.

Herkes burada! Şey, bir gün olacaklar​

Sonic Racing: CrossWorlds'in piyasaya sürülmesinde, neredeyse hepsi geniş anlamda anlaşılan Sonic (çoklu) evrenden 25 karakter (bunlardan birinin önce kilidinin açılması gerekiyor) alacağız. Sonic, Knuckles, Amy ve Tails gibi tanınmış karakterlerin yanı sıra, listede Vector the Crocodile, Espio the Chameleon ve Rouge the Bat gibi daha az bilinen bazı sürücüler de var. Oyundaki her karakterin farklı istatistikleri var, ancak çok farklı değiller. Ayrıca bir araç seçerek ve sürüş becerilerimiz üzerinde daha büyük etkisi olan özel avantajlar seçerek bunları dengeleyebilirsiniz. Bu nedenle, verimliliğinizi en üst düzeye çıkarmakla ilgilenmiyorsanız, en sevdiğiniz karakterle araba kullanabilirsiniz.

IMG_0015.jpeg

Normalde karakter etkinliğindeki küçük farklılıkları bir dezavantaj olarak görürdüm, ancak Sega'nın oyunun geliştirilmesine yönelik planları bağlamında mantıklı. Yayından sonra bir sürü crossover karakteri almamız gerekiyor aynı yayıncının diğer oyunlarından kahramanları ücretsiz olarak alacağız ve çevrimiçi geçişin bir parçası olarak harici franchise'lardan karakterler ve parçalar alacağız. Hatsune Miku zaten mevcut ve önümüzdeki aylarda Like a Dragon serisinden Ichiban'ı ve Persona'dan Joker'i göreceğiz. Ek olarak, sezon geçişinde Minecraft, Sünger Bob, Pac Man, Nickelodeon'un Avatar ve Teenage Mutant Ninja Turtles'dan karakterler alacağız. Like a Dragon'un büyük bir hayranı olarak, Ichiban'ın tüm oyundaki favorim olacağından şüphem yok istatistikleri sürüş tarzıma uymuyorsa ve benim için doğru seçim olmasaydı utanç verici olurdu.

Çevrimiçi dünyalar​

Sonic Racing'de eksik olan tek bir şey vardı: CrossWorlds daha çeşitli tek oyunculu modlar. Burada bir hikaye kampanyası veya kariyer modu yok ve solo oyuncular için ana odak noktası Grand Prix seti. Dört yarışımız var ilk üçü belirli pistlerde ve sonuncusu aynı anda hepsinde, her haritada bir tur var. Bunun yanı sıra, klasik bir zaman denememiz ve önceden tanımlanmış ayarlarla yarışabileceğimiz (takım yarışlarının geldiği yer burasıdır) veya kendi kurallarımızı oluşturabileceğimiz ücretsiz bir modumuz var. Ekstra araçların kilidini açmak, aynalı ray yansımaları, avantajlar ve özelleştirme için tüm ilerleme mekaniğine rağmen bu biraz fazla. Birkaç saatlik yerel oyundan sonra, oyun bize tüm sırlarını ortaya koyuyor ve yeni şeyler keşfetmenin heyecanı, zaten iyi anlaşılmış kuralların ritminde eziyete yol açar. İyi olan şey, zaman denemeleri dışında tüm oyun modlarında sadece tek başımıza değil, aynı zamanda yerel çok oyunculu olarak da oynayabilmemizdir. Yeterli kumandamız varsa, dört adede kadar oyuncu aynı anda bir konsolda birlikte oynayabilir. İki koltuklu versiyonda iyi vakit geçirdim ve kesinlikle tek başıma sürmekten daha çok keyif aldım.

Tek oyunculu ve yerel çok oyunculu oyunun yanı sıra, yaratıcılar ana menüdeki boyutuna göre yerel oyun kadar önemli görünen bir çevrimiçi mod da hazırladılar. Ne yazık ki, inceleme sürümünde ağ kodunu, mevcut oyun varyantlarını veya her şeyden önce potansiyel para kazanmayı test edemedim sunucular kapalıydı. Bu konuda biraz endişeliyim tüm bu vaat edilen ücretsiz karakterlerin aslında özgür olmama ihtimali var ve Sega onları geçici savaş geçişlerinin veya diğer taşlama duvarlarının arkasına saklayacak. Şu anda bunu doğrulayamıyorum, bu yüzden yapabileceğim tek şey, yayıncının cüzdanımıza ulaşmanın agresif yöntemleriyle aşırıya kaçmaması için parmaklarımı çaprazlamak. Ve çok oyunculu oyunun kendisi eğlenceli olacaksa, çünkü bu oyunlar yerel bölünmüş ekranda parlasa da, iyi düşünülmüş bir çevrimiçi mod onlara uzun bir ömür sağlayabilir.

Arcade salonlarının büyüsü​

Görsel olarak, oyun iyi görünüyor. Pistlerin açıklamasında bahsettiğim gibi, Sonic Racing: CrossWorlds güçlü bir arcade havası hedefliyor her şey hızlı, renkli ve yoğun, her yerde patlamalar, havai fişekler ve özel efektler var. Bu gösterişli kapağın altında, aslında çok fazla ayrıntı olmadan oldukça basit tasarlanmış karakterler ve konumlar var. Avantajları var her şey çok ayrıntılı olsaydı, oyunun kaosuyla birleştiyse, muhtemelen hiçbir şey bulamadığınız okunaksız bir karmaşa yaratırdı. Yine de, daha iyi olabileceğini hissetmekten kendimi alamıyorum yeni Mario Kart veya Crash Team Racing'in birkaç yıllık yeniden yapımı daha güzel.

IMG_0016.jpeg

Ses tasarımına gelince, bu... spesifik. Oyuna başlamadan önce, Sonic Racing: CrossWorlds'in demo sürümünü oynayan bir arkadaşım bana basit bir tavsiye verdi - sessiz oyna. Ne demek istediğini çabucak anladım - akılda kalıcı bir ana temaya sahip müzik parçası iyi bir izlenim bırakıyorsa, yarışlar sırasında her türlü sesten oluşan bir kakofoni tarafından boğulur. Patlama, toplanan halkaların seslerini, çarpışmaları veya ateşlenen silahları duymadığımız bir an bile yoktur. Buradaki hemen hemen her şey biraz ses çıkarır ve on iki sürücü aynı anda çeşitli efektleri tetiklediğinde, ağır kulak yoran bir karışıma dönüşür. Bir arkadaşım bunu bir kumarhanede olmaya benzetti, ama ben bunu daha çok o günlerde hareketli bir çaron salonuna bir gezi gibi görüyorum. Burada bunalmak kolaydır.

Son dakika haberi: Bir kirpi bir hidrolik uzmanına saldırdı​

Sonic Racing: CrossWorlds'in piyasaya sürülmesinden önce, yeni Mario Kart'ın piyasaya sürülmesinden sadece birkaç ay sonra büyük bir karting oyunu yayınlamanın çılgınca olduğunu düşündüm. Ancak, Sega'nın yeni oyununu oynadıktan sonra, bu çılgınlıkta ya da daha doğrusu kaosta bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Gerçekten iyi yapılmış bir oyun olsaydı, muhtemelen büyük bıyıklı tesisatçı tarafından gölgelenirdi. Ancak, Crossworlds, bir arcade tarzı, harika dinamikler ve sağlam oyunla birleştirilmiş gerçekten benzersiz bir konsepte sahiptir, bu da onu Nintendo'nun karting kralı için güçlü bir rakip haline getirir ve buna paralel olarak pazarda bir arada bulunabilir, sağlam bir alternatif ve çeşitlilik sağlar. Sonuçta, Spartalılar iki kralın da aynı şekilde olabileceğini çoktan gösterdiler.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Paylaşım için teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri