Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek İtmeyi nasıl azaltabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8bits
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Son bir ipucu daha vereyim, oyunun dosyalarındaki PC.epk ve PC.eix dosyalarını açıp karakterlerin dosyaları içerisinde değerleri bulabilirsin. Örnek bir dosya içeriği:

[CODE title="attack_1.msa"]Group AttackingData
{
AttackingType 1
HittingType 2
StiffenTime 0.000000
InvisibleTime 0.000000
ExternalForce 20.000000
AttackingStartTime 0.423077
AttackingEndTime 0.634615
WeaponLength 130.000000
List HitPosition
{
}
}[/CODE]
İşte gerçek bilgi budur.

Son bir ipucu daha vereyim, oyunun dosyalarındaki PC.epk ve PC.eix dosyalarını açıp karakterlerin dosyaları içerisinde değerleri bulabilirsin. Örnek bir dosya içeriği:

[CODE title="attack_1.msa"]Group AttackingData
{
AttackingType 1
HittingType 2
StiffenTime 0.000000
InvisibleTime 0.000000
ExternalForce 20.000000
AttackingStartTime 0.423077
AttackingEndTime 0.634615
WeaponLength 130.000000
List HitPosition
{
}
}[/CODE]
madem bunu biliyordun (ve bahsettiğim olay bu idi sadece konuyu detaylandırmak istemedim) neden yukarıda yazdıklarımı anlamamak için çabaladın ki :D
Not: Ek bilgi bu karakterin yumruk ExternalForce değeridir.

Son düzenleme:
madem bunu biliyordun (ve bahsettiğim olay bu idi sadece konuyu detaylandırmak istemedim) neden yukarıda yazdıklarımı anlamamak için çabaladın ki :D
Sende aslında bu konuda haklısın hocam ( 2023 )den belli formda yaptığın kimsenin bilemediği konularını paylaşımlarını görüyorum yeterince kanıtladın kendini zaten bazı insanlar bunu art niyetli davranıp konu altına bilgi yarışmasına girip aslında bilmiyor olup sırf senden ipucu veya bir yöntem almak için senin bilgini akılları sıraca almaya çalışıyorlar ( sözüm meclisten dışarı) ama maalesef bu tür insanlar çok .

yukarıda yazdığını zaten anladım fakat sen skiller'e etki etmez düz vuruşa etki eder diyince tek bir adres üzerinden oyundaki tüm externalforce değerlerini kontrol edip değiştirilebildiğini göstermek istedim ve en başta dediğim gibi 'genelde' 20 olur hatta verdiğim örnekte de değer 20 olarak yazılmış ama sunucu sahibi kafasına göre değiştirir yani pek üstüne düşülecek bir şey değil. bu arada aklında bulunsun external olarak tek bir adres ile oyundaki tüm externalforce değerlerini değiştirebiliyorsun buna kullandığın skiller de dahil.

Sende aslında bu konuda haklısın hocam ( 2023 )den belli formda yaptığın kimsenin bilemediği konularını paylaşımlarını görüyorum yeterince kanıtladın kendini zaten bazı insanlar bunu art niyetli davranıp konu altına bilgi yarışmasına girip aslında bilmiyor olup sırf senden ipucu veya bir yöntem almak için senin bilgini akılları sıraca almaya çalışıyorlar ( sözüm meclisten dışarı) ama maalesef bu tür insanlar çok .
amacım kendimi kanıtlamak değil de doğru/yanlış düzeltmesi idi ve "aslında bilmiyor olup sırf senden ipucu veya bir yöntem almak için senin bilgini akılları sıraca almaya çalışıyorlar ( sözüm meclisten dışarı) ama maalesef bu tür insanlar çok ." bu cümleni gayet haklı buluyorum ve çok denk geldim bu tarz insanlara ama şahsım için mühim veriler değil diye baktığımdan önemi yok deyip geçiyorum akışına bırakmak lazım :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri