romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek İtmeyi nasıl azaltabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8bits
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

8bits

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
2h 41m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
278
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

İki karakter arasındaki itişmeyi azaltmanın bir yolunu bilen var mı? Sadece beni bu kadar çok savurmasını istemiyorum. Şimdiden teşekkürler!

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

madem bunu biliyordun (ve bahsettiğim olay bu idi sadece konuyu detaylandırmak istemedim) neden yukarıda yazdıklarımı anlamamak için çabaladın ki :D
Sende aslında bu konuda haklısın hocam ( 2023 )den belli formda yaptığın kimsenin bilemediği konularını paylaşımlarını görüyorum yeterince kanıtladın kendini zaten bazı insanlar bunu art niyetli davranıp konu altına bilgi yarışmasına girip aslında bilmiyor olup sırf senden ipucu veya bir yöntem almak için senin bilgini akılları sıraca almaya çalışıyorlar ( sözüm meclisten dışarı) ama maalesef bu tür insanlar çok .
Son bir ipucu daha vereyim, oyunun dosyalarındaki PC.epk ve PC.eix dosyalarını açıp karakterlerin dosyaları içerisinde değerleri bulabilirsin. Örnek bir dosya içeriği:

[CODE title="attack_1.msa"]Group AttackingData
{
AttackingType 1
HittingType 2
StiffenTime 0.000000
InvisibleTime 0.000000
ExternalForce 20.000000
AttackingStartTime 0.423077
AttackingEndTime 0.634615
WeaponLength 130.000000
List HitPosition
{
}
}[/CODE]
Savaşçı için veriyorum:
KILIÇ 1. VURUŞ DEĞERİ
ExternalForce 8.000000
2. VURUŞ DEĞERİ
ExternalForce 5.000000
3.
ExternalForce 5.000000
4
ExternalForce 0.000000

ONE HİT 1 YAP DEĞERİ GEREKİRSE BURDAN YÜRÜ

SAVAŞÇI ÇİFT EL KILIÇ 4. VURUŞ (EN ÇOK SAVURAN)

ExternalForce 20.000000

BUDA EK BİLGİ OLSUN HERKESE İYİ FORUMLAR.
bahsettiğin şeyin oyundaki ismi ExternalForce, bu değer ne kadar yüksek olursa o derecede savurma olur. Özelliğin çoğu sunucuda base değeri 20(Float), eğer çok yüksek değer yaparsan oyundan düşersin (40-45'ten sonrası oyundan düşürüyor), eğer 0 yaparsan vurduğun hedefler yerinde sabit kalır, eksi (-) değer yaparsan hiçbir şey olmaz 0 ile aynı sonuç verir. bu özellik sadece client taraflı değil sunucu taraflı da değişir yani herkeste görünür. Nasıl bulacağını anlatmayacağım ama yeterince ipucu verdim biraz uğraşarak bulabilirsin, eğer hiç bulamazsan fonksiyonel olarak bu özelliği kullan daha basit olur.

bahsettiğin şeyin oyundaki ismi ExternalForce, bu değer ne kadar yüksek olursa o derecede savurma olur. Özelliğin çoğu sunucuda base değeri 20(Float), eğer çok yüksek değer yaparsan oyundan düşersin (40-45'ten sonrası oyundan düşürüyor), eğer 0 yaparsan vurduğun hedefler yerinde sabit kalır, eksi (-) değer yaparsan hiçbir şey olmaz 0 ile aynı sonuç verir. bu özellik sadece client taraflı değil sunucu taraflı da değişir yani herkeste görünür. Nasıl bulacağını anlatmayacağım ama yeterince ipucu verdim biraz uğraşarak bulabilirsin, eğer hiç bulamazsan fonksiyonel olarak bu özelliği kullan daha basit olur.
Bilgiler için teşekkür ederim dostum. 2 saattir bulmaya çalışıyorum ama başaramadım. Tekrar deneyeceğim, pes etmeyeceğim. Bilgiler için bir kez daha teşekkür ederim.

Bilgiler için teşekkür ederim dostum. 2 saattir bulmaya çalışıyorum ama başaramadım. Tekrar deneyeceğim, pes etmeyeceğim. Bilgiler için bir kez daha teşekkür ederim.
Bir ipucu daha vereyim, ExternalForce değeri her zaman 20 float olarak sabit değil, Savaşçı karakterinin zihinsel yetenek ağacında bulunan ruh vuruşu ExternalForce değerini yükseltir. [Mental Warrior > Spirit Strike]
Ninja karakterinin komboları da ExternalForce değerini yükseltir. Yetenekleri veya komboları referans alarak bulmayı deneyebilirsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri