Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 TR Pelerin basan bot

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Radarlı bir şey ayarlıyorum ama source veremem biraz sürecek. Pickup filan entegre ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 171641
bende filtreli otomatik toplama sistemi var offsetleri güncel istersen senle paylaşabilirim @MazeretimVar ' yaptı şuan aktif sorunsuz çalışıyor @MazeretimVar kardeşim benim birşey soracağım sen bu bahsettiğim şeyi yapabilirmisin luna ile de uğraştıkda gf serverinde açma kapamalı mesela açtığın zaman canavarları üzerine çekecek 6 saniyede gibi

Son düzenleme:
bende filtreli otomatik toplama sistemi var offsetleri güncel istersen senle paylaşabilirim @MazeretimVar ' yaptı şuan aktif sorunsuz çalışıyor @MazeretimVar kardeşim benim birşey soracağım sen bu bahsettiğim şeyi yapabilirmisin luna ile de uğraştıkda gf serverinde açma kapamalı mesela açtığın zaman canavarları üzerine çekecek 6 saniyede gibi
Halledeceğim hocam şu toplamayı tam entegre edeyim o kolay.
1774190610106.png

Sen yazınca test ettim . Sadece paket gönderince moblar tetiklenmiyor .Mobların yanına gitmek çözüm olabilir. @karizmadev arkadaşın dediği gibi bu yöntem kırmızı ban yemene sebeb olabilir .

Sen yazınca test ettim . Sadece paket gönderince moblar tetiklenmiyor .Mobların yanına gitmek çözüm olabilir. @karizmadev arkadaşın dediği gibi bu yöntem kırmızı ban yemene sebeb olabilir .
Teşekkür ederim kuzenim eline sağlık ilgilendiğin için yakın çevredeki slotları mı çekiyor benim ile paylaşma şansın varmı discordun varsa eklesem seni...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri