Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek İtmeyi nasıl azaltabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8bits
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bir ipucu daha vereyim, ExternalForce değeri her zaman 20 float olarak sabit değil, Savaşçı karakterinin zihinsel yetenek ağacında bulunan ruh vuruşu ExternalForce değerini yükseltir. [Mental Warrior > Spirit Strike]
Ninja karakterinin komboları da ExternalForce değerini yükseltir. Yetenekleri veya komboları referans alarak bulmayı deneyebilirsin.
Tavsiyeleriniz ve ilginiz için bir kez daha teşekkür ederim. Maalesef henüz onu bulamadım. Bulduğum takdirde tekrar döneceğim.

Tavsiyeleriniz ve ilginiz için bir kez daha teşekkür ederim. Maalesef henüz onu bulamadım. Bulduğum takdirde tekrar döneceğim.
Bulamazsın çünkü hem verdiği değer yanlış hemde son söylediği artış mantığı çünkü yetenek kullandıkça değişken bir değere sahip değil "changed value" aratarak bulabileceğin bir şey değil sabit değerlere sahip ExternalForce.

Bulamazsın çünkü hem verdiği değer yanlış hemde son söylediği artış mantığı çünkü yetenek kullandıkça değişken bir değere sahip değil "changed value" aratarak bulabileceğin bir şey değil sabit değerlere sahip ExternalForce.
hayır sabit değil ayrıca kendi programımın içine entegre ettiğim bir özellik

hayır sabit değil ayrıca kendi programımın içine entegre ettiğim bir özellik
Aga tartışacak halim yok ExternalForce olarak tanımladığın şey ne bilmiyorum ama 20f değerini verdiğini baz alarak söylüyorum yanlış veri çünkü 20f tüm karakterlerin binek üzerindeki düz vuruş sabit değeri senin aksine dinamik bir değer değil, her vuruş ve yeteneklerin ExternalForce sabittir.

Aga tartışacak halim yok ExternalForce olarak tanımladığın şey ne bilmiyorum ama 20f değerini verdiğini baz alarak söylüyorum yanlış veri çünkü 20f tüm karakterlerin binek üzerindeki düz vuruş sabit değeri senin aksine dinamik bir değer değil, her vuruş ve yeteneklerin ExternalForce sabittir.
externalforce sekmeme dediginiz şeyin oyundaki gerçek ismi ve fonksiyonu aslında ,dedigi gibi sekme oranını belirliyo 0 yaparsan karşı tarafı sektirmiyon arttırırsan map dışına çıkarıyon he sınırıda yok bu arada beni map dışına atanlar vardı oyunda onu da solim korumasızsa içinden geçersin oynun
trde milleti kendine toplama olayıda ondan çıktı zaten

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri