- Konular
- 2
- Online süresi
- 2h 41m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 8
- MmoLira
- 278
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tavsiyeleriniz ve ilginiz için bir kez daha teşekkür ederim. Maalesef henüz onu bulamadım. Bulduğum takdirde tekrar döneceğim.Bir ipucu daha vereyim, ExternalForce değeri her zaman 20 float olarak sabit değil, Savaşçı karakterinin zihinsel yetenek ağacında bulunan ruh vuruşu ExternalForce değerini yükseltir. [Mental Warrior > Spirit Strike]
Ninja karakterinin komboları da ExternalForce değerini yükseltir. Yetenekleri veya komboları referans alarak bulmayı deneyebilirsin.
- Konular
- 82
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 12,423
- DevLira
- 0
Bulamazsın çünkü hem verdiği değer yanlış hemde son söylediği artış mantığı çünkü yetenek kullandıkça değişken bir değere sahip değil "changed value" aratarak bulabileceğin bir şey değil sabit değerlere sahip ExternalForce.Tavsiyeleriniz ve ilginiz için bir kez daha teşekkür ederim. Maalesef henüz onu bulamadım. Bulduğum takdirde tekrar döneceğim.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 4d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 2 Yıl 5 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 39
- MmoLira
- 2,889
- DevLira
- 0
hayır sabit değil ayrıca kendi programımın içine entegre ettiğim bir özellikBulamazsın çünkü hem verdiği değer yanlış hemde son söylediği artış mantığı çünkü yetenek kullandıkça değişken bir değere sahip değil "changed value" aratarak bulabileceğin bir şey değil sabit değerlere sahip ExternalForce.
- Konular
- 82
- Online süresi
- 1mo 19d
- Reaksiyon Skoru
- 224
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 116
- MmoLira
- 12,423
- DevLira
- 0
Aga tartışacak halim yok ExternalForce olarak tanımladığın şey ne bilmiyorum ama 20f değerini verdiğini baz alarak söylüyorum yanlış veri çünkü 20f tüm karakterlerin binek üzerindeki düz vuruş sabit değeri senin aksine dinamik bir değer değil, her vuruş ve yeteneklerin ExternalForce sabittir.hayır sabit değil ayrıca kendi programımın içine entegre ettiğim bir özellik
- Konular
- 15
- Online süresi
- 1mo 13d
- Reaksiyon Skoru
- 209
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 8,971
- DevLira
- 0
externalforce sekmeme dediginiz şeyin oyundaki gerçek ismi ve fonksiyonu aslında ,dedigi gibi sekme oranını belirliyo 0 yaparsan karşı tarafı sektirmiyon arttırırsan map dışına çıkarıyon he sınırıda yok bu arada beni map dışına atanlar vardı oyunda onu da solim korumasızsa içinden geçersin oynunAga tartışacak halim yok ExternalForce olarak tanımladığın şey ne bilmiyorum ama 20f değerini verdiğini baz alarak söylüyorum yanlış veri çünkü 20f tüm karakterlerin binek üzerindeki düz vuruş sabit değeri senin aksine dinamik bir değer değil, her vuruş ve yeteneklerin ExternalForce sabittir.
trde milleti kendine toplama olayıda ondan çıktı zaten
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)