Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek İtmeyi nasıl azaltabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8bits
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

yukarıda yazdığını zaten anladım fakat sen skiller'e etki etmez düz vuruşa etki eder diyince tek bir adres üzerinden oyundaki tüm externalforce değerlerini kontrol edip değiştirilebildiğini göstermek istedim ve en başta dediğim gibi 'genelde' 20 olur hatta verdiğim örnekte de değer 20 olarak yazılmış ama sunucu sahibi kafasına göre değiştirir yani pek üstüne düşülecek bir şey değil. bu arada aklında bulunsun external olarak tek bir adres ile oyundaki tüm externalforce değerlerini değiştirebiliyorsun buna kullandığın skiller de dahil.
"bu arada aklında bulunsun external olarak tek bir adres ile oyundaki tüm externalforce değerlerini değiştirebiliyorsun buna kullandığın skiller de dahil." bunu biliyorum fakat burada amaç legit kavramında idi ve 1 veri ile tüm externalforce değerlerini eşitlemek değil ve attığın değer sadece düz vuruşa etki eder yeteneğe etmez dediğim kısım hala geçerli çünkü yeteneklerinde kendi externalforce değerleri var örnek olayı şöyle düşünmende fayda var sadece yeteneklere verip düz vuruşlara vermek istemeyebilir ve senin "external olarak tek bir adress.." dediğin kısım ile bunu yapamazsın.
{
MotionEventType 4
StartingTime 0.973236
DuringTime 0.200000
EnableHitProcess 1

AttackType 0
HittingType 1
StiffenTime 0.000000
InvisibleTime 0.500000
ExternalForce 15.000000
HitLimitCount 16
CollisionType 4

SphereDataCount 1
} buda ruh vuruşun kendi değeri şimdi anlaşılmışızdır :D

Hocam bilgim eksik kalırsa maruz görün bende x sunucularda denedim ''svside' sunucularında fırlatma oluyor fakat belirli mesafeyi aşamıyorsun ama svside olmayan sunucularda dediğiniz gibi itme olayı yükseltilebilir skill ile'de itme yapılabilir
Sadece svside değil yeni nesil çoğu sunucuda bu durum geçerli. Eğer fazla değer girerseniz oyundan düşersiniz, ExternalForce sistemini dümdüz yürüyerek de yapabilirsiniz yani karakteriniz bir oyuncuyla temas ederse ExternalForce devreye girsin şeklinde yapabilirsiniz fakat bu oyunda olan bir sistem değil bunu ekstra bir kaç adres kullanarak exploit olarak yapmanız gerekmektedir. Daha anlaşılabilir olması için bir örnek daha vereyim kazmayı kullanarak da düşmanlara vurabilir, ExternalForce özelliğini devreye sokabilirsiniz ve yine bunun için bir kaç ekstra adres gerekmektedir.

"bu arada aklında bulunsun external olarak tek bir adres ile oyundaki tüm externalforce değerlerini değiştirebiliyorsun buna kullandığın skiller de dahil." bunu biliyorum fakat burada amaç legit kavramında idi ve 1 veri ile tüm externalforce değerlerini eşitlemek değil ve attığın değer sadece düz vuruşa etki eder yeteneğe etmez dediğim kısım hala geçerli çünkü yeteneklerinde kendi externalforce değerleri var örnek olayı şöyle düşünmende fayda var sadece yeteneklere verip düz vuruşlara vermek istemeyebilir ve senin "external olarak tek bir adress.." dediğin kısım ile bunu yapamazsın.
{
MotionEventType 4
StartingTime 0.973236
DuringTime 0.200000
EnableHitProcess 1

AttackType 0
HittingType 1
StiffenTime 0.000000
InvisibleTime 0.500000
ExternalForce 15.000000
HitLimitCount 16
CollisionType 4

SphereDataCount 1
} buda ruh vuruşun kendi değeri şimdi anlaşılmışızdır :D
tek bir adres ile yapabildiğimi video ile göstermiştim fakat video silinmiş

onu gördüm ben biliyorum zaten fakat yapılmadığını savunmadım ki eline sağlık.
Videoda gösterdiğim hepsinin tek bir yerde tutulan adresiydi yani bir değer tümünü etkiler fakat senin dediğin hali yani düz vuruşlar farklı, yetenekler farklı değere sahip olsun şekli de var ve yine videoda gösterdiğim adres içerisinde mevcut. Tree list gibi düşün en tepedeki değişti > hepsi değişti. Konuyu başlatan arkadaşa lazım olan ise benim videoda gösterdiğim ve yine o arkadaşa lazım olacak kısımları verdim detaya girmedim çünkü onu ilgilendiren bir kısım yok.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri