Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek İtmeyi nasıl azaltabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 8bits
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

externalforce sekmeme dediginiz şeyin oyundaki gerçek ismi ve fonksiyonu aslında ,dedigi gibi sekme oranını belirliyo 0 yaparsan karşı tarafı sektirmiyon arttırırsan map dışına çıkarıyon he sınırıda yok bu arada beni map dışına atanlar vardı oyunda onu da solim korumasızsa içinden geçersin oynun
trde milleti kendine toplama olayıda ondan çıktı zaten
(Baştan belirtim burada amacım yargılama veya üstte çıkma değil doğru yanlış düzeltmesi)Yanlış anlaşıldım sanırım ExternalForce(Dış kuvvet) ne olduğunu biliyorum ama yukarı da dediğim gibi sabit değerlere sabit bunu kast ediyordum ve değeri 0 yapınca AntiFly oluyor bu mobları uçurmamak/savurmamak için kullanıyoruz oyuncuya karşı düz vuruş da bunu da kullanabilirsin(0 yaparsan rakibi yere gömer legit olmaz) ama yetenekler ile düz vuruşlar birbirinden bağımsız sabit değerlere sahip, düz vuruşu yapınca yetenekler de bu etkiye sahip olmuyor. Rakip uçurma etkisi de var ve daha fazla etkiyede sahip 1 hileden 4-5 hile yapılıyor desem yeridir buda zamanın da yaptığım video;

(Baştan belirtim burada amacım yargılama veya üstte çıkma değil doğru yanlış düzeltmesi)Yanlış anlaşıldım sanırım ExternalForce(Dış kuvvet) ne olduğunu biliyorum ama yukarı da dediğim gibi sabit değerlere sabit bunu kast ediyordum ve değeri 0 yapınca AntiFly oluyor bu mobları uçurmamak/savurmamak için kullanıyoruz oyuncuya karşı düz vuruş da bunu da kullanabilirsin(0 yaparsan rakibi yere gömer legit olmaz) ama yetenekler ile düz vuruşlar birbirinden bağımsız sabit değerlere sahip, düz vuruşu yapınca yetenekler de bu etkiye sahip olmuyor. Rakip uçurma etkisi de var ve daha fazla etkiyede sahip 1 hileden 4-5 hile yapılıyor desem yeridir buda zamanın da yaptığım video;

Bunu video ile gösterebilirler mi?

Savaşçı için veriyorum:
KILIÇ 1. VURUŞ DEĞERİ
ExternalForce 8.000000
2. VURUŞ DEĞERİ
ExternalForce 5.000000
3.
ExternalForce 5.000000
4
ExternalForce 0.000000

ONE HİT 1 YAP DEĞERİ GEREKİRSE BURDAN YÜRÜ

SAVAŞÇI ÇİFT EL KILIÇ 4. VURUŞ (EN ÇOK SAVURAN)

ExternalForce 20.000000

BUDA EK BİLGİ OLSUN HERKESE İYİ FORUMLAR.

Son bir ipucu daha vereyim, oyunun dosyalarındaki PC.epk ve PC.eix dosyalarını açıp karakterlerin dosyaları içerisinde değerleri bulabilirsin. Örnek bir dosya içeriği:

[CODE title="attack_1.msa"]Group AttackingData
{
AttackingType 1
HittingType 2
StiffenTime 0.000000
InvisibleTime 0.000000
ExternalForce 20.000000
AttackingStartTime 0.423077
AttackingEndTime 0.634615
WeaponLength 130.000000
List HitPosition
{
}
}[/CODE]

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri