- Konular
- 136
- Çözüm
- 33
- Online süresi
- 1mo 23d
- Reaksiyon Skoru
- 3,796
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 268
- MmoLira
- 19,770
- DevLira
- 154
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama sürekli aynı şey soruluyor diye yazmak istedim
hiçbir sandık açılmıyor diyorsunuz da bu direkt bir “hata” değil her zaman. sandık boşsa açılmaz, içini doldurmanız gerekir. npc içeriği, sandık dropu, oyun içi düzen bunlar tamamen zevk meselesi. herkes kendi server mantığına göre düzenliyor.
Şunu anlamıyorum neden bu tarz şeyler genel bir sorunmuş gibi yazılıyor. Paylaşılan fileslarde sistemlerde eksik olur hata olur bu çok normal. Kimse size %100 hazır dokunmadan çalışacak sistem veremez veya vermek zorunda değil.
Öyle bir beklenti varsa boşa beklmeyin zor.
İndirip hiçbir ayar yapmadan içini düzenlemeden, arkaya yaslanıp tıkır tıkır çalışmasını beklemek doğru bir yaklaşım değil bu işler biraz kurcalamayı, öğrenmeyi, araştırmayı gerektirir. Sandık doldurmayı bilmiyorsanız forumda yüzlerce konu var gerçekten iki arama yapınca çıkıyor zaten.
oyuna girişte hata olur crash olur bug olur bunları yazın tabi ki konuşulsun çözülsün. ama npc dizilimi sandık içeriği simya oranı vs bunlar paylaşımı yapan kişinin zevki veya zamanı olmadı için öyle bırakmıştır. Sizin istediğiniz gibi değilse değiştirirsiniz bu kadar basit.
Yanlış anlaşılmasın kimseye özel yazmıyorum sadece bu düşünce yapısı çok yaygınlaştı onu söylemek istedim. Herkes biraz elini taşın altına koysa zaten çoğu şey hallolur.
İyi forumlar.
hiçbir sandık açılmıyor diyorsunuz da bu direkt bir “hata” değil her zaman. sandık boşsa açılmaz, içini doldurmanız gerekir. npc içeriği, sandık dropu, oyun içi düzen bunlar tamamen zevk meselesi. herkes kendi server mantığına göre düzenliyor.
Şunu anlamıyorum neden bu tarz şeyler genel bir sorunmuş gibi yazılıyor. Paylaşılan fileslarde sistemlerde eksik olur hata olur bu çok normal. Kimse size %100 hazır dokunmadan çalışacak sistem veremez veya vermek zorunda değil.
İndirip hiçbir ayar yapmadan içini düzenlemeden, arkaya yaslanıp tıkır tıkır çalışmasını beklemek doğru bir yaklaşım değil bu işler biraz kurcalamayı, öğrenmeyi, araştırmayı gerektirir. Sandık doldurmayı bilmiyorsanız forumda yüzlerce konu var gerçekten iki arama yapınca çıkıyor zaten.
oyuna girişte hata olur crash olur bug olur bunları yazın tabi ki konuşulsun çözülsün. ama npc dizilimi sandık içeriği simya oranı vs bunlar paylaşımı yapan kişinin zevki veya zamanı olmadı için öyle bırakmıştır. Sizin istediğiniz gibi değilse değiştirirsiniz bu kadar basit.
Yanlış anlaşılmasın kimseye özel yazmıyorum sadece bu düşünce yapısı çok yaygınlaştı onu söylemek istedim. Herkes biraz elini taşın altına koysa zaten çoğu şey hallolur.
İyi forumlar.
- Konular
- 0
- Online süresi
- 6h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 212
- DevLira
- 0
Senin "make_quest" ve "Nesne, item_change_name.quest" dosyanda hata bulduğumu düşünüyorum. Questleri siliyor ama yanlış yerde aradığı için bulamıyor. Tabi bu yüzden ne zindanlar ne sandıklar kullanılabiliyor. Acaba ben mi bozdum diye baktım ama direk senden gelen dosyalarda aynı şekilde, tabi sen daha tecrübelisin ben daha birkaç gündür uğraşıyorum bitsin dosyaları atıyım teyit edersin yanlışım varsa bende öğrenmiş olurum üstadım şu an simya questiyle uğraşıyorum. bu sorunu başka yaşayan varmıymış bildiğiniz ?Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama sürekli aynı şey soruluyor diye yazmak istedim
İyi forumlar.
- Konular
- 16
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 268
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,863
- DevLira
- 21
Senin "make_quest" ve "Nesne, item_change_name.quest" dosyanda hata bulduğumu düşünüyorum. Questleri siliyor ama yanlış yerde aradığı için bulamıyor. Tabi bu yüzden ne zindanlar ne sandıklar kullanılabiliyor. Acaba ben mi bozdum diye baktım ama direk senden gelen dosyalarda aynı şekilde, tabi sen daha tecrübelisin ben daha birkaç gündür uğraşıyorum bitsin dosyaları atıyım teyit edersin yanlışım varsa bende öğrenmiş olurum üstadım şu an simya questiyle uğraşıyorum. bu sorunu başka yaşayan varmıymış bildiğiniz ?
https://forum.turkmmo.com/konu/3758108-metin2-sandik-icerigini-duzenleme/
Bu yardımcı olur diye düşünüyorum
- Konular
- 54
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 20d 20h
- Reaksiyon Skoru
- 123
- Altın Konu
- 4
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 3,055
- DevLira
- 54
Virtualbox sürüm 7.2 de konudaki bsdyi kullanrak yüklemeye çalıştığım da makinede login yapip putty ve winscpden ifconfig teki ipyi girdigimde bie türlü bağlanıyorum nerede hata yapıyorum?
- Konular
- 23
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 5,473
- DevLira
- 3
Bağdaştırıcı Türü > değiştir to > "PCnet-FAST III (Am79C973)" Olanı seç.Virtualbox sürüm 7.2 de konudaki bsdyi kullanrak yüklemeye çalıştığım da makinede login yapip putty ve winscpden ifconfig teki ipyi girdigimde bie türlü bağlanıyorum nerede hata yapıyorum?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)