HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar,
Arşivimde duruyordu ihtiyaç duyan arkadaşlara faydalı olması amacıyla paylaşmak istedim. Özellikle Official tarzı sunucu geliştirenler için oldukça uygun bir altyapıya sahiptir.
Proje yapısı resmi sunucu mantığı baz alınarak hazırlanmıştır. İçerisinde çeşitli sistemler, düzenlemeler, optimizasyonlar ve birçok hata düzeltmesi (fix) bulunmaktadır. Geliştirme süreçlerinde sizlere zaman kazandırabilecek temiz ve düzenli bir kaynak olduğunu düşünüyorum.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar.
Altyapı / Teknik Bilgiler
Arşivimde duruyordu ihtiyaç duyan arkadaşlara faydalı olması amacıyla paylaşmak istedim. Özellikle Official tarzı sunucu geliştirenler için oldukça uygun bir altyapıya sahiptir.
Proje yapısı resmi sunucu mantığı baz alınarak hazırlanmıştır. İçerisinde çeşitli sistemler, düzenlemeler, optimizasyonlar ve birçok hata düzeltmesi (fix) bulunmaktadır. Geliştirme süreçlerinde sizlere zaman kazandırabilecek temiz ve düzenli bir kaynak olduğunu düşünüyorum.
Umarım işinize yarar. İyi forumlar.
Altyapı / Teknik Bilgiler
| Altyapı: | MartySama 5.7 |
| İşletim Sistemi: | FreeBSD 13.0 (i386) |
| Veritabanı: | MySQL 5.6 |
| Server Derleyici: | gcc10 |
| Client Derleyici: | Visual Studio 2022 (v143) |
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 10, Üye: 9, Misafir: 1)