- Konular
- 0
- Online süresi
- 6h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 212
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kontrol etmedim python3 uyumsuzluğu vardı onlarla uğraştım. Henüz acemiyim dediğin dosyanın nerde olduğunu bile bilmiyorum. Şu anki tek hedefim official'e en yakın files bulup localhost'da kendi kendime takılmak, testler yapmak ama doğru düzgün files yok gibi duruyor en çok bu umut vaad etmişti oysa...special_item_group kontrol ettin mi
- Konular
- 16
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 274
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,911
- DevLira
- 21
Official derken en son sürüme yakın mı istiyorsun 1-99 1-120 olarak arıyorsan forumda bir çok files mevcut araştırma yaparak bulabilirsin ancak yohara levelli arıyorsan benim bildiğim yokKontrol etmedim python3 uyumsuzluğu vardı onlarla uğraştım. Henüz acemiyim dediğin dosyanın nerde olduğunu bile bilmiyorum. Şu anki tek hedefim official'e en yakın files bulup localhost'da kendi kendime takılmak, testler yapmak ama doğru düzgün files yok gibi duruyor en çok bu umut vaad etmişti oysa...
Aradığın dosya yolu Winscp veya Filezilla dan /usr/home/main/share/locale içinde diye biliyorum bakar mısın
Öneri olarak :
Anka2 Project SF | 2025
📋 Proje Hakkında Merhaba arkadaşlar, Boş zamanlarımda zaman geçirmek amaçlı üzerinde ekleme / çıkarma ve düzenleme yaptığım dosyalardır. Enerji, Kemer, Simya ve Wolfman kaldırıldı resmi sunucuya benzer bir alt yapı Her yapıya uygundur server açmayı düşünen varsa işinizi fazlasıyla görür. ⚠️...
- Konular
- 1
- Online süresi
- 14h 15m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 6 Yıl 10 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 199
- DevLira
- 3
Bu ip adresini vermesine rağmen filezilla üzerinden bağlanamıyorum oyuna start verince de bağlanmıyor. yardımcı olabilecek birisi var mı
Ekli dosyalar
- Konular
- 0
- Online süresi
- 6h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 212
- DevLira
- 0
Bendede başta sorun çıkarttı. Konudaki tanıtım videosunun üstündeki adımları yapınca düzeldi aktif şekilde girebiliyorum..Bu ip adresini vermesine rağmen filezilla üzerinden bağlanamıyorum oyuna start verince de bağlanmıyor. yardımcı olabilecek birisi var mı
- Konular
- 0
- Online süresi
- 6h 56m
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 7 Yıl 14 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 212
- DevLira
- 0
Dediğin dosyayı buldum, umarım olması gereken böyledir. Sanırım quest_list dosyası boş ondan dolayı olabilir mi ?Official derken en son sürüme yakın mı istiyorsun 1-99 1-120 olarak arıyorsan forumda bir çok files mevcut araştırma yaparak bulabilirsin ancak yohara levelli arıyorsan benim bildiğim yok
Aradığın dosya yolu Winscp veya Filezilla dan /usr/home/main/share/locale içinde diye biliyorum bakar mısın
Öneri olarak :
![]()
Anka2 Project SF | 2025
📋 Proje Hakkında Merhaba arkadaşlar, Boş zamanlarımda zaman geçirmek amaçlı üzerinde ekleme / çıkarma ve düzenleme yaptığım dosyalardır. Enerji, Kemer, Simya ve Wolfman kaldırıldı resmi sunucuya benzer bir alt yapı Her yapıya uygundur server açmayı düşünen varsa işinizi fazlasıyla görür. ⚠️...forum.turkmmo.com
Files yok derken benim istediğim tarzda official 1-1 gibi istiyorum yeni maplar olmasına gerek yok simya kuşak falan olsa yeterli yine de teşekkürler vaktini ayırıp öneride bulunduğun için.

Ekli dosyalar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)